Beni Evlilikten Soguturmusunuz lütfen ? \:

bende sen gibi düşünüyorum canım yaa etraftakiler diyo napcan evlenipte ama ne biliyim sanki evlenince daha mutlu olurum gibi geliyo kendi ailem olur diye düşünüyorum benmde bu düşünceden vazgeçmem lazım (

bende sen gibi düşünüyorum canım yaa etraftakiler diyo napcan evlenipte ama ne biliyim sanki evlenince daha mutlu olurum gibi geliyo kendi ailem olur diye düşünüyorum benmde bu düşünceden vazgeçmem lazım (

ben artik diyorum ki en iyisi hiç biseyi dusunmemek...

kendi hayatima bakmak! egitimim isim,

rabbim ne zaman nasib ederse o zaman sunar zaten bize... dogru degilmi ??

cunku biseyi isteyince olmuyo..... zamana birakip unutunca belki olur he ?

bencede canım birşeyi isteyince olmuyo bu kesin allah hakkımızda hayırlısını versin hem belkide istediklerimizin hakkımızda hayırlı değildir gerçektende o kadar akraba tanıdığım vs hiçbiri evlen demiyo onlarında bildikleri var demek :)

Ben vazgeçtim evlilikten düne kadar çok istiyordum üzülüyordum ama hakkaten zormuş uyuz oluyordum herkese ben bu yaşıma geldim evlenemedim diye evlenmişler tabi konuşuyorlar diyordum acayip uyuz oluyordum ama hakkaten ana gibi yar olmaz üzerler gülüm üzerler hepsi üzer insanın hayalleri umdukları gibi olmuyor gerçek hayatta kafandaki evliliği umduğunu bulamıcan şimdiki yaşantından daha kötüsü olacak belki anı yaşa bence umarım umduğunu bulursun ben bıktım ya hayattan hiçbi isteğim olmuyor yaşama sevincim amacım kalmadı bu ne dünya kardeşim üzen üzene.

ah canlarım yaaa nasıl üzüldünüz ki soğuk bakıyorsunuz evliliğe,ne hayatlara şahit oldunuz ki korku salmış içinize ve evliliği kısıtlama olarak görüyorsunuz...

doğru adamı ve ailesini bulunca ( ki kesinlikle zor değil) inanın dünyanın en güzel şeyiymiş evlilik dersiniz...ben kendi adıma geç bile kalmışım evlenmekte diyorum....

Son düzenleme:

Canim, ama herkes evlilik kumar gibi diyo : nasil cikacagini bilmezsin... ! Herkes olumsuz konusuyor evlilikle ilgili....
Hem bir sürü sorumluluk almak lazim, almayi BILMEK lazim... ki ben buna tam anlamiyla hazir oldugumu sanmiyorum yada bilmiyorum, cok mu korkak davraniyorum...cesaretli mi olmam gerekir... hiiiç bilemiyorum:26:

Nasil kesinlikle zor degil ? nasil yapmam lazim sen soyle ?

Sen kaç yasinda evlendin ki canim ?

canim kaç yasindasin ?
Ve nerden anladin "hakketen zor" oldugunu evliligin ?
baya dertli gibi gorunuyosun.....

Şunu çok ama çok iyi bil ki şu davranış ve düşüncelere sahip olman tamamen yaşının verdiği psikoloji kardeşim söylemişti(kendisi tıp okuyor) insanlar yaş yaş belli istekler içersşne girerlermiş senin de aile kurma isteğin normal ama henüz erken bu zamanda çünkü okul bitsin hayatı gör ama ben yine de çok geçirmemen taraftarıyım 24-26 iyi bence evlenmek için kimi erken dese de(ben de 23 sayılırım o yüzden evlenme ideal yaş fikrimi sallamasan da olur)

Evlilikten sogutmak... Yas 20...

Soyle diyim guzel kardesim: dogru yer (kosullar-ortam diyelim buna), dogru zaman, dogru insan olmadigi zaman eminim ki evlilik icinden cikilamayacak buyuk bir kaos olur ve hayatini mahvedersin...

