Beni kısayım diye istemiyor:(

Birincisi boyun kısa değil normal
İkincisi çok saçma bir istememe nedeni
Sevgilin sorun etmiyorsa sende etme annesini takma
Ama yok oda annesi gibi düşünüyorsa boyundan dolayı istemiyorsa
Değmez sevgilin için..

1.63'e kısa diyen zihniyetinemi, yoksa anasının lafını sana yetiştiren oğlan çocuğunamı yorum yapayım bilemedim

türkiye standartlarında zaten bayan boy ortalaması 1,63
şahsen bende 1,80 değilim kimse de kısa demedi
benim annemde uzun damat istemedi ama napalım ben de oğlunuzu zor kabul ettirttim desene nolur nolur

Bazı insanlar illaki bir kulp takarlar.

Çok kısaymış,çok uzunmuş,çok şişmanmış,çok zayıfmış.

Asıl hata erkek arkadaşının gelip sana aktarması.

Ama şimdiden bu yüzden aranıza tatsızlık girmesin.

Belki tanışınca birbirinizi çok seveceksiniz,kanınız kaynayacak.

Tanışmam,gelmem filan deyip soğuk rüzgarlar estirme bence.

Duymamış ol ... ki duymamış olman gerekiyordu zaten :)

Sırf türk standlarında değil, amerika'da ve ingiltere'de de ortalama kadın boyu 1.63. Orta boylusunuz, nişanlınız ne kadar uzun olursa olsun ortaya çıkacak görüntünün kötü ya da uyumsuz olacağını sanmıyorum. Olsa da ne olacak, önemli olan mutlu olmak. Kayınvalideniz böyle bir şey diyebilir, erkek çocuk anneleri zaten kimseyi oğullarına layık göremiyor sanırım fakat nişanlınızın gelip bunu size yetiştirmesi de çok düşüncesizce.

hayy allahım yaa böyle kaynanaların ağzına acı biber sürmek lazım.ayrıca sevgilin de baya bi patavatsızmış k.bakma..bence tanışmaya falan gitme ya ne demek biri kısa boyluysa getirme diyo diğeri de kısa ama zeki diyo ya şimdiden annesine tavrını koyamadıysa sen ne diyorsun diye ilerde hiç düşünemiyorum..ayy sinirlerim bozulduu..

Tamam kaynana haltetmis de oglu da pek anasindan akilli uslu sayilmaz.

Yedigini ictigini, ailesiyle olup biten herseyi nisanli, sozlu hatta karisina yetistiren erkege de sinir olurum.

Anca nifak tohumu ekmeye yariyor baska hicbirseye degil.

Akilli bilmiyor ki sonunda kendi basi agriyacak.

Erkekler azicik aptal dedigimizde de bozuluyorlar.

Boyum 1.52

Eşim 1.83 :))

Üzülme mutlu huzurlu olun yeter..Kayınvalidem benden de kısa :)) Kayınbabam uzun boylu sürekli kısa gelin istemiyordum der dururdu :)) Kaynıma uzun boylu bir gelin aldı

O öyle dedikçle derdim ki ; Anne kayınbabama yazık olmuş sen benden de kısasın :))))))

haklısınız ah benimde neler yapasım var kulp takanlara. eğer onunda böyle düsündüğünü hissedersem tavrımı koyarım ama düsünmüyorsa annesi için sürekli kavga etmem yeri geldi mi söylerim. kısa gelin getirme demis gitmeyeceğim derim o zamanki tepkisine göre gidip gitmem..

ayrıca nick'in de dikkatimi çekti..bayağı takmısşın sen kafana..bence önce kafanda bitirmelisin bu meseleyi.

Biricik oğluşu için manken prenses karışımı bir gelinden azını layık bulmuyor olabilir, her annenin müstakbel gelini ile ilgili çeşitli hayalleri ya da ne bileyim kriterleri falan mutlaka oluyordur, normaldir.

