Beni istemiyorlar mı?

Her şeyi ince düşünebilecek insanlar ama son zamanlarda sevgilimin canını sıktılar işiyle ilgili sıkıntıdan dolayı zor izin aldı. Onlarda işinden olur ayrılır diye sürekli acele etme araya sıkıştırma vs vs demeye başladılar. 8 yıldır beraberiz ondan tanıyorlardı annesi çok samimi değil belli bir mesafede tavrı vardı zaten yılda 1 2 kere görüyordum

gün zaten belirlenmiş neden aramaları lazım anlamadım.8 yıldır beraber olabilirsiniz ancak yaşınız kaç? yani istersen 10 senedir beraber ol ama okulunu daha yeni bitirmişsen acele etmeyin derler tabi.bir de aileyi siz arayıp soruyor musunuz normal zamanda? sıcaklığı kurdunuz mu?sonuçta onun annesi babası seni arayıp durmayacak senin küçük olarak önce arayıp halini hatırını sorman lazımdı bu zamana kadar.

Aman salla gitsin oğlum evlensin kız bulamadı diye bakarlar evlenirkende geri dururlar boşver sen sevgilinle arandaki duruma bak aynısı başımdan geçti sende ailene asla aratma onları verdikleri kıymete göre değer biçin geldiklerinde ben yiyecek içecek hazırlığında bile bulunmadım bana kıymet vermeyene hizmette etmem kusura bakmasınlar

24 yaşındayım sevgilim 28 yaşında ve iki yıldır çalışıp kendi parasını biriktiriyor. Ben gerekli günlerde elbette aradım bayramlarda ölümde öğretmenler gününde vss.. Ben zaten sürekli beni arasınlar demedim. İsteme olacak ve ailem karşı tarafın arayıp müsait misiniz gelmek istiyoruz diye nezaketen sormasını bekliyor. Bunun için aramaları gerekmez mi dedim.

Aslında haklısın ben bir şey demeyeceğim o zaman sevgilim zaten gelmek için gün sayıyor bileti de hazır. Ailesi de gönülsüzse bende isteme gecesinden sonra hak ettikleri gibi davranırım

Bence oğullarını bekliyorlar..hemen önyargı yapmamak lazim...
Bazen insanlar ince dusunemeyebiliyor...

Aslında haklısın ben bir şey demeyeceğim o zaman sevgilim zaten gelmek için gün sayıyor bileti de hazır. Ailesi de gönülsüzse bende isteme gecesinden sonra hak ettikleri gibi davranırım
Aynen bazıları dik başlı der şimdi öyle ama anneni babanı sakın ezme onlar için geldiklerinde ona göre davran işlerine geliyosa eşimle aram çok iyiydi ben ona baktm

Hmm bana aike istemiyor gibi geldi. Belki baskasini dusunuyorlardir. Zira benim esimin ailesi zil takip oynayacakti. Ordan biliyorum .

Hmm bana aike istemiyor gibi geldi. Belki baskasini dusunuyorlardir. Zira benim esimin ailesi zil takip oynayacakti. Ordan biliyorum .
Bilmiyorum ki sonuçta 8 yıl az Bi zaman değil ve hiç ayrılmadık oğlunun çok mutlu olduğunu çok istediklerini bile bile acele etme deyip durdular. Belki de onu oyalayıp vazgeçirmek istiyorlardır. Sevgilim ağzından kaçırdı. Onlar Bi yüzük takınca ne değişecek vs demiş. Sizce bu ne demek??

Aynen bazıları dik başlı der şimdi öyle ama anneni babanı sakın ezme onlar için geldiklerinde ona göre davran işlerine geliyosa eşimle aram çok iyiydi ben ona baktm
Yok ezmiyorum ama ailemde istemiyorlarsa vermeyiz dediklerinde ararlar diye geçiştiriyorum. Onlar da önyargılı davranacaklar

Suc sevgilinizde ailesiyle konusup onay almadiktan sonra size nasil tarih verip ailenize karsi mahcup eder :/

Yok ezmiyorum ama ailemde istemiyorlarsa vermeyiz dediklerinde ararlar diye geçiştiriyorum. Onlar da önyargılı davranacaklar
Bende nişanlıyken bayramda bekledik gelmediler en son gün geldiler ilk gün bekledik biz ozaman davetiye dağıtacaktık annem hiç içşnden gelerek dağıtmadığını söylüyordu çünkü soğuk davranıyodu kaynvaldem kendi bilir herşey nasip benm annemde hep bana vermek istemediğini dile getiriyodu beni nasipte varmış evlendik ama asla nişanda düğünde onların dediklerine gitmedim alışverişlerde getirtmedim yanımda falan benm bazı heveslerimi hiçe saydılar e onlarında kursağında kalmalıydı hiç bir şeyime karıştrtmadım

Suc sevgilinizde ailesiyle konusup onay almadiktan sonra size nasil tarih verip ailenize karsi mahcup eder :/
Tanışmaya gelirken hep arkandayız gibi davrandılar. Şimdi böyle garip davranıyorlar. İnsanda istenmiyor gibi hissediyor şuan kendimi berbat hissediyorum. Söz için neler yapılıyor okuyorum İnternette. Alışverişe çıkıp kıza bir şeyler alınıyormuş. Derdim alışveriş değil insanlar nasıl değer verip kıymet bilip gelinimiz diye ellerinden geleni yapıyorken ailesi daha aramaya tenezzül etmiyor

Bana çok garip geliyor Böyle insanları üzmeye ne gerek vardı ki... Her şey gönlümüzce güzel güzel olsa ne olurdu yani bu gidişle bizimde böyle olacak Kendimi hep istenmeyen gelin gibi göreceğim bundan sonraki tavırları da böyle olursa...

Yani kusura bakmayın ama sevgilinizde hiç idare etmesini bilmeyen cinsten bu söylenecek şey mi Allah içim. İstenmiyorsunuz bariz belli yani.

Öyle gerçekten sıkmayın canınızı dediğim gibi o günler gelip geçiyo en az onlar kadar muhatap olmamaya bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…