• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni gerçekten sevmemiş mi

QUOTE="Meryemkml, post: 56872753, member: 900109"]Tabiki sevinmelisin kisss sana kocami yok elini sallasan 50 si diyorum ya sevgili boş islerle ugrasmak bana göre kismetin sen istemesen bile ayagina geliyor bak ben geldim körmüsün lan diyor :)))[/QUOTE]
sadece büyük konuşması zoruma gitti ama Allah büyük ya hayat ne getirir bilemeyiz kiiii :)))

eğer ki sevmemiş küçük bir heves uğruna bunları yaşatmışsa bana Allah'a havale ediyorum
Hiç sevmemiş olsa 6 ay devam etmezdi, ilişkiniz boyunca sevgisi azalmış ve sonunda bitmiş, şu an evet sevmiyor ama bu noktaya takılıp da kendinizi daha fazla hırpalamayın. Aşk acısı çok zordur sizi anlıyorum nefesin kesilir acıdan, bir üyeye yazdığınız cevaptaki gibi herkesin acısı kendine büyüktür dışardan kimse anlayamaz. Emin olun aşkınızı hak eden hayırlı biri çıkar karşınıza yeter ki sabredin, her şey gönlünüzce olsun.

QUOTE="Meryemkml, post: 56872753, member: 900109"]Tabiki sevinmelisin kisss sana kocami yok elini sallasan 50 si diyorum ya sevgili boş islerle ugrasmak bana göre kismetin sen istemesen bile ayagina geliyor bak ben geldim körmüsün lan diyor :)))
sadece büyük konuşması zoruma gitti ama Allah büyük ya hayat ne getirir bilemeyiz kiiii :)))[/QUOTE]
Tabiki yav senin niye zoruna gidiyo onun borusuna gitsin biraz ona karşı mesafeli dur hatta ondan uzaklas belliki senden istedigini alamamis o yuzden senle vakit geçirmiş bence bosver diyorum ya sallama bile onu önüne bakmalisin sen peşinden koştur sen koşma umursamaz ol kiz ben benimkine neler neler ettim ne kufurler birak pesimi falanlar kan evlenecem ben sana tutuldum erkek gibisin massallah diye diye tavladi beni :)))

Hiç sevmemiş olsa 6 ay devam etmezdi, ilişkiniz boyunca sevgisi azalmış ve sonunda bitmiş, şu an evet sevmiyor ama bu noktaya takılıp da kendinizi daha fazla hırpalamayın. Aşk acısı çok zordur sizi anlıyorum nefesin kesilir acıdan, bir üyeye yazdığınız cevaptaki gibi herkesin acısı kendine büyüktür dışardan kimse anlayamaz. Emin olun aşkınızı hak eden hayırlı biri çıkar karşınıza yeter ki sabredin, her şey gönlünüzce olsun.
Bende sabahtan beridir onu soyluyorum zaten kismetin ayagina gelir lan ben geldim huuu gormuyonmu der dedim birak bunlari dedim :)))

zoruma giden 2 gün önce ailemle tanışmaya gelme planları yapıyordu. belki hevestim bilmiyorum. ama herşeye rağmen kendime gelmeliyim. zoruma giden çok büyük konuştu kader kısmet dediğimde ben istemiyorum kader ne yapacak hayalci olma diye bir tavırla karşılaştım. zoruma gitti

sadece büyük konuşması zoruma gitti ama Allah büyük ya hayat ne getirir bilemeyiz kiiii :)))
Tabiki yav senin niye zoruna gidiyo onun borusuna gitsin biraz ona karşı mesafeli dur hatta ondan uzaklas belliki senden istedigini alamamis o yuzden senle vakit geçirmiş bence bosver diyorum ya sallama bile onu önüne bakmalisin sen peşinden koştur sen koşma umursamaz ol kiz ben benimkine neler neler ettim ne kufurler birak pesimi falanlar kan evlenecem ben sana tutuldum erkek gibisin massallah diye diye tavladi beni :)))[/QUOTE]
ayy oo asssslaaa pişman olmaz assslaaa. Allah büyük ya hayatıma bakıcam

