beni bu belirsizlikten kurtarın kk superwoman :(

Aman ha sakın görüşmeyin bir daha.

Çok ayıp
Bir doktora yakışmıyor hiç
Sen kimliksiz misin peki neden terbiyesizleşiyorsun kendine yakışan buysa bile git başka yerde yap. Kimse senin şu saçma yaklaşımına tahammül etmek zorunda değil! Şu başlıktakilersen azcık bişeyler öğren. Hiç senin gibi var mı bi tane daha acaba.

Diğer arkadaşlar hepinize teşekkür ederim bana kadınlar klubunun gucunu gosterdiniz:) sayenizde 1 haftada sonunda uzulebileceğim bir aşkı unuttum ve kendimi yeniden hayatımın merkezine koydum. Büyüksünüz kızlarr:-*

Gelenkutusu hariç herkes kendinize iyi bakın ben de ders çalışıyorum artık sorunumu da çözdünüz eee bi dahaki gelişimde de saçımı boyatma dusuncemi gündeme getircem soracaklarım var güzellikler optumç siziiii çok çok dikkat edin baybayınızz

Doktor olcak bilgili insansiniz tamamen sizin icin yaziyorum kızmayın..yada kızın bana ama kapılmayın:)
Nasıl olsa seninle olmayız dediğimde de bozulmadın, sen hep orda dur egoma iyi geliyor.
Aslında başkalarıyla günlük yaşayacağıma engel olmasan iyi insansın ama ben öyle de yapamam ama sen yinede orda dur demis dolandırarak
Size başkalarıyla öpüşme vs anlatması, aslında bir adamın böyle şeyleri başkasına hele onu seven birine anlatması da ayrı bir psikolojik bozukluk olsa gerek ki bunu siz benden daha iyi bilirsiniz...

Adam sandığımdan daha fena çıktı.

Uçkuru için onca yolu aşmış gelmiş.
İlk akşamdan da sarılıp uyuma isteğini demeye utanmamış.

Konu sahibi.

Kendini koru bundan diyorum..

aa ben de hacettepe tıptayım kız ama son sınıf değilim tanımam seninkini
konuya gelirsem bence bu adam kesinlikle güvenilmez biri. siz de doktorsunuz çevreniz doğal olarak hep doktor zaten yani bu kişinin doktor filan olması sizin için çok ilgi çekici bir şey değildir. boşverin o tek gece tek gece takılsın bakalım nereye kadar siz kendi hayatınıza bakın onu seviyorum derken kısmetlerinizi kaçırmayın

Sevgili stajyer doktor bombili
Öncelikle şunu belirtmek isterim tıp dünyasındaki erkeklerin "ben tüm evreni çözdüm abi" düzeyindeki kendine güvenleri , onları öyle yerlere sürüklüyor ki her şahit oluşumda bir yaşıma daha giriyorum.

Hele bu anlattığın kişi...
Yanlış anlamadiysam ikili ilişkilerde tecrüben az. Bu yüzden sana tek gecelik ilişkilerini anlatan bu adamdan koşa koşa kaçman gerekirken, acaba ne yapsam diye düşünüyorsun. Çekici geliyor olabilir ama bu karakterdeki erkeklerden cacık olmaz, bir gün bir anda değişmez, eski aliskanliklarindan vazgeçmez. İnsanın geleceği asla geçmişinden kopuk değildir.

İnsanı beyin de, kalbi de bazen çok lüzumsuz şeyler yaptırıyor. Sen mantığını çalıştır, doğru cevabı bulman zor olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…