beni bu belirsizlikten kurtarın kk superwoman :(

yorumları okumadım.. direk düşündüğümü yazacağım..
adam uzak sevgili olayına karşı o yüzden de sizinle sevgili olmak istemiyor çünkü sizi tek gecelik ilişkilerle aldatacağını biliyor ama sizi kaybetmekte istemiyor .. siz bir köşede durun o hevesini alsın doyuma ulaştığında da sizin kapınızı çalsın istiyor..

sizi aşkla sevmiyor zira sevmiş olsa aldatmaktan korkmazdı .. çapkınlık insanın elinde olmayan bir durum değildir..

Teşekkür ederim arkadaşlar. Sizin goruşlerinize değer veriyorum. Bir sure goruşmicem. Sonra da bu durumdan rahatsızlığımı soylicem. Madem öyle beni kaybetme korkusunu yaşasın. Size de anlatırım hikayemi. Şimdilik hoşçakalın. Sizi seviyorum kızlar :')

Kendisi doktor olan bir yakinim, ne olursa olsun bir doktorla gorusmeden once iki kez dusun.
Aldatma orani cok daha yuksekmis, evli oldugunu bildikleri halde pesinden kosan doktorlar hemsireler oluyormus.
Bunu omur boyu kaldirabileceksen bence bu yolda devam et..

Ünlü bir astrolog atasözü der ki karşıdan ikizler burcu erkeğinin yaklaştığını gördüğün an yolunu değiştireceksin.

Şaka bir yana, gerçekten o kadar bol keseden sallayan adamlar ki. Edebiyat yapmayı seviyorlar, süslü cümleler kurmadan konuşamıyorlar. Ben bu huylarını adım gibi biliyorum artık ama yine de iki dil dökseler inanırım, öyle bir kabiliyetleri var. Şeytan tüyü de denebilir. Sakın aldanmayın derim. Sevgi bu adamın anlattıklarına sığabilecek bir şey değil.

Adam sizi cepte tutuyor, gezmesi tozması, her çiçekten bal alması bitince size dönecek.

Off nasıl belli ikizler burcu olduğu.
Bence görüşmeyi kesip kendini dinle. Kes derken 0 iletişim olma ama şuanki gibi de olma.
Onun da duyguları netleşecektir. Adam hem tek gecelik ilişki istiyor hem de seninle düzgün bir ilişki. Hangisinin ağır bastığına karar versin.
Kaç yaşında acaba merak ettim

Yalnız biz ne desek boş.Hala diyorsunuz ki beni kaybetme korkusu yaşasın yani kaybetmesin de azcık korksun.Hayatımda en sevmediğim insan modeli budur.Bi öyle bi öyle net olmayan insan modeli.Şu an size yaptığı büyük saygısızlık ama bunu göremiyorsunuz.Sizin kalbinizi yeni insanlara açmanızı engelliyor.Sizin zamanınızı çalıyor sizi alenen oyalıyor.Kendisi de istediği gibi hayatını yaşıyor.Siz kendinize bu saygısızlığı layık görüyorsanız bilemem tabi.Ama dediğim gibi ne desek boş.3 5 yıl bu adam sizi süründürür onla bunla aldatır sonra paramparça bi kalple kalıverince belki biraz mantıklı düşünürsünüz.

Bence sana gercekten deger veriyo ama diger kizlara hayir diyecek kadar degil.
Yani deger vermesi ve sevgisi daha cok arkadas gibi.
Bi de daha ortada hicbisicikler yokken evlenmeyi dusunur mu acaba demeyin yahu, durun hele. Yani senin gibi doktor adayi bunu yaparsa geri kalanlarin vay haline. Evlilik level atlamak mi oluyor anlamadim ki

Evet ikizler burcu erkeginin aurası insanı çeker. Aman aman benden uzak dursunlar. Karşıma bir daha çıkmasın. umarım...