zoruma giden 2 gün önce ailemle tanışmaya gelme planları yapıyordu. belki hevestim bilmiyorum. ama herşeye rağmen kendime gelmeliyim. zoruma giden çok büyük konuştu kader kısmet dediğimde ben istemiyorum kader ne yapacak hayalci olma diye bir tavırla karşılaştım. zoruma gitti
Belki psikolojik sorunları vardır heves olduğunuzu sanmıyorum, dengesiz biriymiş demek ki ailenizle tanışma boyutuna gelip de istemiyorum dediyse gerçekten psikolojik sorunları olabilir, problem sizde değil siz sevilmemiş değilsiniz, eksik bir yönümüz de yok, problem onda şükredin ki daha ilerlemeden göstermiş dengesizliğini. Karşınızdaki insanın kendi kusuru yüzünden neden kendinizi üzeceksiniz ki.

Tabiki yav senin niye zoruna gidiyo onun borusuna gitsin biraz ona karşı mesafeli dur hatta ondan uzaklas belliki senden istedigini alamamis o yuzden senle vakit geçirmiş bence bosver diyorum ya sallama bile onu önüne bakmalisin sen peşinden koştur sen koşma umursamaz ol kiz ben benimkine neler neler ettim ne kufurler birak pesimi falanlar kan evlenecem ben sana tutuldum erkek gibisin massallah diye diye tavladi beni :)))
ayy oo asssslaaa pişman olmaz assslaaa. Allah büyük ya hayatıma bakıcam[/QUOTE]
Tabiki oyle hayat devam ediyor kimler cikar karsina kimler o kimki belki işi saglam arabasi evi olan maddi durumu duzgun olan karakteri duzgun olan sana gercekten hayran olan elbet birisi cikar parasina edeyim gerçi sevmeyince onu napak :)))) illaki seven biri cikar tatlim bosver cen hayat ondan ibaret değil eger geçmişe takili kalirsan oooohoooo ölme essegim ölme önündeki guzel yasami goremezsin cok insan kaybedersin

Belki psikolojik sorunları vardır heves olduğunuzu sanmıyorum, dengesiz biriymiş demek ki ailenizle tanışma boyutuna gelip de istemiyorum dediyse gerçekten psikolojik sorunları olabilir, problem sizde değil siz sevilmemiş değilsiniz, eksik bir yönümüz de yok, problem onda şükredin ki daha ilerlemeden göstermiş dengesizliğini. Karşınızdaki insanın kendi kusuru yüzünden neden kendinizi üzeceksiniz ki.
doğru. hatta ayrılırken de beni kimse senin kadar sevemez biliyorum demişti. içim rahat benim

ayy oo asssslaaa pişman olmaz assslaaa. Allah büyük ya hayatıma bakıcam
Tabiki oyle hayat devam ediyor kimler cikar karsina kimler o kimki belki işi saglam arabasi evi olan maddi durumu duzgun olan karakteri duzgun olan sana gercekten hayran olan elbet birisi cikar parasina edeyim gerçi sevmeyince onu napak :)))) illaki seven biri cikar tatlim bosver cen hayat ondan ibaret değil eger geçmişe takili kalirsan oooohoooo ölme essegim ölme önündeki guzel yasami goremezsin cok insan kaybedersin[/QUOTE]
doğru valla

Tabiki oyle hayat devam ediyor kimler cikar karsina kimler o kimki belki işi saglam arabasi evi olan maddi durumu duzgun olan karakteri duzgun olan sana gercekten hayran olan elbet birisi cikar parasina edeyim gerçi sevmeyince onu napak :)))) illaki seven biri cikar tatlim bosver cen hayat ondan ibaret değil eger geçmişe takili kalirsan oooohoooo ölme essegim ölme önündeki guzel yasami goremezsin cok insan kaybedersin
doğru valla[/QUOTE]
He sana son bi soru sorcam hazirmisin :)))

Back
X