beni bu belirsizlikten kurtarın kk superwoman :(

Bence de sevmiyor neyse ben ders yapim bi sure de yazmiyim ona. Nerdesin neden konuşmuyorsun derse de bu çekincemi söylerim. Kısıtlanmaya gelemiyor ben ondan uzaklardayken bi kızla opuşmeyi bilecek ve ben de mal gibi onu beklicem. Lamet olsun ya

Seni sevdiği ve değer verdiği için ilişki yasarsanız uzmekten korkuyor o yüzden ilişkiye yanasamiyor ve benim anladigim evlense bile esine sadık kalamayacak bir adam rahat durmayacak sen de uzuleceksin yani sana kiyamiyor gibi bişey

Ya of doktor olmuş adam olamamış klişesini söyleyeceğim ama hakikaten uyuyor bu adama. Libidosu yüksekmiş de tek gecelik ilişkiler yaşarmış da, dün gece bir kızı öpmüş de bilmem ne bilmem ne. Yahu bu adamda adamlık yok adamlık, adamlığını kaybetmiş, ne doktorlar var adam gibi adam. Boşverin şu adamın totosunu kaldırmayın daha çok, basın tekmeyi çok keyif alacaksınız garanti

aslında yakışıklı doktor biri üstelik etrafında da bir suru kız var . Bana bunları söylemeyip sevgili olduğumuzda aldatabilirdi. Ama evlensek beni aldatmayacagını biliyorum. Ama sıkılıp ayrılmak isteyebilir... İkizler erkeği tam

O yüzden ayrılmaaaaalııııyııııız :'(

Film senaryosu maşallah. aşk-ı ilan yapmana rağmen sana dün öptüğü kızı anlatıyor,libidom yüksek diyor,sevgili olduğunda bana yetmiyorsun diyecek bir karakteri var gibi geldi..

Deme öyle bana bokluk yapsa da kıyamam ona ben. Napim. Ben de ona yar olmam... Ama dostum olarak kalsın istiyorum. Kimseden görmediğim desteği gördüm ondan.

bence bu adam onla bunla takılıp zamanı geldiğinde senle ciddi olmayı düşünüyor gibi geldi bana.
ama ben kabul etmezdim şuan elinde tutuyor.
belki sen beklersin bilemiyorum ama amaç senle evlilik düşünüyor belli ki

Ben anladimbu simdi diyorkicebimde kalsin gun gelir uslanirsam,ihtiyac duyarim diyor

Bence de... Çünkü bana hep dürüst oldu. Beni hep sev diyor. Hep yanımda olman için uğraşılan diyor.ama çok uzağız... Şuan sevgili olsak benim zorlanacağımı biliyor çalışamıyorum sınavım var mesela. Belki o yüzden başka kadınları söyleyip duruyor bilmiyorum bilmiyorumbilmiyorummmmmmmmm

Ben en azından sana değer verdiği kısmına inanıyorum ama işte huyu huy değil o da bunun farkında ki zaten yakışıklı ve popüler zor adam kolay kolay bir kadına ait olamaz o bence de en doğrusu uzak durmak ..

Ay bana Sezen Aksu şarkısı çalın ağlamak istiyorummmm

Deme öyle bana bokluk yapsa da kıyamam ona ben. Napim. Ben de ona yar olmam... Ama dostum olarak kalsın istiyorum. Kimseden görmediğim desteği gördüm ondan.
Ya bakın benim erkek arkadaşım da tıp okuyor, üstelik hacettepe tıp yani, şimdi son sınıfta, yakışıklı da hani, tek bir kız arkadaşı bile olmamış, etrafında dolu kız var hastanede halbuki ama kimseyi istememiş, bu cumartesi sözümüz var kısmetse, adam olan bir sürü erkek varken neden adam olmayan birine değer veresiniz ki? Her gün biriyle beraber ol, gel bunu bana anlat benden saygı falan beklemesin o kişi kusura bakmayın ben bu konularda katıyım, bence yeni aşklara yelken açın etrafta değer gösterilecek çok erkek var

Bu aşklı olay dışında bana o kadar destek oldu ki anlatamam... Belki de bana o kadınları anlatmasının nedeni beni kendinden soğutmaktı çünkü o kadınları söylese bile arasıra bana hep hayatımın sonuna kadar benim hayatımın bi parçası ol diyip duruyordu. En iyisi sessiz kalmak ve sonra ağzını burnunu kırmak !

Defalarca beğenmek istiyorum bu yorumu.

Konu sahibi, bu adam seni kullanıyor. Seviyor mu diye filan düşünme. Kendini seviyor, kendi egosunu tatmin etmek için de seni yanı başında tutmak istiyor. Hayatının sonuna kadar seni yanında tutmak istemesi bundan. Ama onu senden daha iyi oyalayan biri olursa da tekmeyi basar bence.

Sana değer vermiyor. Oyalayıp duruyor. Sana değer verse der ki: Ben senin layık olduğun adam değilim, görüşmeyelim, sen kendine uygun birini bul. Ama bunu da demiyor. Zaten en ahlaksızı da bunlar. Kafa karıştırıyor sürekli ve bununla mutlu oluyor. Senin duygularını zerre kadar düşündüğü yok.

Nerden biliyorsun bunları, neden bu kadar katısın diyeceksin.
Aynısını ben yaşadım çünkü. Hatta ona aşık olduğumu söyleyip acı çektiğimi ve artık görüşmek istemediğimi söylediğimde "görüşmeyince acı bitecek mi ki" diye yüzsüzlük bile yapmıştı. Tabi ki ben de görüşmeye devam etmiştim, çünkü "o" istiyordu. E ben de öyle mutluydum. Yalan halbuki, kendimi değerli hissettirecek biriyle beraber olmak varken bu adam resmen benimle dalga geçiyordu.

En doğrusu bıçak gibi kesip atmak. Başka erkek mi kalmadı dünyada dedim, bu karaktersizi boşver dedim kendime. Keşke daha önce yapsaymışım.

Ohhh ne güzel hayat lan!

Libidosunu tatmin için bir şeyler yaşamalıymış da uzak zor olurmuş da, ama sen de hep bir köşe de durmalısın.

Bu ne saçmalık?
Ben sana diyeyim bu 40 yaşına kadar hayatına giren kadın sayısını bir 100 200 yapar.
Sonra kısmetler azalır malum yaş aldı başını gitti.

Artık evleneyim der.

Aslında kısa öz yorumum şu ki seven adama bir şeyler yaşamalıyım da sen uzaksın da hikaye.

Seven adam sevdiğini aldatmaz..

Sizi sevse ve sizinle bir ömür geçirmek istese neden kendinden soğutsun ki. Adam bariz arı maya gibi bir ona bir buna, uzak durulması gereken erkek modeli arkanıza bakmadan kaçmaya başlayın hemen, ne kadar erken kaçarsanız o kadar az zararla atlatırsınız, emin olun bu günler geçer ama yaşadığınız acılar geçmez

Bir yandan günü birlik ilişkilerini bırakamıyor bi yandan seni elde tutmaya calısıyor. Alet olma derim, seven sever sevmeyen çeker gider :) hayatın en başındasınız, daha iyilerini göreceğine eminim. Bu adama giden yollarını seni üzmeden kapat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…