- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 338
- 148
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
Tesekkurler yardimlariniz icin kararimi verdim kardeslerim.
kararın nedir? merak ettim
Ona sebeb belirtmedim farrkli oldugumuzu söyleyip ayrildim dün . Gururuma yediremedim senden dört yas büyügüm demeye( ki zaten yas farkini bende sorun ediyorum. Bitmesi en iyisi
Ona sebeb belirtmedim farrkli oldugumuzu söyleyip ayrildim dün . Gururuma yediremedim senden dört yas büyügüm demeye( ki zaten yas farkini bende sorun ediyorum. Bitmesi en iyisi
Bence hata ediyorsun.. en azından söyleseydin ilerde "acaba söylesem ne derdi" demek yerine direkt söyleseydin.. ona söylerken sorunmuş gibi söyleme çünkü senin sorun yapıyor olman ona farklı hissettirebilir.. yani bu bir kabahatmiş gibi algılar..
benim arkadaşımda ilk ay söylemedi sonra açıkladı, çok da mutlular.. hatta kız 31 yaşında sevgilisi 24
yaşta sorun yok lakin saklamakta sorun var..
uzun bir zaman sonra öğrenmesi şok etkisi yaratabilir..
Bilmiyorum ama cok utaniyorum ilk günler olsa hadide.. Simdi 3 ay gecti niye sakladin demezmi. Direk anlar komplex yaptigimi.
Onun icin belki bi onemi yoktur.keske bunu söyleyip, onun tavrına göre iliskinin gidişatını degerlendirseydin
Aradaki farkta tolere edilebilir, cok değil ki
Utandim( bi türlü ona aciklayamadigim icin sizden yardim istedim ama a iklamaktansa bitirmek kolay geldi ( yanlis biliyorum ama
Merhabalar.. Ben yeni üye olanlardanim.. 28 yasindayim.ama göstermedigimi söylerler.. Güzel sayilirim. Ama fazla degil.telefonda görüstügüm biri var yakinda tanisicagiz ama o benim ondan büyük oldugumu bilmiyo. Onu con istiyorum yüzüm tutmuyo söylemeye. Kabul etse bile sogur benden. Kalbimi uzun zamandan sonra carpitan tek kisi o(.. Ne yapicam ben.
konunun hepsini okudum, bitirmişsin konuşmanı onunla.keşke yapmasaydın eğer sorun etseydi de her şeyi konuştuk olmadı ben elimden gelen herşeyi yaptım derdin.şimdi hep ''ya söyleseydim''diceksin.4 yaş kimine göre azdır kimine göre fazladır.ona göre az mı fazla mı olduğunu sormadan bilemeyiz ki.hem belki de yüzyüze gelseniz sen beğenmicektin onu, o durumda sen ayrılacaktın.bence konuşmak istiyorum de ve içinde ne varsa söyle.çünkü böyle kalırsa sen onu kafanda daha da büyüteceksin ve hiç unutamayacaksın.ancak gördüğünde için soğur.
Sagol canol cevabin icin. Su an konusmuyoruz.. Bi kac gun sonra cesaretimi toplayip konusmayi deneyecegim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?