Ancak hakkınızda vakıf olduğu tek bilgi boyunuzun -kısa değil, oğluşundan kısa- oluşu iken bunu sorun edip "kısa gelin istemem" diye büyük laflar edebiliyorsa, onun o yarım ağız dile getirdiği "al gel madem bi bakalım" davetine tıpış tıpış icabet edilmez bence. Gaza getiriyormuş gibi de olmak istemiyorum ama ağır bir laf olduğunu düşünüyorum. Yakın zamanda bir "tanışma seremonisi" düşünüldü mü bilmiyorum ama ben olsam ertelerdim herhalde. Öbür türlüsü "siz beni daha hiç tanımadan, Tanrı vergisi fiziksel özelliklerim yüzünden istemediniz ama ben hani olur a beğenir de oğlunuza layık görürsünüz belki diye geldim" demek olur zannımca.

ihtimal üzerinden konuşacağım.erkek arkadaşınız bir şekilde dile getirmiş ise annesine bu durumu,o da oğlundan duyduğu kadarıyla kısa boylu gelin istemem dediyse,kayınvalide adayınızdan çok erkek arkadaşınız bu konuyu kafasına takıyor demektir ,umarım benim ihtimalim doğru değildir.
ben 158 eşim 190 kayınvalidem 180 görümcem 182 kayınpederim 188 buna rağmen ne eşimden ne de ailesinden en ufak bir şey duymadım,saygıda kusur etmediler.

b.k yesin afedersin.. kendi neymiş? top model falan mı?

Nefret ediyorum gösteriş meraklılarından yaa..
Ablam da evlenmden önceki ilişkisini bu yüzden bitirmişti,çocuk 1.90 dı ablam 1.58

1 sene kadar çıktılar,sonra sağdan soldan laf etmişler,ablama diyomuş sürekli topuklu giyinsene diye..
Ayrıldıkları gün çok komikti ama bu yüzden olduğunu anladı ablam"size tanıdığım bi mankenlik ajansının numarasını vereyim gidin oraya başvuru yapın ailece"demişti

Ağladığı yerde kahkahalara boğulmuştu,ama iyi ki de olmamış.Eniştem kanatsız melektir Allah mutluluklarını daim etsin.
He bu arada benim eşimle de aramda 27 cm var böyle şeyler sorun olmamalı yaa.

Evlendikten sonra daha çok sorun yapabilir dikkat et bence..

Belki kadın oğluyla konuşurken laf arasında söylemiştir, cok onemsemeden. Bene bunu size erkek arkadasınızın hemen yetiştirmesi daha garip geldi bana.
Bı karşılasaydınız tanışsaydınız ne gerek var bunu söylemeye. Simdi siz de önyargılı gideceksiniz tanışmaya.
Erkeklerin beyinlerinde süzgeç yok:)
Ben de esimi aileme tanıştırdigimda ailesi istemeye geldiginde evde pekala olumlu olumsuz yorumlar oldu. Olumluların hepsini söylemiş olumsuzları söylememistim :)
Bu isler böyle aradaki dengeyi kurmak gerek:)

maalesef söz konusu evlat olunca annelerimiz biraz "şekilci" olabiliyor.. kendi evlatlarını brad pitt, angelina jolie olarak algılayabiliyorlar önyargı işte.. Bence, annemiz böyle bi gaflette bulunduysa sen de hemen karartma içini.. bırak izin ver tanısın seni.. görsün aslında senin yüreğinin boyu ne kadar uzunmuş yok hala senin yüreğinle, saygınla, sevginle ilgilenmiyor sa şeklinle ilgileniyorsa o zaman gerekeni yaparsın.. Erkek arkadaşına gelince, açık sözlülük patavatsızlık demek değildir, annesi böyle talihsiz bi cümle kurdu ise bile senin üzülebileceğini tahmin etmesi ve bunu sana aktarmaması gerekirdi.. bu konuda ben en çok ona kızdım..

tanışalım madem mi, allah razı olsun deseydin

hayatımda bundan daha saçma bahane duymadım
bence sen vazgeç, çünkü kaynananın niyeti belli, oğlunu evlendirmemek, gereksiz mücadeleye gerek yok, sevgilinin sana bunları açıkca söylemesi enteresan ama en azından isabet olmuş

kendisi söyledi annem böyle dedi diye... evet bencede benim ailemde kimse görünüsüyle değerlendirilmediği için çok yadırgadım üzüldüm

senin sevgilinde gelip söylüyor.
hemen orada noktayı koyardım annemin karşısında. ''ben onu seçtim isterse mantar olsun bir daha da bu konuyu açmayacaksın'' diye.
boya göre mi evlenilirmiş? ilginç ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…