Beni istemiyorlar mı?

Şunu düşünebilirler. Göreve baslar baslamaz birikim yapmak biraz da bize yardım etmek varken hemen evlenmek neyin nesi demiş olabilirler. Genelde böyle düşünüyorlar da... Sizin acele ettirdiğinizi düşünebilirler. Tavır bundan olabilir. Sevgiliniz size destek mi önemli olan o

Annemde sakın söyleme diyor babam istemiyorlarsa verecek kızım da yok filan diyor of moralim bozuldu yine ağlıyorum daha en başındayız ya

Bence üzülmeyin. Bu evlilik işleri zor oluyor, bizim evliliğimizde de aileler arası iletişim kopuktu, halen de kopuktur. Önemli olan siz ve sevgiliniz arasındaki ilişki. Evlendikten sonra ilişkinizi ailelerinizi karıştırmadan sürdürmenizi öneririm çünkü bazı evlilikler bu yüzden bitebiliyor. Moralinizi bozmayın. önemli olan sizin ilişkiniz.

Öyle gerçekten sıkmayın canınızı dediğim gibi o günler gelip geçiyo en az onlar kadar muhatap olmamaya bakın
Çok teşekkür ederim destek olduğun için inşallah ararlar da ailemin sözlerinden kurtulurum

Sevgilim bana her zaman destek gerektiğinde ailesine tavrını da koyuyor. Dediğim gibi 2 yıldır çalışıp birikim yapıyor Ailesinin de durumu iyi ondan beklentisi yok. Bu güne kadar bizde her konuşup görüştümüzde iyiydik Son anda böyle yapmaları şaşırttı ve düşündürdü

Düşünme o zaman. Evlendikten sonra zaten mesafe girecek araya. Nöbet, seyir vs.

Düşünme o zaman. Evlendikten sonra zaten mesafe girecek araya. Nöbet, seyir vs.
Haklısın bu konuyu sevgilime yansıtmayayım zaten zor zamanlar geçirdi bir de bunun için canını sıkmasın. Aramazlarsa da kendileri bilir sonuçta istese de istemese de o gün gelecekler. Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim kendimi şuan daha iyi hissediyorum

Üzülme banada bir kirik igne yapilmadi ama esimden memnunum :) hevesler falan kiriliyor ama galiba istemiyorlar seni canim

Üzülme banada bir kirik igne yapilmadi ama esimden memnunum :) hevesler falan kiriliyor ama galiba istemiyorlar seni canim
Bana da öyle geliyor daha 1 hafta var bakalım geldiklerinde tavırları ne olacak. Böyle olmasına gerek yoktu istemiyorlarsa 8 yıl beklemeselerdi açık açık söyleselerdi böyle hevesimi kırıp önyargı oluşturuyorlar çok gereksiz sevgi saygıyla devam eder inşallah sonu..

Aynı dert bende de var sanki kendi durumumu okuyor gibi hissettim bizde 4 yıldır birlikteyiz ailesi geldi tanışma oldu ama erken dedi ailesi sanki onlar kız tarafı gibi davranıyorlar

Aynı dert bende de var sanki kendi durumumu okuyor gibi hissettim bizde 4 yıldır birlikteyiz ailesi geldi tanışma oldu ama erken dedi ailesi sanki onlar kız tarafı gibi davranıyorlar
Evet ilk başta benim annem daha erken diyordu ben zor kabul ettirdim şimdi onlar başladı. Madem erkendi ne diye gelip tanıştınız değil mi ben istemedim ki gelip tanişsınlar bir anda beni annesi aradı geldiler. benim durumunda biri daha olduğunu duyunca üzüldüm keşke böyle olmasa da mutlu mutlu hazırlık yapsak

Canım usul neyse öyle davransınlar sevgiline söyle annesi anneni arasın usulen müsait misiniz diye?

Canım usul neyse öyle davransınlar sevgiline söyle annesi anneni arasın usulen müsait misiniz diye?
Ben söylersem de ağzımla istemiş olacağım ne kıymeti var ki ailemde bende isteyerek değer vererek olsun istiyoruz. Zorla aratmanın anlamı yok sadece ben üzüyorum çünkü ailemin onlara karşı önyargıları oluyor

Canım bende evleneli 1,5 yıl oldu bazen insanlar bilemiyor tecrubesiz oluyor başlarına gelmedikleri için ya da düşünemeyebilirler biz eşimle o kdar güzel idare ettik ki bu süreci siz de öyle yapın senin ona söylemende bir şey yok annenlere söyledimde arattım da deme ikiniz de fedakar olmalısınız bu süreçte

Geliceklerini mi düsünüyorsun? Insallh canim dilerim ki sonu iyi olsun

Bizde eşimle kendimiz anlaşıp evlenme kararı aldık o yüzden kv. Hiç aramadı bende hiç önemsemedim bu gibi durumlarda genelde çiftler ortamı ayarlar.

Bizde eşimle kendimiz anlaşıp evlenme kararı aldık o yüzden kv. Hiç aramadı bende hiç önemsemedim bu gibi durumlarda genelde çiftler ortamı ayarlar.
Ailem salıya kadar bekleriz aramazlarsa bu iş olmaz diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…