bundan kolay ne var şekerim evleneceğin adamı düşün ve kayınvaliden olucak kişiyi düşün veeeee "Ya bosanacağım ya da kaynanamla sac basa kavga edecegiz!" adlı konuyu oku.insan bırak evliliği insanlardan soğuyo yemin ediyorum
Canim çok üzüldüm Rabbim sabir versin, güç versin... derdine derman versin insaAllah
Anladim canim sagol :) Allah nazarlardan saklasin evliliginizi ne guzel anlatmissin
Su kirmiza boyadigim yer çok önemli... iste bende bu yüzden istiyordum, ve dusunuyordum evliligi,
iyi gunumde kotu gunumde hep yanimda olan birisinin olmasini istemek (cok kotu bisey mi ??), bana guven veren.. hep arkamda duran, benimde ona ayni sekilde guven verdigim bir insan..:26:
30 'lu yaslar banada mantikli geliyo bazen ama, sence biraz geç degil mi ? mesela dusunuyorum 30 yasimda evlensem, 3 sene sonra cocugum olsa etti 33, cocugum 20 yasina gelince
53 yasinda olcam, yaninda arkds gibi gezemicem, bi yasli kadin olarak kalcam...( halbuki bazi insanlari goruyoruz cocuklariyla arkdsmis gibi geziyolar, nede guzel gorunuyolar (
Ne bileyim herkesin görüsü farklidir.. saygi duyuyorum herkese.... Bu arada sen evlendiginde esin kaç yasindaydi tatlim merak ettim ? :44:
Soylediklerinde haklisin canim ama Lutfen beni o gordugun mahalle kizlarina benzetme !!!!!!!! Baskalarina kiyaslanmaktan nefret ediyorum... Bu hakkida sana vermiyorum... Ben zaten evlensemde evlenmesemde seneleri dolmadan cocuk olmasina karsi bir insanim... Ve ne kadar 20 yasimda olursam olayim ben olgun bi insanim hayatin kac bucak oldugunu biliyorum zorluklarinida biliyorum yasadim ve yasiyorum cunku!! Benimki heves filan degil... Bir aile kurmayi istemek de bi hak, kotu bisy oldugunu dusunmuyorum... Ha yasimdaha erken onu biliyorum zaten o yuzden actim konuyu beni bu konuyla ilgili evliligin zorluklarindan bahsedin biraz olsun dusunmeyeyim erteleyim diye... Ama beni bilmem kimlere benzetin demedim !!!!! Bu arada derslerim kotu oldugunu hic bi zaman soylemedim!! Okul defterinide kapatmadim... saglik Sorunlarim oldu 1. Donemde cok ders kacirdim ve malesef calismadim olmadi! Ö. Degil... Bnim icin... Bu sekilde yargilayarak konusmazsan sevinirim! Yinede tskler cvbin icin....
şimdi okumayı düşünmüyorsun ki kazanmışsın derslerın kötu olduğu ıçın 2.sınıfa geçememıssın sanırım bu defterı de kapatmışsın
hemen evlenmek ıstıyorsun kusura bakma ama mahalle kızları olur ya gözü açılmadan mahalleden bırını sevip evlenırler senesıne çocuk doğururlar kollarına 10 tane altın bılezık takıp bebeklerıyle gun gun gezerler kınalarda düğünlerde görürüz
onlara benzettim senı...
bazı şeyler kader değildir sadece kişilerin saflıklarıdır..
aklını başına topla bir meslek edın daha hiç birsey görmeden gezmeden hayatı yaşamadan aşık olmadan hayatı anlamadan evlenınce ne olacaksın?
ev hanımı? vasıfsız eleman? anne? başkaları için hayatını heba eden biri?
bu saydıklarımın hepsini yaşayabılırsın istersen ama daha kalıtelı bır hayatın olsa hemde sevdığın o zamanda olur sence kötü mü olur?
evlilik kötü değildir ama 20 yaşında biri için kötü bir seçimdir...
