• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni gerçekten sevmemiş mi

civcivgunlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2018
112
27
28
28
6 ay kadar çıktık ama çok şey paylaştık. az bir süre gibi ama öyle değildi. annemle konuşmuştu planlar yapıyordu sonra 1 hafta kadar bana kötü davranmaya başladı. seni seviyorum neden böyle yapıyorum bilmiyorum diyordu. sonra aklı sıra benim yalanımı yakaladı ve bitirdi. ki yalan bile değildi ve ben itiraf etmiştim zaten kötü bir durum olmadığını bildiğim için.her neyse yoruldum ben ilişkiyi kaldıramıyorum falan dedi. bana her akşam söylediği seni seviyorumlar bile yükmüş demek ki.bende malım ya seni beklerim dedim. o da ya başkasıyla evlenirsem, karşıma illa biri çıkacak nerden biliyorsun dedi. onu ne kadar sevdiğimi bile bile nasıl söyler bana bunu ? 1.5 ay önce ayrıldık. geçen haftaya kadar ara ara hep yokladım ama hayır fikri değişmiyor. en son hayatına çıkan insanlara fırsat ver bende öyle yapıcam dedi. ayrılığımızın bahane olduğunu düşünüyorum. biri var hayatında diyebilirsiniz ama çok çok sağlam kaynaklarım var, hayatında kimse yok. en azından şuanlık. ilişki boyunca benim de elbet hatalarım olmuştur ama bu kadarını hak etmedim. ağlamaktan gözlerim kanıycak. göz yaşlarım dinmiyor. o kadar güven verdi, hayaller kurdurdu. boşmuş demek ki. canımı en çok yakan taraf da bahaneler bulup gitmesi ve beni birden silip hemen unutması. yokluğumu bile hissetmiyormuş. demek beni hiç sevmemiş. öylesine geçmişim hayatından. Allah'a havale ediyorum .çok üzülüyorüm çok

"Umut verip, güven aşıladığınız insanı yarı yolda bıraktığınız zaman gönül sadakasını iki cihanda da veremezsiniz" demiş. Peygamber efendimiz (sav)..

Bırak o senin gerçek aşkını kaybettiğine yansın.. kendini boş yere üzme canım benim unutursun inan bana o kendi yolunu çoktan çizmiş belliki olmuyorsa zorlama..

bilmiyorum ki hevestim herhalde
Hayır canım öyle düşünüp üzme kendini. Bazıları gerçekten çok sevip uğraşıp bir anda bitiriyor genelde de şu gurubu burçlarında var bu? Balık falan miydi?

Benim eski sevgilim de seni seviyorum demeden uyumazdı, her gün iltifatlar hediyeler. Sonra bir gün yapamıyorum deyip gitti. Meğer tartışmalarımızı ben tatlıya bağladık sanarken o içinde büyütüp durmuş soğumuş zamanla.

Ayrılmak için yol aramış. Dengesiz davranışları da siz kendisini terk edin diyeydi sanırım. Siz terk etmeyince bulduğu ilk bahaneye sarılıp ilişkiyi bitirmiş. İnsanlar acayiptir. Duygular bir anda bitebilir. O vaatleri ilişkinin başındaki gazla vermis belli ki. Size üzüldüm ama artık onu unutup yeni bir sayfa acmalisiniz. Burada onu sabaha kadar linç edebiliriz. Siz de sabah akşam ah edip aglayabilirsiniz. Ama bütün bunlar faydasız. Flört birbirimizi tanımak için var. Sonunda iş evliliğe varır veya varmaz. Her flortten sonra hayatımız kayacaksa işimiz var. Gencsiniz hayat kısa kendinizi heder etmeyin. Ondan haber almayı bırakın.

"Umut verip, güven aşıladığınız insanı yarı yolda bıraktığınız zaman gönül sadakasını iki cihanda da veremezsiniz" demiş. Peygamber efendimiz (sav)..

Bırak o senin gerçek aşkını kaybettiğine yansın.. kendini boş yere üzme canım benim unutursun inan bana o kendi yolunu çoktan çizmiş belliki olmuyorsa zorlama..
Böyle bir hadis yok.

Adamın hayatında biri çok çok sağlam kaynaklardan öğrendim demişsiniz ama adamın itirafini umursamamissiniz " adam ya evlenirsem karşıma illa biri cikicak, hayatına çıkanlara fırsat ver ben öyle yapıcam" demiş sizde hala beni sevmemismi diyorsunuz. . SEVMEMIS NET!

Sevgi zamanla bitebilen bir şey, bilmiyorum ama zamanla tukeniyor, tüketiyoruz insanlar olarak. Zamanında sevmiştir emin ol, hisleri değişmiştir, sogumustur. Gidenin arkasından ah etmek, vahlamak boşuna. Kendini uzdugun her sn , senin hayatından gidiyor. Değmez, değmez kimseye değmez.

Hiç teselli edemeyeceğim sizi
Net olarak böyle hastalıklı bir sevgiden korkma kaçma ihtimali %70 dir
Yahu ne kadar sevgiye ilgiye açız kadınlar olarak
Sevmiyorsa gitsin bu kadar basit gözlerini kanatacak kadar ağlamak nedir kadın eşini kaybediyor sizin verdiğiniz tepkiyi vermiyor
Te allam

Adamın hayatında biri çok çok sağlam kaynaklardan öğrendim demişsiniz ama adamın itirafini umursamamissiniz " adam ya evlenirsem karşıma illa biri cikicak, hayatına çıkanlara fırsat ver ben öyle yapıcam" demiş sizde hala beni sevmemismi diyorsunuz. . SEVMEMIS NET!
haklısınız ama insan sevilmeyip kandırıldığını kolay hazmedemiyor

Hiç teselli edemeyeceğim sizi
Net olarak böyle hastalıklı bir sevgiden korkma kaçma ihtimali %70 dir
Yahu ne kadar sevgiye ilgiye açız kadınlar olarak
Sevmiyorsa gitsin bu kadar basit gözlerini kanatacak kadar ağlamak nedir kadın eşini kaybediyor sizin verdiğiniz tepkiyi vermiyor
Te allam
bunların hiçbirinden onun haberi yok. ayrıca kusura bakmayın derdimin bu kadar az olduğu için. tabi ki Allah eşini kaybedenlere sabır versin ama kimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz. küçük bir çocuk dondurması düştü diye ağlar ama bu onun derdinin az olduğunun değil kalbine göre bu derdin çok olduğunu gösterir.

çok teşekkür ederim en güzel yorum yapan sizsiniz. herkes beni yargılıyor unut derdin bu mu diye küçümsüyorlar ama ben de kendime göre acı çektim sonuçta

Hayır canım öyle düşünüp üzme kendini. Bazıları gerçekten çok sevip uğraşıp bir anda bitiriyor genelde de şu gurubu burçlarında var bu? Balık falan miydi?

Benim eski sevgilim de seni seviyorum demeden uyumazdı, her gün iltifatlar hediyeler. Sonra bir gün yapamıyorum deyip gitti. Meğer tartışmalarımızı ben tatlıya bağladık sanarken o içinde büyütüp durmuş soğumuş zamanla.
ama bana bir açıklama bile yapmadı. benim yokluğumu hiç hissetmiyormuş. akrepti burcu da

Back
X