benim kızkardeşimde senin gibydi...evlenmeyi çok istyodu ama onunki hevesti etrafına çok özendi ve evdeki aile problemlerinden kaçmak istedi ben çok vazgeçirmek istedim ama olmadı 2 hafta önce malesef evlendi.mutlumu die sorarsan daha cicim aylarında.ama mutlu olabilecek bi aileye gittiğinide söyleyemem dualarım hep onunla....benim kardeşim acele karar verdi lütfen acele etme nasılsa bi gün evleniceksin hayatında da şuan koca adayı olmadığı halde bukadar takıntı yapma bekarlığın tadını çıkar evlenince geri dönüşün olmayabilir
bundan kolay ne var şekerim evleneceğin adamı düşün ve kayınvaliden olucak kişiyi düşün veeeee "Ya bosanacağım ya da kaynanamla sac basa kavga edecegiz!" adlı konuyu oku.insan bırak evliliği insanlardan soğuyo yemin ediyorum
Daha yaşın 20 ve bence evlilik için çok erken bir yaş
önce okulunu bitir ve mesleğini eline al,kendi maddiyatını oluştur kendi çizgini kazan
gitmediğin şehirlere git unutamayacağın anılar güzel dostlar biriktir
insanlar tanı,seni sen yapacak hayal kırıklıkları,mutluluklar,değişimler yaşa
sen olduktan sonra " biz " diyebileceğin bir adamı sev
ama önce seni bul,kendini iyi tanı ve iyi tanıt
en güzel yaştasın ve doya doya yaşa
ben seni evlilikten soğutamam ama bekarlığını sevdire bilirim belki :)
Ben sana yazdıklarımın bir çoğunu yaptım ama insanın kendini tanıması ve değişimi hiç bir zaman sona ermiyor.
Eş adayın var mı tatlım, evlilikle ilgili düşüncelerin sadece hayallerle mi sınırlı?
şimdi okumayı düşünmüyorsun ki kazanmışsın derslerın kötu olduğu ıçın 2.sınıfa geçememıssın sanırım bu defterı de kapatmışsın
hemen evlenmek ıstıyorsun kusura bakma ama mahalle kızları olur ya gözü açılmadan mahalleden bırını sevip evlenırler senesıne çocuk doğururlar kollarına 10 tane altın bılezık takıp bebeklerıyle gun gun gezerler kınalarda düğünlerde görürüz
onlara benzettim senı...
bazı şeyler kader değildir sadece kişilerin saflıklarıdır..
aklını başına topla bir meslek edın daha hiç birsey görmeden gezmeden hayatı yaşamadan aşık olmadan hayatı anlamadan evlenınce ne olacaksın?
ev hanımı? vasıfsız eleman? anne? başkaları için hayatını heba eden biri?
bu saydıklarımın hepsini yaşayabılırsın istersen ama daha kalıtelı bır hayatın olsa hemde sevdığın o zamanda olur sence kötü mü olur?
evlilik kötü değildir ama 20 yaşında biri için kötü bir seçimdir...
Soylediklerinde haklisin canim ama Lutfen beni o gordugun mahalle kizlarina benzetme !!!!!!!! Baskalarina kiyaslanmaktan nefret ediyorum... Bu hakkida sana vermiyorum... Ben zaten evlensemde evlenmesemde seneleri dolmadan cocuk olmasina karsi bir insanim... Ve ne kadar 20 yasimda olursam olayim ben olgun bi insanim hayatin kac bucak oldugunu biliyorum zorluklarinida biliyorum yasadim ve yasiyorum cunku!! Benimki heves filan degil... Bir aile kurmayi istemek de bi hak, kotu bisy oldugunu dusunmuyorum... Ha yasimdaha erken onu biliyorum zaten o yuzden actim konuyu beni bu konuyla ilgili evliligin zorluklarindan bahsedin biraz olsun dusunmeyeyim erteleyim diye... Ama beni bilmem kimlere benzetin demedim !!!!! Bu arada derslerim kotu oldugunu hic bi zaman soylemedim!! Okul defterinide kapatmadim... saglik Sorunlarim oldu 1. Donemde cok ders kacirdim ve malesef calismadim olmadi! Ö. Degil... Bnim icin... Bu sekilde yargilayarak konusmazsan sevinirim! Yinede tskler cvbin icin....
evet sen okuyup karıyer yapıp evlenmek ıstemışsın ben yanlış anlamışım hakkaten
Günde 3 öğün bir derdim var- eşi ve eşinin ailesi bölümünü okuyun.
Nisanlilari bile vazgecirebilecek kapasiteye sahip :)
Allah hayirli insanlarla guzel bir zamanda karsilasmanizi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?