beni bu belirsizlikten kurtarın kk superwoman :(

Inan icime sevinc doldu.
O kdr mutlu oldumki.
Emin ol dusundugunden cok kisa surede karsina mukemmel biri cikacak.
Sen cok dogru yaptin
Az bile demissin ama ona bu yeter

Konunu inceledim de iyi yapmışsın , bi yola girdin geri dönme, alttan alma bidaha derim..

Ya bide bu ikizler burcu ciddi anlamda flörtöz bi burç. Hani gün gelir durulurlar belki bilemem ama normal dönemleri baya ekşınlı. Benim platonik olduğum tip de bu burç mensubu idi, yahu adamın cinsiyeti erkek olan arkadaşı dahi yok, her arkadaşıyla laubali, arkadaşı olmayan kızlara ilk konuşmada yavşıyor falan.. En sonunda kendimi vatsap fotosundaki bacak kıllarına baka baka soğutmuştum... Yoksa ohooo halim daha yamandı.

İkizler burcu size kapılmadıysa, siz ona hiç kapılmayın kızlar

ıssız adam tribi... benim herifte öyleydi en başta 3 yıl sonra eş şimdi yani tanışmadan 6 yıl sonra aile babası olmak için gün sayıyor... karar senin tabi... ilk ben açılmıştım dost falan değildik tanışalı 1 hafta olmamıştı daha. o nedenle hadi hayırlıs kaybedecek neyim var demiştim... :)

Bilemedimki simdi yani...Eger gercekten seviyorsa onune cikan engellerden de feragat etmeli.Caninizin yanmayacagindan eminseniz devam edin...

Az önce mesaj attı elimden şekerimi aldın dedi. Yahu madem beni seviyorsun elin kadınlarıyla 1 yıl sevişmesem ölür müsün??? Sonra da sıkılıp gider bu zaten. O yüzden olmaz be abla... Zaten yıprandım hayatta artık acı çekmek şuphelerle yaşamak istemiyorum

hayat senin ben uzun bir ilişkşden aldatılarak çıkmıştım o dönemde öyle çok ciddiye almadan başladım ama 1, 5 ay sonra adama körkütük aşıktım hala öyle... hayat kısa böyle adamlarla zor oluyor biraz daha. benim ki değişmeye hazırdı sıkılmıştı vs şimdiki haliyle o zaman ki hali arasında 180 derece fark var ama senin ki daha bıkmamış sanırsam. sana tavsiye eğer onu hayatından çıkaramıyorsan bir süre sen de dost ayağı çek bakalım belki o esnada soğursun.

Soğudum zaten şimdi üzülüp başka Bi kadına koşmuştur. İkizler erkeğinin özelliği bu.

Durulmaları zor gibi. Üstelik bununla evlensem de sıkma beni falan der boşar senesi dolmadan. E ben de aslan burcuyum. Sahiplenmek istiyorum. Benimsin sen demek istiyorum. Mazallah evleniriz tartışınca hemen cluplere akar bi hatunla yatar sonra gelir çok pişmanım. Aldatmam demişti. Ama aldatmasa bile ben birini seviyorum der ayrılır. Aldatmamış sayar kendini. Güya durust oldu.

İkizler erkekleri lütfen uzmeyin bİzi
Adam ilk günden beri beni yanına almak için planlar yaptı ilgisiyle başımı döndürdü ama sahiplenmemi istemiyor. Gitsin şimdi sarısınlara kumrallarq esmerlere hepsine her gece ohh rqhatım ben

Bak şimdi sen geri vites yaptın ya.. Bu iyice triplere girecek, değerini anladımlar, yokluğun üzüyorlar falan.. Hatta sana çıkma teklifi bile edebilir. Çünkü elinden kaçtın ya, değerleniceksin. kaçan kovalanır felsefesi yani.. Aman kanma sakın, taviz verme. 3 gün uslanacak, sevinecek, sonra eski moduna u dönüşü yapacak..

Benimde en büyük korkum ikizler erkeğiyle evlenmek haline geldi. Yani şimdi Allah var, eğlenceliler, entel-dantel takılıyorlar, zeki gözüküyorlar. Ama işte herkesin bi kusuru var. Tabi tüm burçları genelleyemeyiz ama, gerçekten aşık olmadan, bazıları aşık olsa dahi, durulamıyorlar bu da bi gerçek.

