Benden yasca kücük :((

tabiki doğruyu söylemelisin. daha en başından bunu saklayarak yaşını kompleks yapmış oluyorsun, ve bu yüzden öğrendiği zaman aynı algı onda da oluşabilir ve güveni de sarsılır. bu yaş mevzusu herkese göre değişebilir, kimi sorun etmez kimi eder. ben örneğin kendimden bir yaş küçük bir insan bile istemem. kafama takarım. ben de 29 yaşındayım yaşımı göstermediğimi söylerler ama yine de benden büyük olmalı en az 5 yaş.

Ona sebeb belirtmedim farrkli oldugumuzu söyleyip ayrildim dün . Gururuma yediremedim senden dört yas büyügüm demeye ( ki zaten yas farkini bende sorun ediyorum. Bitmesi en iyisi

Saklayamam simdi cikmasa olduda kimligimi istedi yada evlendik mutlaka cikar ortaya . Ailesi sürekli laf eder. Oda istemez zaten bi ini yas olsa neyse 4 fazla bitmesi en iyisi oldu. ( 28 yasindayim bu aciyla basa cikarim gibi geliyo

Ona sebeb belirtmedim farrkli oldugumuzu söyleyip ayrildim dün . Gururuma yediremedim senden dört yas büyügüm demeye ( ki zaten yas farkini bende sorun ediyorum. Bitmesi en iyisi

Bence hata ediyorsun.. en azından söyleseydin ilerde "acaba söylesem ne derdi" demek yerine direkt söyleseydin.. ona söylerken sorunmuş gibi söyleme çünkü senin sorun yapıyor olman ona farklı hissettirebilir.. yani bu bir kabahatmiş gibi algılar..
benim arkadaşımda ilk ay söylemedi sonra açıkladı, çok da mutlular.. hatta kız 31 yaşında sevgilisi 24
ayrıca annem babamdan 5 yaş büyük ve hala çok aşıklar birbirlerine :)

Son düzenleme:

Bilmiyorum ama cok utaniyorum ilk günler olsa hadide.. Simdi 3 ay gecti niye sakladin demezmi. Direk anlar komplex yaptigimi.

yaşta sorun yok lakin saklamakta sorun var..
uzun bir zaman sonra öğrenmesi şok etkisi yaratabilir..

Onun icin belki bi onemi yoktur.keske bunu söyleyip, onun tavrına göre iliskinin gidişatını degerlendirseydin
Aradaki farkta tolere edilebilir, cok değil ki

Bilmiyorum ama cok utaniyorum ilk günler olsa hadide.. Simdi 3 ay gecti niye sakladin demezmi. Direk anlar komplex yaptigimi.

"İlk başlarda önemsemedim sana söyleyecektim tabi ama seni biraz tanımak istedim bu konudaki düşüncen ne olur diye..
ama arkadaşlarım böyle bir durumu sorun yapabileceğinden bahsedince kendimi geri çektim, açıklamaya da cesaret edemedim" dersin..

Onun icin belki bi onemi yoktur.keske bunu söyleyip, onun tavrına göre iliskinin gidişatını degerlendirseydin
Aradaki farkta tolere edilebilir, cok değil ki

Utandim ( bi türlü ona aciklayamadigim icin sizden yardim istedim ama a iklamaktansa bitirmek kolay geldi ( yanlis biliyorum ama

Utandim ( bi türlü ona aciklayamadigim icin sizden yardim istedim ama a iklamaktansa bitirmek kolay geldi ( yanlis biliyorum ama

Belki sorun teşkil etmezdi onun için
Hani söylerdin de sonra; "tam düşündüğüm gibi oldu. Bak olmadı, istemedi" falan derdin
Simdi böyle acaba ne düşünürdü diye kendini de sorgulayacaksin
Söylerdin olmazsa olmazdı ne yapacaksın.ama için daha çok rahat edecekti böyle
Niye utanasin ki canım ayıp bişey mi var ortada

bende kendimden 2 yaş küçük biriyle sevgili olmuştum kısa bi süre, olgunsa sorun olmaz. Ama benim arkadaşlarım çok takılıyolardı bana büyütürsün sen onu falan diye, çevreyi takmayan biriysen sıkıntı olmaz

başta yalan sölemişsin ama takma bence, öylesine söyledim onu falan dersin

Evet aradan bi zaman gecsin aciklarim ona durum böyleydi ondan istemedim diye. Ama cesaretim yok ne yaptiysam söyleyemedim.. Ona cok deger verdim ondan. Aslinda cocuk ruhluyum yasimida göstermem. Ben bile inanmiyorum 28 olduguma. Ki yakinda 29 olcam (

konunun hepsini okudum, bitirmişsin konuşmanı onunla.keşke yapmasaydın eğer sorun etseydi de her şeyi konuştuk olmadı ben elimden gelen herşeyi yaptım derdin.şimdi hep ''ya söyleseydim''diceksin.4 yaş kimine göre azdır kimine göre fazladır.ona göre az mı fazla mı olduğunu sormadan bilemeyiz ki.hem belki de yüzyüze gelseniz sen beğenmicektin onu, o durumda sen ayrılacaktın.bence konuşmak istiyorum de ve içinde ne varsa söyle.çünkü böyle kalırsa sen onu kafanda daha da büyüteceksin ve hiç unutamayacaksın.ancak gördüğünde için soğur.

Zaten sevgilisinin yaşı büyük olanlar konuya "Olgun olduğumu söylerler..." diye sevgilisinin yaşı küçük olanlar da "Yaşımı göstermediğimi söylerler..." diye başlıyor

Sagol canol cevabin icin. Su an konusmuyoruz.. Bi kac gun sonra cesaretimi toplayip konusmayi deneyecegim..

Sagol canol cevabin icin. Su an konusmuyoruz.. Bi kac gun sonra cesaretimi toplayip konusmayi deneyecegim..

Bence de konuş,gercegi söyle.Böyle konuşmayı birden kesmen kötü olmus.En azından söyledikten,açıkladıktan sonra kafanda soru işareti kalmaz.
Yoğun duygular hissettiğini belirtmişsin,bu duygularına yazık etme bence.Konus,anlat belki de senin korktuğun gibi olmayacak,bu konuyu önemsemeyecektir.

aaa ayrılmışsın... Çok şaşırdım..

Peki ne oldu neden? diye sormadı mı? ısrar etmedi mi..sorun neyse düzeltelim gibi ne bileyim....

Hayırlısı olsun. Doğruyu söylediğinde bu mu yani sorun deyip gülecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…