Beni kısayım diye istemiyor:(

ayyynen öyle.. şimdi hangimiz ailemizle sevgilimiz nişanlımız hakkında her zaman olumlu özellikler hakkında konuşuyoruz ki ? biraz politik olmak lazım, karşı taraf üzülür mü kırılır mı bu laf denir mi diye kırk kere düşünmek lazım.. benim bi anneannem var hele kaşının üstünde gözü var diye beğenmez bizim sevgililerimizi, hep bi kusur bulur.. en sonki nişanlıma baktı bişey bulamıyor yürüyüşüne taktı yürürken ayağinin ucuna bakıyomuş sinsiymiş önemli olan denge kurmak iştee.. durduk yere konu sahibinde önyargı oluştu..

analar oğullarına kimseyi layık göremz de kazmalık senin sevgilinde diye düşünüyorum.bunu sana nasıl söyleyebiliyor?baya kompleks yap onu kendinden üstün gör diye art niyetli yapıyor bence.ayrıca boyun da kısa değil ortalamanın bile üstünde.kendini değerli gör canım burnun biraz kaf dağında olsun.kendini eksik görme istediklerini de çatır çatır yaptır.

bence içten içe senin sevgilinde senin boyunu takmıs.... annesi boyle bırsey soylese bıle soylememlıydı... insan arkadasına bıle soylemez... kotu nıyet aradım sevgılınde uzgunum... umarım daha cok uzmez bu aıle senı...

valla kızlar erkeklerin bazısı çocuk derecesinde patavatsız oluyo, gerçekten kötü niyetli olmayabilir, helede gençse falan sevgilisiyle olan herşeyi anasına, anasıyla olan herşeyi sevgilisine anlatabiliyo bazı tipler, tabii bu gereksiz huyları canlarını yakmaya başlayınca akılları başlarına geliyo
ama dediğiniz gibide olabilir bilemiyorum

evet haklısınız savunmalıydı beni söylediklerinizde çok haklısınız. boyumu o da takıyor olabilir. kendimi zorla kabul ettirecek değilim.

niye napcakmiski boylu birini, hiyar tarlasina korkuluk olarak dikmeyimi planliyor eger öyleyse gitsin kendi dikilsin madem boyu uzun, sizide rahat birakir

belki eş dost konu komşuya, selvi boylu gelinim var diyemeyeceğindendir
bi de böyle bişey var bizim toplumda, gelin göstermek

başlatmasın kısasından uzunundan omu alacakmış koynuna.. pazardan elma alıyo sanki kadına bak

bir de tanışalım madem demesi var.bunlar kendilerini baya ağırdan satıyorlar.sen misin kız yoksa onlar mı belli değil:

senin boyundan ona ne ya işte başta kendini göstermiş cadı kaynana vakası bekliyor sizi dikkatli olun.

Takma kafana, erkek arkadaşın seni istiyorsa yeter..Önemli olan sizin birbirinizi sevmeniz..

Eşimin babaannesiyle ilk tanıştığımız gün beni baştan aşağı iiyiicee süzdükten sonra "accuuk kısaymış" demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…