- 16 Temmuz 2014
- 702
- 606
- 63
bende azıcık ikizlerim aslındaAynen öyle. Burçlara inanmazdım bi de
Bu kadar flortoz bi burç daha yok! Burç yorumunu okurken yok artık dedim ya...
Merhabalar kızlaaar
Size beni dun gece uykusuz bırakan bişeyden bahsedicem. Hepinizin dusuncesini merak ediyorum lütfen beni bu karın ağrımla başbaşa bırakmayın tatlışlar
Hikayem biraz uzun ama ozet geçicem size. Ben stajyer doktorum ve benden 6 yaş buyuk bir doktorla bundan 6 ay önce tanıştım. Sonra uzak şwhirlerde olduğumuzdan sadece feyste whatsappta goruştuk. Baştan beri sevgi doluyduk. Aşk filan değil. Ben açıkçası şuana kadar hiç bir talibini kabul etmemiş daha doğrusu birilerine aşık olup kavuşamamış öylece asla aşk yaşayamayağını düşünen ve onun gibi de harika insanlarla dost olan sakin biriyim o ise benden de buyuk olmasından ve rahat biri olmasından e buyuk şwhrin de etkisi var son zamanlarda uzun soluklu ilişkisi olmayan bunu istemeyen ama kısa tek gecelik ilişkileri olan biri. Benimle dost gibi olan sohbetlerinde onun şefkatli yaklaşımına bana şimdiye kadar kimseden görmediğim değeri vermesine hayran kaldım. Ve yaklaşık 3 ay önce ona ilanı aşk ettim
Tabiki aşığım sana gel beni al gibi değil
Sana aşığım ama biliyorum sana aşık olmamalıydım özür dilerim senin dostluğunu haketmiyoeum filan dedim
O da beni çok sevdiğini aşık gibi sevmediğini ama beni asla bırakmayacagını söyledi. Olaysız barıştık sarıldık
Gel zaman git zaman daha da sevdim onu. Ama aramızda asla aşk olmayacağını bilerek sevdim. Bi yandan bana sürekli senin için endişeleniyorum lütfen çok çalış buraya gel diyor ote yandan da dun gece optuğu kızı anlatıyor. Haliyle artık ona dostça sevgi besliyordum üstelik de gün geçtikçe bu sevgim daha da artıyordu. Beni aşk ilanıma istediğim cevabı vermemiş olmasına rağmen hiçbir zaman kırmadı. Hiç uzmedi...
Derkennn
Geçen hafta tatil donemi istanbula gitmeye karar verdim onu görmek içindi. Sonra aksilik oldu gidemedim.
Onu da çok üzdüm.
Şimdi size sorum burada saklı. Lütfen bana bişeyler söyleyin :)
Neden gelmesin filan derken bi ara dedi ki gelmemende hayır olduğunu da düşündüm dedi. Neden dedim ve bakın neler dedi
Senle sevgili değiliz arkadaş değiliz kardeş değiliz dost değiliz ama hepsinden biraz biraz var. Ve hakim olan duygu ise ikimizin hayatının sonuna kadar sana bişey olmamalı ve ben bunun için çabalamalıyım
Ben seni çok seviyorum dedi
Ben şok
Asıl bombaysa şu:
Seninle hayatımın bir döneminde sevgili olacagımızı biliyorum ben. Eğer gelirsen sureç hızlanırdı çünkü sana karsı koyamayabilirdim. Ve şimdi sevgili olursak seni uzmekten kaybetmekten korkarım. Çünkü biliyorsun ki ben biraz uçarıyım ve ara ara libidomu tatmin için bişeyler yaşıyorum. Sen uzaktasın. Senin için sorun olurdu bu
Filan diyor ama ben kıpkırmızıyım. Hiç beklemiyordum bunu.
Seni hiç tahmin edemeyeceğin bir yerde tutuyorum diyor filan.
İşte beni aldatmamak için de sevgili olmak istemiyormuş şuan. Gelmemen o yüzden iyi olmuş işte. Sonra da dedi ki çok çalış gel hep yanımda ol benimle kal dedi. Eridim bittim
Hep böyle guzel kal hiç değişme dedi
Ya şimdi anlamadığım beni seviyor mu
Seviyorsa ve eğer birgun sevgili olacaksak üstelik beni hayatının sonuna kadar yanında istiyorsa bu , benimle evlenmeyi de düşündüğünü mu gösteriyor?
Peki tüm bunlar evetse neden beni severken libidosu yüzünden başkalarıyla birlikte olmaktan vazgeçmiyor lütfen bana bişey diyin.
