• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni gerçekten sevmemiş mi

bunların hiçbirinden onun haberi yok. ayrıca kusura bakmayın derdimin bu kadar az olduğu için. tabi ki Allah eşini kaybedenlere sabır versin ama kimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz. küçük bir çocuk dondurması düştü diye ağlar ama bu onun derdinin az olduğunun değil kalbine göre bu derdin çok olduğunu gösterir.
Arkadaşım siz dondurması düşen küçük bir çocuk değilsiniz
Genç özgür kendi kararlarını verebilen en azından öyle olması gereken bir kadınsınız
Ayrıca bu tepkiye nazaran dondurmasını düşürüp ağlayan çocuğu daha makul bulurum

Ayrılmak için yol aramış. Dengesiz davranışları da siz kendisini terk edin diyeydi sanırım. Siz terk etmeyince bulduğu ilk bahaneye sarılıp ilişkiyi bitirmiş. İnsanlar acayiptir. Duygular bir anda bitebilir. O vaatleri ilişkinin başındaki gazla vermis belli ki. Size üzüldüm ama artık onu unutup yeni bir sayfa acmalisiniz. Burada onu sabaha kadar linç edebiliriz. Siz de sabah akşam ah edip aglayabilirsiniz. Ama bütün bunlar faydasız. Flört birbirimizi tanımak için var. Sonunda iş evliliğe varır veya varmaz. Her flortten sonra hayatımız kayacaksa işimiz var. Gencsiniz hayat kısa kendinizi heder etmeyin. Ondan haber almayı bırakın.
o sözleri gazla vermiş olsaydı ailenle tanışmaya gelicem diyip 2 gün sonra ayrılmzdı. bariz kaldırıldım demek ki. yine de teşekkür ederim. hayatıma devam etmek zorundayım. Allah gördü ne kadar üzüldüğümü zaten

Arkadaşım siz dondurması düşen küçük bir çocuk değilsiniz
Genç özgür kendi kararlarını verebilen en azından öyle olması gereken bir kadınsınız
Ayrıca bu tepkite nazaran dondurmasını düşürüp ağlayan çocuğu daha makul bulurum
insanın kalbinin neye kırılıp kırlmayacağına siz mi karar verıyorsunuz ? umarım siz benim üzüldüğüm kadar üzülmezsiniz. cevap vermeyeceğim daha fazla. iyi günler

o sözleri gazla vermiş olsaydı ailenle tanışmaya gelicem diyip 2 gün sonra ayrılmzdı. bariz kaldırıldım demek ki. yine de teşekkür ederim. hayatıma devam etmek zorundayım. Allah gördü ne kadar üzüldüğümü zaten
Bir şeyi değiştirmez x olmuş y olmuş ne fark eder? İlişkiniz bitmiş. Onu düşünüp durmayin sağlığınız için. Gerçekten niyeti kötüyse ve sizi bile isteye kandirdiysa da Allah büyük karşılığını elbet bulur.

çok teşekkür ederim en güzel yorum yapan sizsiniz. herkes beni yargılıyor unut derdin bu mu diye küçümsüyorlar ama ben de kendime göre acı çektim sonuçta
Canım yargılamak kimsenin haddi değil.. sen gerçekten acı çekiyorsun ben seni anlıyorum zamanında bizde sevdik sevmedik mi .. ama benimde sana tavsiyem kendi yolunu çiz onun arkasından yazık etme kendine.. birde değmez yani hadi değecek biri olsa aşkının peşinden koş diyeceğim ama gerçekten değmez..

Ben bi yerden okuduğumdan öyle yazıyordu. Varr veya yok sonuçta güzel anlamlı bir cümle değil mi.. şimdi sizinle hadis veya değil onu mu tartışacağız.
Söz güzel de O'na ait değil.
Vebali çok büyük.

Yine paylaşın ama güzel söz diye. Altına hadis ya da peygamber yazmayın.

Canım yargılamak kimsenin haddi değil.. sen gerçekten acı çekiyorsun ben seni anlıyorum zamanında bizde sevdik sevmedik mi .. ama benimde sana tavsiyem kendi yolunu çiz onun arkasından yazık etme kendine.. birde değmez yani hadi değecek biri olsa aşkının peşinden koş diyeceğim ama gerçekten değmez..
evet haklısın. iyi biri olsaydı hayatımda olurdu. herşeyin hayırlısı olsun.

