Beni istemiyorlar mı?

Annem sen bir şey söyleme bekleyip görcez diyor. Aramazlarsa soğukluk olacak belki de vermeyecekler. Ben sevgilime söyleyeyim mi bu olanları

İsteme günü belliyse niye arasınlar ki anlamadım. Boşuna kendinizi de insanları da üzmeyin. Böyle şeylere takılmak insanları birbirine önyargılı yapıyor

Ailem salıya kadar bekleriz aramazlarsa bu iş olmaz diyor
Aileniz ne diyecek?
Aramadığınız için vermiyoruz mu?
İnsanlar zaten gelmek için bilet almışlar...
Bu sefer karşı taraf da bunlar ne yapmaya çalışıyor diye düşünecek.
Sizin aileniz de tuhaf davranıyor.
Nişanlınıza söyleyin, ailesine aramasını söylesin. Yoksa boşu boşuna huzursuzluk çıkacak

İsteme günü belliyse niye arasınlar ki anlamadım. Boşuna kendinizi de insanları da üzmeyin. Böyle şeylere takılmak insanları birbirine önyargılı yapıyor
Ben takılmıyorum ama ailem takılıyor. Siz kendi aranızda konuşuyorsunuz. Bir telefon açıp ailesinin konuşması çok mu zor bizi ehemmiyete almıyorlar ya da istemiyorlar diyorlar.

Ailesiyle aynı şehirdeyiz sevgilim bilet aldı o şehir dışından gelecek. Zaten bilet alırken de acele etme sıkıştırma dediler. Şimdi kendileri de aramıyor. Ben önemsemiyorum ama ailem önemsiyor resmen arada kaldım.

Acele etme demeleri tuhaf geldi bana
Hakkınızda hayırlısı olsun
Bence nişanlınız sebebini bilmiyor olabilir

Sağ olun şu işi bir atlatsaydık başka bir şey istemicem
İnşallah güzel olur ve hayırlı olur
Yukarıda yanlış yazmışım
Nişanlınız sebebini biliyor olabilir yazacaktım
Ne olursa olsun kimsenin dolduruşuna gelmeyin derim
Sonra evlilikte kırgınlıklar oluyor

Bir daha erken diyecek olurlarsa ne akla hizmet tanışmaya/istemeye geldiniz deyin.

Ayrıca erkek arkadaşınıza daha fazla zaman kaybetmeden ailenizin düşüncelerini söyleyin. Alındığınızı bilsin.

Evet o kadar üzücü bir durum ki yıllardır bekle o anı Sonra mutsuz bir şekilde hazırlık yap kafanda bir sürü şeylerle acaba benim zorumla mı oluyor düşüncesi ben cidden çok yoruldum napacağımı bilmiyorum

Bir daha erken diyecek olurlarsa ne akla hizmet tanışmaya/istemeye geldiniz deyin.

Ayrıca erkek arkadaşınıza daha fazla zaman kaybetmeden ailenizin düşüncelerini söyleyin. Alındığınızı bilsin.
Aynen öyle madem erkendi ne diye geldiler ayrıca ben hiç istemedim ki. O zaman arayan kadın isteme günü için aramıyor bunun altında da ailem farklı sebep arıyor

Kesinlikle şimdi hazırlık yapıyorum ama sanki içim buruk bir yanım zaten olmayacak sorun çıkacak diyor keyifli bir şey yapamıyorum çok üzgünüm

Sorun çözüldü düşündüğümüz gibi değilmiş. Yorum atan herkese teşekkür ederim iyi ki varsınız kötü birkaç gün yaşadım destek oldunuz öpüyorum

yıllar önce benzer versiyonunu yaşadım bunun detaylara girmeyeceğim.
8 yıllık koskoca ilişkiye erken değil mi deme saçmalığı herşeyin cevabı zaten.
seni pek istemiyorlar, oğulları sevip istediği için ses çıkarmıyorlar sadece. sevgilinle aranızdaki ilk ciddi problemde seni kışkışlayıp dolduruşa getirecekler oğullarını. hazırlıklı ol

Bana da öyle geldi.

Bi şey demediler mi peki

Canım belki burdakiler hak vermeyebilir ama aileniz içinde bu kadar kriz olan bu durumu ki aramalıydılar kesinlikle, erkek arkadaşına söylemeni tavsiye ederim. Bugün içine atarsın yarın başka bi şey olur ağzından kaçıverir “ annenler de annemleri aramadı zaten diye” kaçmaz deme çünkü bunu içine attıkça ailesine bileylenip sevgiline yansıtacaksın. Sevgilin de sen içinde neler biriktiriyormuşsun falan filan der işler çirkinleşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…