6 ay kadar çıktık ama çok şey paylaştık. az bir süre gibi ama öyle değildi. annemle konuşmuştu planlar yapıyordu sonra 1 hafta kadar bana kötü davranmaya başladı. seni seviyorum neden böyle yapıyorum bilmiyorum diyordu. sonra aklı sıra benim yalanımı yakaladı ve bitirdi. ki yalan bile değildi ve ben itiraf etmiştim zaten kötü bir durum olmadığını bildiğim için.her neyse yoruldum ben ilişkiyi kaldıramıyorum falan dedi. bana her akşam söylediği seni seviyorumlar bile yükmüş demek ki.bende malım ya seni beklerim dedim. o da ya başkasıyla evlenirsem, karşıma illa biri çıkacak nerden biliyorsun dedi. onu ne kadar sevdiğimi bile bile nasıl söyler bana bunu ? 1.5 ay önce ayrıldık. geçen haftaya kadar ara ara hep yokladım ama hayır fikri değişmiyor. en son hayatına çıkan insanlara fırsat ver bende öyle yapıcam dedi. ayrılığımızın bahane olduğunu düşünüyorum. biri var hayatında diyebilirsiniz ama çok çok sağlam kaynaklarım var, hayatında kimse yok. en azından şuanlık. ilişki boyunca benim de elbet hatalarım olmuştur ama bu kadarını hak etmedim. ağlamaktan gözlerim kanıycak. göz yaşlarım dinmiyor. o kadar güven verdi, hayaller kurdurdu. boşmuş demek ki. canımı en çok yakan taraf da bahaneler bulup gitmesi ve beni birden silip hemen unutması. yokluğumu bile hissetmiyormuş. demek beni hiç sevmemiş. öylesine geçmişim hayatından. Allah'a havale ediyorum .çok üzülüyorüm çok