Bir şeyi değiştirmez x olmuş y olmuş ne fark eder? İlişkiniz bitmiş. Onu düşünüp durmayin sağlığınız için. Gerçekten niyeti kötüyse ve sizi bile isteye kandirdiysa da Allah büyük karşılığını elbet bulur.
evet. sadece gözyaşlarımın bile hesabı sorulsa yeter bana

İlk başlardaki heyecanla sevdim sanmış, sözler vermiş, gelecek planları yapmış ama gerçekten sevmemiş, zamanla anlamış bunu ve ayrılmak için bahane aramış resmen. Hiç üzülme demeyeceğim, fayda etmeyecek üzüleceksin. Üzülüyorsun şuan tabi üzül ama geçeceğini bil.

İlk başlardaki heyecanla sevdim sanmış, sözler vermiş, gelecek planları yapmış ama gerçekten sevmemiş, zamanla anlamış bunu ve ayrılmak için bahane aramış resmen. Hiç üzülme demeyeceğim, fayda etmeyecek üzüleceksin. Üzülüyorsun şuan tabi üzül ama geçeceğini bil.
evet haklısınız. ben üzüldüğümle o da mutlu olduğuyla kalacak zaten

Belli olmaz, birkaç ay sonra sen unutmuş, onun kafasına dank etmiş ve pişman olmuş bir durumda olacaksınız belki. Ama sen yine de hayatına devam etmeye, önüne bakmaya çalış. Kimse vazgeçilmez değil sakın unutma, en afilli ayrılık acısı bile bitiyor.

Zamanla hepsi geçecek daha çok taze her şey her kadin gibi çok değer verip elinden geleni yapmişsin ilişkin adina ama karşi taraf sindirememiş belki korkmuş bu sevgiden belki de kendisi gerçekten sevememiş karşina çikanlari değerlendir diyerek cekip giden erkekten adam olmaz başkasi da olduramaz merak etme . Sen unutmaya bak canim en iyisi bu inan bana

Zamanla hepsi geçecek daha çok taze her şey her kadin gibi çok değer verip elinden geleni yapmişsin ilişkin adina ama karşi taraf sindirememiş belki korkmuş bu sevgiden belki de kendisi gerçekten sevememiş karşina çikanlari değerlendir diyerek cekip giden erkekten adam olmaz başkasi da olduramaz merak etme . Sen unutmaya bak canim en iyisi bu inan bana
evet öyle yapacağım teşekkür ederim

Belli olmaz, birkaç ay sonra sen unutmuş, onun kafasına dank etmiş ve pişman olmuş bir durumda olacaksınız belki. Ama sen yine de hayatına devam etmeye, önüne bakmaya çalış. Kimse vazgeçilmez değil sakın unutma, en afilli ayrılık acısı bile bitiyor.
ben bu işler kader kısmet dediğimde ben istemiyorum kader ne yapacak hayalci olma demişti. ben gidersem asla dönmem pişman olmam demişti ve önceki ilişkisinde de asla pişman olmamış. o yüzden kafasına Dank etmesi imkânsız

Konunuzu okuyunca aklıma ilk gelen.
Evlenicem deyip kizdan faydalanan serefsizlerden biri olduğu.

Bu sizin ozeliniz burda yazmayin ama durum buysa O kişi bindan gitmiştir.

Başkası olmasa da alacağını alinca gidenlerden olabilir.

Size aşık değilmiş ilk 6 ay bile dolmadan görücü usulü yani evlilik temeli ile baslamayan iliskilerde evlilik karari bence yersiz.

Dur bi tani 6 ay kısacık bi zaman. Adam aşık olmus evlilik plani yapmış ve ayrilmis atlı mi kovaliyor.

Yasi 30 -40 olsa bile hızlı pes ya.

Caninizi kurtarin bu kişiden size hayir gelmez.

Uzuluyorsunuz elbet kolay değil ama geçecek hep böyle acimayacak yeniden guleceksiniz.

Kendinize iskence etmis olursunuz bu kişiyi hayatiniza katarak.

Kaçın uzaklasin olmamis sayın hatta değmez.

Back
X