Bide aslında en uyumlu burcumuz, zıt burcumuz imiş.. 6 ay sonraki burcuna bak, senin kova galiba.. Zıtların çekimi oluyormuş falan. Benim şansıma da ikizler çıktı zıt burcum. Aslında yayla çok benzerler, yay bunların durgun hali, ama özgürlük takıntımız var accık. İkizler beğeniyosan, yay da öneririm tabi işin esprisi bunlar, keşke aşık olcağımız kişinin özelliklerini falan seçebilsek. Ama gönül bu, nereye koncağı belli olmuyor.

Ohh valla bende rahatladım. Güçlü hatun başka

Aynen dediğin gibi. Tamam yakışıklı uzun boylu kendi boyuma göre birini zor buluyorum zaten.. 180 olunca.. O da 195 . Entel dantel, ruhumu okşuyor ilgi alaka süper ama iş sahiplenmeye gelince vınnn. E 30 yasında yani o kadar yaşadığı yetmedi mi hala. Benden bu kadar.. 24 yaşıma geldim ve artık karsı tarafı değil kwndimi düşünmek istiyorum...

Bu ikizlerden iyi arkadaş olur ama, ne yapar ne ederler aşık ettirirler yine sonunda kendilerine. Şeytan tüyü var belli ki eğlenirken iyi de evlenirken bi düşünmek gerek

Günaydınlar...
Bugün dersim daha büyük. Günlerdir konuşmuyoruz dun akşam arayıp haklı olduğumu kendisinin eşek olduğunu filan söyledi. Hiçbi işe odaklanamıyormuş beyfendi.
Asıl olaysa bilet almış bugün buraya gelecek. Gelme dedim senin libidon beni aşar dedim. Sevgilim olmanı istiyorum dedi. Neyse konuştuk biraz tabi ben hep gelmemesini söylüyorum kafamı karıştırma artık filan.
Gelip benimle uyumak istediğini söylüyor sevgili olursak ki onun anladığı sevgililik sevişmek öpüşmek filan. İşte sevgili olursak başkası asla olmayacakmış. Libidosu yukselince atlayıp bana gelecekmiş. En son gelme dedim. Ama sabah havaalanında foto çekip yollamış. Ne yapcam ben bunu yaa!!! Geldiğimde gitmezsem beni daha arayıp sormaz bence. Ne diyorsunuz gidip goruşmeli mi yoksa kafamı yine karıştırma diyip uzaklaşmaya devam mı

Senin için gelmiş git bence görüş, e birbirinizi seviyorsunuz da.. Ama tabiki ileri gitme tutsun bi zahmet libidosunu seni istiyorsa..

Senin için gelmiş git bence görüş, e birbirinizi seviyorsunuz da.. Ama tabiki ileri gitme tutsun bi zahmet libidosunu seni istiyorsa..
Esasında kaç gündür mutsuzum... Onu adam etmek mümkünse bunun için çabalamak da istiyorum. Ama adam olana kadar benden bişey beklemesin. Aşık olduğunu söylemiyor hiç. Ben sana aşığım demedikçe olmaz. Neyse bi çay içelim bari

bence görüş, çünkü bu şansı vermezsen hep bunun pişmanlıgını yaşarsın. çünkü ilk kez sana bu kadar açık bir şekilde sevgilim olmanı istiyorum dedi sanırım.

bence görüş, çünkü bu şansı vermezsen hep bunun pişmanlıgını yaşarsın. çünkü ilk kez sana bu kadar açık bir şekilde sevgilim olmanı istiyorum dedi sanırım.
Evet .geçenkinde seni seviyorum ama şuan sevgili olmak istemiyorum uzagız ama hayatımın sonunakadar yanımda olmanı da istiyorum diyordu yani yedek mantığı. Şuan ise sevgilisi olmamı istiyor. Tabi bu kazanovanın sevgilisi olmak ne kadar zor olur dusunebilirsin. Ben evlenmeden birlikte olmaya sıcak bakmıyorum. Üstelik guvenilmez bi sevgiliyle asla

O zaman düşüncelerini bu sekilde paylasacaksin kendisiyle.
Senin belirlediğin sinirlar icinde kabul ederse baslarsiniz.
Ama sen bunu söylediğinde peki benim libidom nolcak diye sormasida muhtemel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…