Ailemin numarası onlarda yok. Fakat tanışmaya gelecekleri zaman annesi beni aramıştı bende aileme sorup cevap vereceğimizin söylemiştim Şimdi bu tavırları ve sürekli sevgilime acele etme araya sıkıştırma gibi şeyler söylemesi aklıma başka şeyleri getiriyorÖnyargılı olmamak lazım.. Sizi değil ama ailenizi bi aramaları gerekir.. Belki siz sevgilinizle zaten konuşuyorsunuz diye gerek de görmemiş olabilirler..
Şimdi durduk yere ben neden arayayım ki o zaman da beni yanlış ararlar çünkü öncesinde öyle samimi ilişkimiz yoktuEmin değilim de, bence oğullarını bekliyorlar. Boş zamanı olsun da, işi halledelim gibisinden. Seni aramasınlar boşver, zaman zaman sen ara, hal hatır sor, ağzını yokla üstü kapalı. Sonra annengilin numarasını ver, bana ulaşamazsanız muhabbetine, oldu bitti. Olmasa, sevgilin söylerdi zaten annemgil istemiyor diye, değil mi? O yüzden takılma, olacağına varır herşey, allah mesut etsin, tamamını erdirsin.
Aramalari lazım sevgiline sor istersenMerhaba kızlar, benimki dert mi bilmiyorum ama moralim aşırı derecede bozuk. Sorumu evlenenlere veya nişanlı olanlara sormak istiyorum. Sevgilimle ailelerimiz yaklaşık bir ay önce tanıştılar. Sevgilimin işinden dolayı çok bir vakti yok şehir dışında görev yapıyor. Her zaman izin alma durumu da yok. Bu sebeple ilk boş olduğu zamanda istemeye gelmek istediğini söyledi ailemde kabul etti. Ama onun ailesi sonradan sanki istemiyorlar gibi bazı şeyleri ileri sürdü. Şuan isteme gününe tam bir hafta var. Annesi beni aramadı. Ailemde az zaman kaldı neden aramıyorlar istemiyorlar herhalde diyorlar. Benim de ister istemez moralim aşırı bozuluyor. Acaba sevgilimle aramızda konuşup anlaştık diye aramaya gerek mi görmüyorlar yoksa beni mi istemiyorlar bilmiyorum. Sizce de arayıp gelmek istiyoruz müsait misiniz demek icap etmez mi?
Not: 8 yıldır beraberiz artık ciddi adımlar atmak istiyoruz ailesi erken değil mi niye acele ediyorsun deyip duruyormuş.
Annemde sakın söyleme diyor babam istemiyorlarsa verecek kızım da yok filan diyor of moralim bozuldu yine ağlıyorum daha en başındayız yaAramalari lazım sevgiline sor istersen
Ağlayacak bisey yok. Gizlice soruver. Birde babanı fazla karıştırmayın bence benim babam vercekse bile vermezAnnemde sakın söyleme diyor babam istemiyorlarsa verecek kızım da yok filan diyor of moralim bozuldu yine ağlıyorum daha en başındayız ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?