beni bu belirsizlikten kurtarın kk superwoman :(

bombilibu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
346
288
103
Merhabalar kızlaaar

Size beni dun gece uykusuz bırakan bişeyden bahsedicem. Hepinizin dusuncesini merak ediyorum lütfen beni bu karın ağrımla başbaşa bırakmayın tatlışlar
Hikayem biraz uzun ama ozet geçicem size. Ben stajyer doktorum ve benden 6 yaş buyuk bir doktorla bundan 6 ay önce tanıştım. Sonra uzak şwhirlerde olduğumuzdan sadece feyste whatsappta goruştuk. Baştan beri sevgi doluyduk. Aşk filan değil. Ben açıkçası şuana kadar hiç bir talibini kabul etmemiş daha doğrusu birilerine aşık olup kavuşamamış öylece asla aşk yaşayamayağını düşünen ve onun gibi de harika insanlarla dost olan sakin biriyim o ise benden de buyuk olmasından ve rahat biri olmasından e buyuk şwhrin de etkisi var son zamanlarda uzun soluklu ilişkisi olmayan bunu istemeyen ama kısa tek gecelik ilişkileri olan biri. Benimle dost gibi olan sohbetlerinde onun şefkatli yaklaşımına bana şimdiye kadar kimseden görmediğim değeri vermesine hayran kaldım. Ve yaklaşık 3 ay önce ona ilanı aşk ettim

Tabiki aşığım sana gel beni al gibi değil

Sana aşığım ama biliyorum sana aşık olmamalıydım özür dilerim senin dostluğunu haketmiyoeum filan dedim

O da beni çok sevdiğini aşık gibi sevmediğini ama beni asla bırakmayacagını söyledi. Olaysız barıştık sarıldık

Gel zaman git zaman daha da sevdim onu. Ama aramızda asla aşk olmayacağını bilerek sevdim. Bi yandan bana sürekli senin için endişeleniyorum lütfen çok çalış buraya gel diyor ote yandan da dun gece optuğu kızı anlatıyor. Haliyle artık ona dostça sevgi besliyordum üstelik de gün geçtikçe bu sevgim daha da artıyordu. Beni aşk ilanıma istediğim cevabı vermemiş olmasına rağmen hiçbir zaman kırmadı. Hiç uzmedi...

Derkennn

Geçen hafta tatil donemi istanbula gitmeye karar verdim onu görmek içindi. Sonra aksilik oldu gidemedim.

Onu da çok üzdüm.

Şimdi size sorum burada saklı. Lütfen bana bişeyler söyleyin :)

Neden gelmesin filan derken bi ara dedi ki gelmemende hayır olduğunu da düşündüm dedi. Neden dedim ve bakın neler dedi

Senle sevgili değiliz arkadaş değiliz kardeş değiliz dost değiliz ama hepsinden biraz biraz var. Ve hakim olan duygu ise ikimizin hayatının sonuna kadar sana bişey olmamalı ve ben bunun için çabalamalıyım
Ben seni çok seviyorum dedi

Ben şok

Asıl bombaysa şu:

Seninle hayatımın bir döneminde sevgili olacagımızı biliyorum ben. Eğer gelirsen sureç hızlanırdı çünkü sana karsı koyamayabilirdim. Ve şimdi sevgili olursak seni uzmekten kaybetmekten korkarım. Çünkü biliyorsun ki ben biraz uçarıyım ve ara ara libidomu tatmin için bişeyler yaşıyorum. Sen uzaktasın. Senin için sorun olurdu bu

Filan diyor ama ben kıpkırmızıyım. Hiç beklemiyordum bunu.

Seni hiç tahmin edemeyeceğin bir yerde tutuyorum diyor filan.

İşte beni aldatmamak için de sevgili olmak istemiyormuş şuan. Gelmemen o yüzden iyi olmuş işte. Sonra da dedi ki çok çalış gel hep yanımda ol benimle kal dedi. Eridim bittim
Hep böyle guzel kal hiç değişme dedi

Ya şimdi anlamadığım beni seviyor mu

Seviyorsa ve eğer birgun sevgili olacaksak üstelik beni hayatının sonuna kadar yanında istiyorsa bu , benimle evlenmeyi de düşündüğünü mu gösteriyor?