Ben de ikizler burcuyum ama böyle dengesizce şeyler yapmiyorum. Bu burçla değil karakterle alakalı ciddi bir sorun çünkü. Birine onu sevdiğini söyleyip geleceğe dönük vaatlerle ağzına bir parmak bal çalarken diğer bir yandan da her çiçekten bal alan çapkın birisi. Onun yaptıklarının onda birini sen yapsan sana namussuz muamelesi yapardı, bir de utanmadan diğer kızlarla neler yaptığını anlatıyor.

Seni kaybetme korkusu mu

Kızlar şuan onunla sevgili değiliz ki. Nerden çıkarttınız aldattığını. Durun hele.

Evlenme merakı içinde kesinlikle değilim. Onun niyetini merak ediyorum. Madem hayatının sonuna kadar yanında kalabilmem için uğraşıyor demek ki beni gerçekten seviyor. Fakat şuara biraz karmaşık dönemlerinde ve ben uzağım ve de evlenmeden ilişki yaşayacak biri de değilim. En azından benim koca zamparam hovardam beni kullanıp atmayı düşünmüyor. Adam gel yanımda ol hep ve tek sen ol diyor. Ama senden uzakken ilişki yürütemem diyor. Ki önceki uzun ilişkisinde buyuk sıkıntılar çekmiş o da uzakmış.size sadece bu kısmını anlattım tabi. Ama bu adam benden 1000km otede ama ağladığım bir gün bikaç saat içinde yanıma geldi üstelik nasıl biliyor musunuz bana sahile in filan diyerek nerdesin konum at filan derken bi anda karşımda belirdi. Öyle değersiz bir adam değil.

Seni kısıtlamış kendi her çiçekten bal diyorsunuz da bana da dedi ki sana beni bekle demiyorum. Karsına biri çıkarsa ilişki yaşa ama bigun seni üzerlerse döverim dedi.

Benim kazanovama çok yuklendini kızçeler yaa o biliyor benim onun nasıl flortoz olduğunu bildiğimi. Ama arqmızdaki o son konusmada ben de dikkat etcem dedi. Yaa bilmiyorum. Hiç bunları soylemeyip sevgili olurduk belki ama o durust oldu. Tabi boyle soyluyorum diye onun benden önce beni severken koklayacagı gullerin var ya o kadınların yaaa ***** !!! Pis kadınlar ya 3 günlük aşkların kadınları olmasa benim kazanovam da boyle uzmezdi beni. Hoff.

Neyse şuan bana bu konular yasaklı.

Bu arada o ikizler ben aslan. Hofdffddddddd

"Beni gerçekten seviyor" demişsiniz ya
İşte siz sevginin ne olduğunu henüz öğrenmemişsiniz

Sizden daha tecrübeli ve yaşı daha büyükler olarak biz diyoruz ki

O adam sizi sevmiyor

Yaptıklarının adı sevgi değil

Sanırım siz kabullenmek istemiyorsunuz.

O 30 ben 24

Pis kadınlar 3 günlük aşkların kadını olması mı yani o erkeğin bunları yapmasının sorumlusu???

Sizin aklınız başınızdan gitmiş.

Doğrudur

Senle birlikte olduktan sonra durulma sözü vermiş ama bence bu düşük bir ihtimal. Çünkü çapkın kişiler uzun süreli bir ilişkiye başladıklarında sıkılıyorlar bir süre sonra. Aldatmak istemiyorum demiş ama bu ileride aldatmayacağı anlamına da gelmez. Güvenilir biri imajı çizdiğini düşünmüyorum ben.

Yahu sevgili olmasanız bile tek gecelik ilişkiler yaşayan bir adamı kendinize nasıl layık görüyorsunuz ben bunu anlamıyorum, isterse dünyanın kralı olsun umrumda olmaz,

Deme öyle bana bokluk yapsa da kıyamam ona ben. Napim. Ben de ona yar olmam... Ama dostum olarak kalsın istiyorum. Kimseden görmediğim desteği gördüm ondan.
ayrıca ne demek size b.kluk yapsa da onu bırakamamak? Neden kıyamıyorsunuz? Herkes sevdiği için bir şeyler yapar ama bu işler karşılıklı olur, karşılık görmediğiniz birine neden bu kadar ısrar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…