Rumuz: Kafası karısık
Az önce mesaj attı elimden şekerimi aldın dedi. Yahu madem beni seviyorsun elin kadınlarıyla 1 yıl sevişmesem ölür müsün??? Sonra da sıkılıp gider bu zaten. O yüzden olmaz be abla... Zaten yıprandım hayatta artık acı çekmek şuphelerle yaşamak istemiyorumıssız adam tribi... benim herifte öyleydi en başta 3 yıl sonra eş şimdi yani tanışmadan 6 yıl sonra aile babası olmak için gün sayıyor...karar senin tabi... ilk ben açılmıştım dost falan değildik tanışalı 1 hafta olmamıştı daha. o nedenle hadi hayırlıs kaybedecek neyim var demiştim... :)
hayat senin ben uzun bir ilişkşden aldatılarak çıkmıştım o dönemde öyle çok ciddiye almadan başladım ama 1, 5 ay sonra adama körkütük aşıktımAz önce mesaj attı elimden şekerimi aldın dedi. Yahu madem beni seviyorsun elin kadınlarıyla 1 yıl sevişmesem ölür müsün??? Sonra da sıkılıp gider bu zaten. O yüzden olmaz be abla... Zaten yıprandım hayatta artık acı çekmek şuphelerle yaşamak istemiyorum
Soğudum zatenhayat senin ben uzun bir ilişkşden aldatılarak çıkmıştım o dönemde öyle çok ciddiye almadan başladım ama 1, 5 ay sonra adama körkütük aşıktımhala öyle... hayat kısa böyle adamlarla zor oluyor biraz daha. benim ki değişmeye hazırdı sıkılmıştı vs şimdiki haliyle o zaman ki hali arasında 180 derece fark var ama senin ki daha bıkmamış sanırsam. sana tavsiye eğer onu hayatından çıkaramıyorsan bir süre sen de dost ayağı çek bakalım belki o esnada soğursun.
Konunu inceledim de iyi yapmışsın , bi yola girdin geri dönme, alttan alma bidaha derim..
Ya bide bu ikizler burcu ciddi anlamda flörtöz bi burç. Hani gün gelir durulurlar belki bilemem ama normal dönemleri baya ekşınlı. Benim platonik olduğum tip de bu burç mensubu idi, yahu adamın cinsiyeti erkek olan arkadaşı dahi yok, her arkadaşıyla laubali, arkadaşı olmayan kızlara ilk konuşmada yavşıyor falan.. En sonunda kendimi vatsap fotosundaki bacak kıllarına baka baka soğutmuştum... Yoksa ohooo halim daha yamandı.
İkizler burcu size kapılmadıysa, siz ona hiç kapılmayın kızlar
Durulmaları zor gibi. Üstelik bununla evlensem de sıkma beni falan der boşar senesi dolmadan. E ben de aslan burcuyum. Sahiplenmek istiyorum. Benimsin sen demek istiyorum. Mazallah evleniriz tartışınca hemen cluplere akar bi hatunla yatar sonra gelir çok pişmanım. Aldatmam demişti. Ama aldatmasa bile ben birini seviyorum der ayrılır. Aldatmamış sayar kendini. Güya durust oldu.
İkizler erkekleri lütfen uzmeyin bİzi
Adam ilk günden beri beni yanına almak için planlar yaptı ilgisiyle başımı döndürdü ama sahiplenmemi istemiyor. Gitsin şimdi sarısınlara kumrallarq esmerlere hepsine her gece ohh rqhatım ben
Ohh valla bende rahatladım. Güçlü hatun başkaMerhaba
Son durumu anlatıyorum kızlar
Mesajlarına cevap vermedim aradı. Açmadım ama en sonunda açtım hiç bişey olmamış gibi naber filan dedim. O da iyi değilim bişey mi oldu neden cevap vermiyorsun bana dedi.
Ben de şunları soyledim
Sen beni bin kez de çok sevdiğini soylesen ben senin tarafından zerre sevilmediğimi biliyorum. Beni sevmiş olsan değil 1 yıl 10 yıl beklerdin.. Sen beni rezerve tutuyorsun beni sevmiş olsan aşk gibi değil dost gibi bile sevsen bana bu işkenceyi yapmazsın. Ben 1 yıl boyunca senin acaba bu gece hangi kadınla diye libidonu mu düşüneceğim?? Lütfen benim aklımı hafife alma. Sen bana benim yanımda olmanın hazzının muhteşem olduğunu soyledikten sonra bi gece libidon pik yapınca hangi sarışında demleneceksin ? Ben kalacak mıyım o anda? Git lütfen. Bana en buyuk kotluluğu yaparsın kalmakla dedim..
Kapattım konuşmasına izin vermeden bunlwrı söyledim ve kapattım.
Çok rahatladım valla.