ben yemek ütü temızlık ve ıstkelerı bıtmeyen bı eş hayal edıyorum her zaman evlılıkten soğumak ıçın
düşünsene, ış yerınden gelıyorum evıme, zaten yorgunum, ev almış başına gıdıyor
ne annem toparlıyor, ne kardeşım destek oluyor, bıde yemek ısteyen bı adam hayal edıyorum pıjamalarını gıymış yayılmış koltuğa
hee bak tam da o an soğuyorum bu meseleden, evlensem bıle annemın evınde yaşamak ısterım
teşekürler canım.yazdıktan sonra konuşma imkanımız oldu şimdilik iyi bakalım bende yazdığımı okudum tekrar kendime üzüldüm. ikimizinde zor günleri var aile sorunlarından sanırım o yüzden birbirimize sarıyoruz. tabbi olması gereken eşlerin birbirine destek oması ama iki taraftada problem olunca herkes kendi derdine düşüyo. mesela ben şimdi çocuğumla bu saatte kalktım 27 yaşındayım anneme babamın boşanma mahkemesine gidiyorum. evlendim çocuk sahibiyim ama insan depresyona giriyo yinede. allah yaşı küçük olup aileleri boşanan yavrucaklara yardım etsin. çok zor gerçekten. onları hakim karşısında görür görmez tutamıyorum kendimi. mahkeme başlamadan başka çiftlerde giriyo onlara bile ağlıyorum. mahkemeye gidip gelince anladım ne çok çift varmış boşanan. biesürü salon var hepsinin önündde upuzun listeler((
canım benim
bence sen evlilik için gereken olgunluğa ulaşamışsın tatlımmmmm
artık çok da beklemene gerek yok sadece
evleneceğin insana dikkat etmelisin bundan sonra
evlenmek için evlenmemelisin
illaki gönlünün hoşlandığı kalbinin attığı
ve aynı şekilde onunda sana deli divane olduğunu bildiğin bir insanı bulduğunda evlenmelisin
tatlım yoksa inan çokda sevsen aynı ilgiyi ondan görmezsen evlilik çekilmez hale gelir
ok bunlara çok dikkat et
canım biz eşimle
aynı yaştayız ikimizde 80 liyiz
ve ben ondan 25 gün büyüğüm ben 17 ağustos o 12 eylül
tam ihtilal gecesi doğmuş benim kocacımmmmmmm
çocuk olayına gelince evet ondada çok geç kalmamak lazım
çünkü hadi yaşlı görünmeyide boşver kadınlar 35i geçtimi doğumları sağlıklı olmuyor
kolay hamile kalamıyorlar bir sürü neden
çoğunluk böyle yani
işte sana abla nasihatı bunlara hepsine dikkat et ama sakın haaa sakın
sadece evlenmek birine sırtını yaslanmak için evlenme
ilaaki karşıklı duyguları yaşadığına inandığın birini bulduğunda evlen canım
ok mi yaşa takılma artık hiç kendine onu dert etme tatlım
Allah her şeyi gönlüne göre versinnn canımın içiiiiiii
muuccckkkkkkkkkkkk
sen ne uyanık bir hatun çıktın böyle?
konunu ilk anlatırken okul defteri benım için kapandı yazmıştın şimdi mesajını düzenleyıp ben öyle demedım dıyorsun yalan söyleyerek mı evlenceksın pes..
Allahtan korkun varsa söyle o zaman okul defterı benım için kapandı yazdın mı oraya yazmadın mı?
keşke alıntılayıp yazsaydım da herkes görseydı senın şu uyanıklığını...
ondan sonra bana bır guzel azar çekip kendını haklı çıkartmaya çalışıyorsun .yazık...
konuyu okuyanlar zaten yorumlardan sonra sabah ilk mesajını düzenlediğini ilk sayfada göreceklerdir...
hiç utanmıyorsun baktın kı sana okulunu bırakma dıyecekler orayı sildin hemen...böyle insana uğraşıp yorum yazmaya değmez...
sen ne uyanık bir hatun çıktın böyle?
konunu ilk anlatırken okul defteri benım için kapandı yazmıştın şimdi mesajını düzenleyıp ben öyle demedım dıyorsun yalan söyleyerek mı evlenceksın pes..