Aladigim kadariyla ne dogru insan var, ne dogru yastasin ne de dogru kosullar icindesin(okul-is-guc vs..)

Yoksa evlilik cok guzel bir seydir. Hayatin acisini tatlisini iyiyi kotuyu omrunu yuvani yatagini gununu geceni hastaligini sagligini birlikte yasayabilecegin insani dogru zamanda ve dogru kosullarda bulman dilegiyle..

ben 26 yaşında evlendim şimdi 28 yaşındayım...hep ne istediğimi bildim hayatta,nasıl bir eş aradığımı da biliyordum,acele etmedim ve karşıma çıktı eşim biraz vakit geçirince tamamdır yaa bu bnm evleneceğim adam dedim ve sonra o bni ailesiyle tanıştırdı,bu çok önemliydi bnm için sonuçta onlar kadar bnm de onları sevmem sözkonusuydu,aaa bi baktım çok şekerler...yuppiiii dedim:)) bnm eşim hiç bnm tipim bi adam değil aslında,tüm arkadaşlarım yanıma yakışmadığını bile söylüyorlardı biraz kilolu ve giyinmesini bilmiyor diye ama ben hiç böyle şeylerden etkilenmedim,onun ruhunu biliyordum ve bnm gözüme o kadar da kötü gözükmüyordu,zamanla kendisi zayıfladı ( evlenince aldı ama:))) ) kıyafetlerini de birlikte aldık hep ortaya afet bişey çıktı:))) 5 yıl flört ve 2 yıllık evlilik,çok mutluyum çookk...ne istediğini bil yeter derim bn...vee ÖNYARGISIZ OL.....

aynı yaştayız canım inan bende aynı senin gibi düşünüyorum ama sonra burdaki aile sorunlarını aldatmalar eltiyle görümcesiyle kavga eden sorumlu olan insanları görünce vazgeciyorum..
ki zaten daha yaşayacagım cok sey olmalı die kendi kendime hedefler belirleyerek evlilik fikrini aklımdan cıkarıyorum..
sana tavsiyem kendine bi kaç tane hedef belirle ve kendini gelecegin kollarına at..
hadi kolay gelsin..

canım acele etme gerçekten hayat bekarken daha güzel yemek evişleri emin ol evlenınceye kadar erkekler elüstünde tutuyorlar ama evlendıkten sonra ılgı azalıyor söledıgın zamanda sen abartıyorsun oluyor bıde şöle düsün evlendın ve cadı bır kaynanan oldu oğluda onun sözunden cıkmıyor emın ol hayat zindan olur cok yıpranır üzülürsun nekadar aılende sorun olursa olsun odana gecer kafanı dınleyebılırsın ama evlılıkte oyle olmuyor emın ol zamanı geldıgınde sevdıgın adamla inşallah mutlu yuvan olur canım benım..sakın bırıne kapılıp yanlış hatalar yapma.annemın bir sözu vardır telle tellede var kocaya derdı doğruymuş....ALLAH herşeyi gönlüne göre versin canımm

Evet öyle yapiyorum zaten canim...
Cvbin için saol

canım şöyle anlatayım bende 20yaşımda evlendim aşık olarak sen birine aşık oldunmu zaten kimse sana dur diyemez evlenirsin hatta uçarak gidersin ama önemli olan dogru insan cıkacakmı karşına evlenmeden önce iyidir sonra degişebilir zaman lazım tanımak için.ben eşimle çok mutluyum tabi iyi günde olur evlilikte kötü günde olabilir mecburen.ama evliliğin en güzel yanı çocuktur o duygu dünyalara bedeldir anlatmakla olmaz yaşaman lazım bence evde kalmakta iyi bişey degil yanlızmı öleceksin omuzunu yaslayacagın biri olmalı

ohhhh misssss iyikide evlenmisim bide beebgim olsaaaaaaa
amannnn sabahlarrrr olmasin.......................

ohhhh misssss iyikide evlenmisim bide beebgim olsaaaaaaa
amannnn sabahlarrrr olmasin.......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…