Aynen dediğin gibi. Tamam yakışıklı uzun boylu kendi boyuma göre birini zor buluyorum zaten.. 180 olunca.. O da 195 . Entel dantel, ruhumu okşuyor ilgi alaka süper ama iş sahiplenmeye gelince vınnn. E 30 yasında yani o kadar yaşadığı yetmedi mi hala. Benden bu kadar.. 24 yaşıma geldim ve artık karsı tarafı değil kwndimi düşünmek istiyorum...Bak şimdi sen geri vites yaptın ya.. Bu iyice triplere girecek, değerini anladımlar, yokluğun üzüyorlar falan.. Hatta sana çıkma teklifi bile edebilir. Çünkü elinden kaçtın ya, değerleniceksin. kaçan kovalanır felsefesi yani.. Aman kanma sakın, taviz verme. 3 gün uslanacak, sevinecek, sonra eski moduna u dönüşü yapacak..
Benimde en büyük korkum ikizler erkeğiyle evlenmek haline geldi. Yani şimdi Allah var, eğlenceliler, entel-dantel takılıyorlar, zeki gözüküyorlar. Ama işte herkesin bi kusuru var. Tabi tüm burçları genelleyemeyiz ama, gerçekten aşık olmadan, bazıları aşık olsa dahi, durulamıyorlar bu da bi gerçek.
Bide aslında en uyumlu burcumuz, zıt burcumuz imiş.. 6 ay sonraki burcuna bak, senin kova galiba.. Zıtların çekimi oluyormuş falan. Benim şansıma da ikizler çıktı zıt burcum. Aslında yayla çok benzerler, yay bunların durgun hali, ama özgürlük takıntımız var accık. İkizler beğeniyosan, yay da öneririmtabi işin esprisi bunlar, keşke aşık olcağımız kişinin özelliklerini falan seçebilsek. Ama gönül bu, nereye koncağı belli olmuyor.
Aynen dediğin gibi. Tamam yakışıklı uzun boylu kendi boyuma göre birini zor buluyorum zaten.. 180 olunca.. O da 195 . Entel dantel, ruhumu okşuyor ilgi alaka süper ama iş sahiplenmeye gelince vınnn. E 30 yasında yani o kadar yaşadığı yetmedi mi hala. Benden bu kadar.. 24 yaşıma geldim ve artık karsı tarafı değil kwndimi düşünmek istiyorum...
Esasında kaç gündür mutsuzum... Onu adam etmek mümkünse bunun için çabalamak da istiyorum. Ama adam olana kadar benden bişey beklemesin. Aşık olduğunu söylemiyor hiç. Ben sana aşığım demedikçe olmaz. Neyse bi çay içelim bariSenin için gelmiş git bence görüş, e birbirinizi seviyorsunuz da.. Ama tabiki ileri gitme tutsun bi zahmet libidosunu seni istiyorsa..
Günaydınlar...
Bugün dersim daha büyük. Günlerdir konuşmuyoruz dun akşam arayıp haklı olduğumu kendisinin eşek olduğunu filan söyledi. Hiçbi işe odaklanamıyormuş beyfendi.
Asıl olaysa bilet almış bugün buraya gelecek. Gelme dedim senin libidon beni aşar dedim. Sevgilim olmanı istiyorum dedi. Neyse konuştuk biraz tabi ben hep gelmemesini söylüyorum kafamı karıştırma artık filan.
Gelip benimle uyumak istediğini söylüyor sevgili olursak ki onun anladığı sevgililik sevişmek öpüşmek filan. İşte sevgili olursak başkası asla olmayacakmış. Libidosu yukselince atlayıp bana gelecekmiş. En son gelme dedim. Ama sabah havaalanında foto çekip yollamış. Ne yapcam ben bunu yaa!!! Geldiğimde gitmezsem beni daha arayıp sormaz bence. Ne diyorsunuz gidip goruşmeli mi yoksa kafamı yine karıştırma diyip uzaklaşmaya devam mı
Evet .geçenkinde seni seviyorum ama şuan sevgili olmak istemiyorum uzagız ama hayatımın sonunakadar yanımda olmanı da istiyorum diyordu yani yedek mantığı. Şuan ise sevgilisi olmamı istiyor. Tabi bu kazanovanın sevgilisi olmak ne kadar zor olur dusunebilirsin. Ben evlenmeden birlikte olmaya sıcak bakmıyorum. Üstelik guvenilmez bi sevgiliyle aslabence görüş, çünkü bu şansı vermezsen hep bunun pişmanlıgını yaşarsın. çünkü ilk kez sana bu kadar açık bir şekilde sevgilim olmanı istiyorum dedi sanırım.
Evet .geçenkinde seni seviyorum ama şuan sevgili olmak istemiyorum uzagız ama hayatımın sonunakadar yanımda olmanı da istiyorum diyordu yani yedek mantığı. Şuan ise sevgilisi olmamı istiyor. Tabi bu kazanovanın sevgilisi olmak ne kadar zor olur dusunebilirsin. Ben evlenmeden birlikte olmaya sıcak bakmıyorum. Üstelik guvenilmez bi sevgiliyle asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?