Allahtan korkun varsa söyle o zaman okul defterı benım için kapandı yazdın mı oraya yazmadın mı?
keşke alıntılayıp yazsaydım da herkes görseydı senın şu uyanıklığını...
ondan sonra bana bır guzel azar çekip kendını haklı çıkartmaya çalışıyorsun .yazık...
konuyu okuyanlar zaten yorumlardan sonra sabah ilk mesajını düzenlediğini ilk sayfada göreceklerdir...
hiç utanmıyorsun baktın kı sana okulunu bırakma dıyecekler orayı sildin hemen...böyle insana uğraşıp yorum yazmaya değmez...
benım bu yaptığım yorum konu sahıbı okul defterı benım için kapanmıştır demesi üzerine yazılmıştır şimdi konu sahıbının ılk mesajını okursanız orada eğitim bilgilerini yazdığı cümlelerin şu anda orada olmadığını görebilirsiniz...
bana yazdığı cevapta ben öyle bırşey demedım dıyerek inkar etmış daha sonrakı cevabında da ne düşündüğünü umursamıyorum dıyerek gayet terbiye düzeyini gösteren bir yorum yazmıştır
bende bunları tamamen onun uyanıklığını göstermek için yazdım...
yoksa deli falan değilim okumaya gözü olmayan kızlara laf anlatmaya çalışayım...
demek ki hep alıntı yapmak gerekiyor
Bilip bilmeden konusmayin lutfen.....
şimdi okumayı düşünmüyorsun ki kazanmışsın derslerın kötu olduğu ıçın 2.sınıfa geçememıssın sanırım bu defterı de kapatmışsın
hemen evlenmek ıstıyorsun kusura bakma ama mahalle kızları olur ya gözü açılmadan mahalleden bırını sevip evlenırler senesıne çocuk doğururlar kollarına 10 tane altın bılezık takıp bebeklerıyle gun gun gezerler kınalarda düğünlerde görürüz
onlara benzettim senı...
bazı şeyler kader değildir sadece kişilerin saflıklarıdır..
aklını başına topla bir meslek edın daha hiç birsey görmeden gezmeden hayatı yaşamadan aşık olmadan hayatı anlamadan evlenınce ne olacaksın?
ev hanımı? vasıfsız eleman? anne? başkaları için hayatını heba eden biri?
bu saydıklarımın hepsini yaşayabılırsın istersen ama daha kalıtelı bır hayatın olsa hemde sevdığın o zamanda olur sence kötü mü olur?
evlilik kötü değildir ama 20 yaşında biri için kötü bir seçimdir...
kötü birşey mi söylediğim alıntı yapmanın bundan sonra iyi olacağını yazdım
hem olivia da aynı şeyleri söylemiş okula devam ediceğine pes ediyorsun yazmış kolay yolu seçip evlenmeyi düşünüyorsun yazmış
aşağı yukarı aynı cevapları almışsın
Guzel bi bakis acisi. Ama evlilige yas bicmekten cok hayirlisi ne zamansa o zaman olsun demek lazim. Insan her yasta evlenip mutlu olabilir.en ideal yaş 25 diye düşünüyorum ben , sonrasında çocuk filan zorlamasın diye , pişmanım geç evlendim .. yaş oldu 30 ..
ne koca kaprisine ne kaynana dırdırına katlanabiliosun .. yaş ilerledikçe bilmiş oluosun , e çalışıosan ekonomik özgürlüğün oluo bi havalarda yaşayıp gidiosun..
çalışmaya takatin kalmıo , eğer kendi evin yoksa bir de kredi öde 30 undan sonra ..
en ideal yaş 25 diye düşünüyorum ben , sonrasında çocuk filan zorlamasın diye , pişmanım geç evlendim .. yaş oldu 30 ..
ne koca kaprisine ne kaynana dırdırına katlanabiliosun .. yaş ilerledikçe bilmiş oluosun , e çalışıosan ekonomik özgürlüğün oluo bi havalarda yaşayıp gidiosun..
çalışmaya takatin kalmıo , eğer kendi evin yoksa bir de kredi öde 30 undan sonra ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?