Peki tüm bunlar evetse neden beni severken libidosu yüzünden başkalarıyla birlikte olmaktan vazgeçmiyor lütfen bana bişey diyin.
Rumuz: Kafası karısık

adam senin ona olan hislerinden egolanıyor sadece lütfen sen de kendi hayatına bak yeni ilişkilere yelken aç görsün bakalım bu uyanık doktor bey
Ya ikizler burcu ve kesinlikle kısıtlanmak istemiyor hatta bana sen benim olana kafa hayatına girenlere karışmıyorum dedi ya. Manyak mıdır ne
Uzaktan ilişkisi olmuş önceden yurutememiş ondan bence şuan yine aynısı olsun istemiyor ama beni de cidden kaybetmek istemiyor

Uzaktan ilişki yurutmek istemiyor ve en baaından beri istanbula gitmem için uğraşıyor ne biliim yaa ben onu dost gibi sevmeye de razıyken aklımı bulandırdı ama uçkuru benden daha önemli ...

Aaah qh nerde o eski aşklar

ikizlerse hemen kaç tecrübe konuşuyor hayatın zindan olmadan kaççççç kurtar kendini

Sana ayarı vermiş,o keyfine bakıyor. Yanına gittiğinde de seninle her isteğimi gideremem tarzı yaklaşacak eğer sen cinsel yönden karşılık vermezsen. O sebepten aldattım seni falan diyecektir. Çocuk değil neticede kocaman adam. Seviyorsa seviyordur,geçsin bu ayakları

Adam demişki seni f.ckbody yapacam ama yapsam mı yapmasam mı karar veremedim diyor. Malum aşktan çok safsın bende p.. likte deneyimliyim seni kandırırım ama bi yandan da vicdanım sızlar mı böyle saf birini kandırınca onun hesaplaşmasındayım ne yapsam karar veremedim diyor. Seninle ciddi düşünmüyor yani.

Sorunun cevabi seni sevmiyor. Seni kullaniyor. Ayni sana anlattigi kizlari kullandigi gibi. Onlardan farkin seni duygusal ihtiyacini karsilamak icin kullanıyor. Sen kullanilmaya goz yumuyorsan sorun yok demektir. Ama sevgi hele ask bu anlattiklarinla alakasi olmayan seyler. Su yasa gelmissin cok da saygıdeğer bir meslege sahipsin. Seni tanimasam da bu kisiden cok daha iyilerini hak edebilcek statude oldugunu dusunuyorum. Bence sen kim oldugunu ne istedigini tekrar gozden gecir.

arkadasim,

issiz adam hallerinin modasi geceli cok oldu. tip okumus, beyin ve kalp denilen organlarin her turlu sirrina vakif bir adamin 15 yas ergenleri gibi suslu laflarla karsisindaki insani eylemesi cok... gereksiz. biz seninle biraz her seydeniz diyen insan, yarin hicbir seyden olmayi beceremez. gonlunuz kirilmasin, zihniniz bulanmasin.

yolunuz acik olsun; mert ve sevmeyi bilen bir sahsiyet ile.

Herşey iyi güzel oldu evlendiniz ki ben sanmıyorum ama oldu... Sonra bu libidosu yüksek kişi sen hamileyken aldatıverir. O zamana kalmaz sıkılır senden.
Peki bana neden eni hayatımın sonuna kadar yanımda istiyorum diyor? Bunları sana söylemeyip aldatabilirdim ama aldatmak bana göre değil diyor. Ama tek gecelik ilişikilere devam ediyor olması tabii kabul edilemez. Ben ne guzel silmiştim aklımdan bu duyguyu... Yine kafamı karıştırdı allahsız

Teşekkürler
Doğru diyorsunuz sevse uçkuruna sahip olurdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…