Yettim gari
Tek bi yorumum olacak "bu oglanı heç gözüm tutmadi"
Ünlü düşünür petek ablamizin dedigi gibi bu oglan tam bir foolish casanova
Ya ikizler burcu ve kesinlikle kısıtlanmak istemiyoradam senin ona olan hislerinden egolanıyor sadece lütfen sen de kendi hayatına bak yeni ilişkilere yelken aç görsün bakalım bu uyanık doktor bey
Harbi kız beni yalağuz bırakma :'(Yettim gari
Tek bi yorumum olacak "bu oglanı heç gözüm tutmadi"
Ünlü düşünür petek ablamizin dedigi gibi bu oglan tam bir foolish casanova
Hepimiz bir gün yalağuz kalacayuk şimdiden alıstir kendiniHarbi kız beni yalağuz bırakma :'(
ikizlerse hemen kaç tecrübe konuşuyor hayatın zindan olmadan kaççççç kurtar kendiniYa ikizler burcu ve kesinlikle kısıtlanmak istemiyorhatta bana sen benim olana kafa hayatına girenlere karışmıyorum dedi ya. Manyak mıdır ne
Uzaktan ilişkisi olmuş önceden yurutememiş ondan bence şuan yine aynısı olsun istemiyor ama beni de cidden kaybetmek istemiyor
Peki bana neden eni hayatımın sonuna kadar yanımda istiyorum diyor? Bunları sana söylemeyip aldatabilirdim ama aldatmak bana göre değil diyor. Ama tek gecelik ilişikilere devam ediyor olması tabii kabul edilemez. Ben ne guzel silmiştim aklımdan bu duyguyu... Yine kafamı karıştırdı allahsızHerşey iyi güzel oldu evlendiniz ki ben sanmıyorum ama oldu... Sonra bu libidosu yüksek kişi sen hamileyken aldatıverir. O zamana kalmaz sıkılır senden.
Teşekkürlerarkadasim,
issiz adam hallerinin modasi geceli cok oldu. tip okumus, beyin ve kalp denilen organlarin her turlu sirrina vakif bir adamin 15 yas ergenleri gibi suslu laflarla karsisindaki insani eylemesi cok... gereksiz. biz seninle biraz her seydeniz diyen insan, yarin hicbir seyden olmayi beceremez. gonlunuz kirilmasin, zihniniz bulanmasin.
yolunuz acik olsun; mert ve sevmeyi bilen bir sahsiyet ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?