beni gerçekten sevmemiş mi

Sağlam kaynaklar siz üzülmeyin diye öyle diyor emin olabilirsiniz.
Hayatında olmasa da aklında başka biri var. Bu çok klişeleşmiş bir ayrılma biçimi defalarca gördüm çevremde.

Açık açık da söylemiş zaten karşıma biri çıkarsa ,evlenirsem vs vs diye...
Yolunuza bakmanız en mantıklısı .

sağlam kaynaklar ben üzülmeyim diyen söylemiyor ben biliyorum bir şekilde hayatında kimse yok ama bir yandan da olsa da olmasa da beni yarı yolda bıraktı . bir daha yüzüne bakmam. çok üzdü çünkü

sağlam kaynaklar ben üzülmeyim diyen söylemiyor ben biliyorum bir şekilde hayatında kimse yok ama bir yandan da olsa da olmasa da beni yarı yolda bıraktı . bir daha yüzüne bakmam. çok üzdü çünkü

Üzülmeye değer mi ? Bence değmez/değmemeli.

Sonra neden yokladiniz? Bittiyse bitmistir. Merak etmeyin cok daha guzel gunler sizi bekliyordur. Arkaniza bakmayin.
sonra yokladım çünkü canım yanıyordu. bilirsiniz canı yanan insan ne yapacağını bilemez va saçmalar. öyle oldu bende de. üzüldüm sonradan keşke umrumda olduğunu belli etmeseydim diye ama olan olmuştu

Seni bir şekilde kullanmak için seviyo numarasi gelecek planlari ailelerle tanişma vs. yapmıştır.klasik erkek numarası.kullanamiycani anlayinca bi bahaneyle ayrılmış yeni avların peşine düşmüştür.bu türlerden uzak dur düzgün efendi birine bak

Bazen insanlar bir ilişkiyi kaldıramıyor bir arkadaşım vardı sevgilisi çok üstüne titrer çok severdi araları çok iyiydi bir güm ayrıldı ve sebebi yorulmuş olmasıydı. Galiba o da böyle bir insan yorulunca bişeyler eskisi gibi olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…