- 26 Temmuz 2018
- 112
- 27
- 28
- 28
- Konu Sahibi civcivgunlu
-
bilmiyorum ki hevestim herhaldePsikolojik sorunları varmış gibi geldi bana. Kötü davranıp neden böyle davranıyorum bilmiyorum demesi, çok sevip sonra gidebilmesi, hayatında biri olmadığına göre kendi içinde bir sorun var herhalde.
Hayır canım öyle düşünüp üzme kendini. Bazıları gerçekten çok sevip uğraşıp bir anda bitiriyor genelde de şu gurubu burçlarında var bu? Balık falan miydi?bilmiyorum ki hevestim herhalde
Böyle bir hadis yok."Umut verip, güven aşıladığınız insanı yarı yolda bıraktığınız zaman gönül sadakasını iki cihanda da veremezsiniz" demiş. Peygamber efendimiz (sav)..
Bırak o senin gerçek aşkını kaybettiğine yansın.. kendini boş yere üzme canım benim unutursun inan bana o kendi yolunu çoktan çizmiş belliki olmuyorsa zorlama..
Evet.bilmiyorum ki hevestim herhalde
haklısınız ama insan sevilmeyip kandırıldığını kolay hazmedemiyorAdamın hayatında biri çok çok sağlam kaynaklardan öğrendim demişsiniz ama adamın itirafini umursamamissiniz " adam ya evlenirsem karşıma illa biri cikicak, hayatına çıkanlara fırsat ver ben öyle yapıcam" demiş sizde hala beni sevmemismi diyorsunuz. . SEVMEMIS NET!
bunların hiçbirinden onun haberi yok. ayrıca kusura bakmayın derdimin bu kadar az olduğu için. tabi ki Allah eşini kaybedenlere sabır versin ama kimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz. küçük bir çocuk dondurması düştü diye ağlar ama bu onun derdinin az olduğunun değil kalbine göre bu derdin çok olduğunu gösterir.Hiç teselli edemeyeceğim sizi
Net olarak böyle hastalıklı bir sevgiden korkma kaçma ihtimali %70 dir
Yahu ne kadar sevgiye ilgiye açız kadınlar olarak
Sevmiyorsa gitsin bu kadar basit gözlerini kanatacak kadar ağlamak nedir kadın eşini kaybediyor sizin verdiğiniz tepkiyi vermiyor
Te allam
eğer ki sevmemiş küçük bir heves uğruna bunları yaşatmışsa bana Allah'a havale ediyorumDemek ki sevmemis evt
Sen de sevme seni sevmeyeni
Unut ..
Ben bi yerden okuduğumdan öyle yazıyordu. Varr veya yok sonuçta güzel anlamlı bir cümle değil mi.. şimdi sizinle hadis veya değil onu mu tartışacağız.Böyle bir hadis yok.
çok teşekkür ederim en güzel yorum yapan sizsiniz. herkes beni yargılıyor unut derdin bu mu diye küçümsüyorlar ama ben de kendime göre acı çektim sonuçta"Umut verip, güven aşıladığınız insanı yarı yolda bıraktığınız zaman gönül sadakasını iki cihanda da veremezsiniz" demiş. Peygamber efendimiz (sav)..
Bırak o senin gerçek aşkını kaybettiğine yansın.. kendini boş yere üzme canım benim unutursun inan bana o kendi yolunu çoktan çizmiş belliki olmuyorsa zorlama..
ama bana bir açıklama bile yapmadı. benim yokluğumu hiç hissetmiyormuş. akrepti burcu daHayır canım öyle düşünüp üzme kendini. Bazıları gerçekten çok sevip uğraşıp bir anda bitiriyor genelde de şu gurubu burçlarında var bu? Balık falan miydi?
Benim eski sevgilim de seni seviyorum demeden uyumazdı, her gün iltifatlar hediyeler. Sonra bir gün yapamıyorum deyip gitti. Meğer tartışmalarımızı ben tatlıya bağladık sanarken o içinde büyütüp durmuş soğumuş zamanla.
evet böyle düşünüyorum. Allah beni korudu belkiEvlenip çocuklarınız olduktan sonra sıkılıp gideceğine bırak şimdi sıkılıp gitsin. Üzülme sen hepsi geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?