- Konu Sahibi civcivgunlu
Evlilerin, sevgilisi olanların da mutlulukları daim olsun siz de dahilAminn gerçi benden gecti ama darisi bekarlarimizin başına :)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlilerin, sevgilisi olanların da mutlulukları daim olsun siz de dahilAminn gerçi benden gecti ama darisi bekarlarimizin başına :)))
Insallah amin cümlemize agiz tatliligi versin Allah :))Evlilerin, sevgilisi olanların da mutlulukları daim olsun siz de dahil![]()
Unuttunmu bari :))) iyimisin yani şimdi[/QUOTE]sor tabi
daha iyiyim evet o benim gibi onu çok seven birini kaybetti. bense onun gibi beni sevmeyen birini. onun kaybı daha büyük[/QUOTE]Unuttunmu bari :))) iyimisin yani şimdi
Aslanim benim yürü kim tutar seni :)))) bosver[/QUOTE]daha iyiyim evet o benim gibi onu çok seven birini kaybetti. bense onun gibi beni sevmeyen birini. onun kaybı daha büyük
teşekkür ediyorum :))))[/QUOTE]Aslanim benim yürü kim tutar seni :)))) bosver
sağlam kaynaklar ben üzülmeyim diyen söylemiyor ben biliyorum bir şekilde hayatında kimse yok ama bir yandan da olsa da olmasa da beni yarı yolda bıraktı . bir daha yüzüne bakmam. çok üzdü çünküSağlam kaynaklar siz üzülmeyin diye öyle diyor emin olabilirsiniz.
Hayatında olmasa da aklında başka biri var. Bu çok klişeleşmiş bir ayrılma biçimi defalarca gördüm çevremde.
Açık açık da söylemiş zaten karşıma biri çıkarsa ,evlenirsem vs vs diye...
Yolunuza bakmanız en mantıklısı .
Hah iste gül ya benim istedigimde buydu zaten önüne bak hep dimdik yürü kostur pesinden ez gec erkekleri :)))[/QUOTE]teşekkür ediyorum :))))
sağlam kaynaklar ben üzülmeyim diyen söylemiyor ben biliyorum bir şekilde hayatında kimse yok ama bir yandan da olsa da olmasa da beni yarı yolda bıraktı . bir daha yüzüne bakmam. çok üzdü çünkü
asla değmezzÜzülmeye değer mi ? Bence değmez/değmemeli.
Önüne baktığını gördüğü an peşine düşecek çünkü bazı insanlar hep arkasında döneceği kişiler olsun ister ama sen ona sakın dönmeevet ya kör olmuş gibiydim pişmanım keşke umursamaydım ama artık çok geç önüme bakacağım artık
assslaaa dönmes aslaa.Önüne baktığını gördüğü an peşine düşecek çünkü bazı insanlar hep arkasında döneceği kişiler olsun ister ama sen ona sakın dönme
sonra yokladım çünkü canım yanıyordu. bilirsiniz canı yanan insan ne yapacağını bilemez va saçmalar. öyle oldu bende de. üzüldüm sonradan keşke umrumda olduğunu belli etmeseydim diye ama olan olmuştuSonra neden yokladiniz? Bittiyse bitmistir. Merak etmeyin cok daha guzel gunler sizi bekliyordur. Arkaniza bakmayin.
Dönmesin zaten bırak düşünme onuassslaaa dönmes aslaa.
kendi bilir valla :)))Dönmesin zaten bırak düşünme onu
Seni bir şekilde kullanmak için seviyo numarasi gelecek planlari ailelerle tanişma vs. yapmıştır.klasik erkek numarası.kullanamiycani anlayinca bi bahaneyle ayrılmış yeni avların peşine düşmüştür.bu türlerden uzak dur düzgün efendi birine bak6 ay kadar çıktık ama çok şey paylaştık. az bir süre gibi ama öyle değildi. annemle konuşmuştu planlar yapıyordu sonra 1 hafta kadar bana kötü davranmaya başladı. seni seviyorum neden böyle yapıyorum bilmiyorum diyordu. sonra aklı sıra benim yalanımı yakaladı ve bitirdi. ki yalan bile değildi ve ben itiraf etmiştim zaten kötü bir durum olmadığını bildiğim için.her neyse yoruldum ben ilişkiyi kaldıramıyorum falan dedi. bana her akşam söylediği seni seviyorumlar bile yükmüş demek ki.bende malım ya seni beklerim dedim. o da ya başkasıyla evlenirsem, karşıma illa biri çıkacak nerden biliyorsun dedi. onu ne kadar sevdiğimi bile bile nasıl söyler bana bunu ? 1.5 ay önce ayrıldık. geçen haftaya kadar ara ara hep yokladım ama hayır fikri değişmiyor. en son hayatına çıkan insanlara fırsat ver bende öyle yapıcam dedi. ayrılığımızın bahane olduğunu düşünüyorum. biri var hayatında diyebilirsiniz ama çok çok sağlam kaynaklarım var, hayatında kimse yok. en azından şuanlık. ilişki boyunca benim de elbet hatalarım olmuştur ama bu kadarını hak etmedim. ağlamaktan gözlerim kanıycak. göz yaşlarım dinmiyor. o kadar güven verdi, hayaller kurdurdu. boşmuş demek ki. canımı en çok yakan taraf da bahaneler bulup gitmesi ve beni birden silip hemen unutması. yokluğumu bile hissetmiyormuş. demek beni hiç sevmemiş. öylesine geçmişim hayatından. Allah'a havale ediyorum .çok üzülüyorüm çok