Beni öldürecekmiş, kendisi hapse ben mezara, çocuklar da ortada kalacakmış!!!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kadar sorumluluk sahibi bir baba ki çocuğuna bir şey olmasına katlananıyor. Pislik çocuğun parasının alanda onu oyalayanda o değil çünkü

Ya ne garipsiniz. Yaz nereye bitti ?şimdi alsanız 2 ay biner çocuk hatta havalar soğuyana kadar biner yani kasima kadar.
Çocuk tüm yazı boş geçirecek .
Şimdi verin internetten sipariş gelince de al kızım babanla biz sana aldık bitti gitti .
Ne kadar mesele haline getirmişsiniz yahu .
Eşinizin isteği şu su busu önemli değil burada bir çocuğun hevesi umudu isteği önemli.

böyle konulari okudugumda ütopik hayaller kuruyorum . Mesela '' dünyada cocuk sahibi olmak isteyen ciftler anne babalik yeterlilik sinavlarina girse , o sinavlardan ancak 80 puan üstü alanlar ebeveyn olabilse , geri kalan devlet tarafindan kisirlastirilip üreme riskinden ciksa ve nesli tükense . dünyada böylece sadece mutlu cocuklar olsa da , sacma sapan kadin cinayetleri , bireysel siddet , aclik , hava kirliligi ve hatta savas gibi büyük varolan insan irkina lanet ettirecek suclarin kökü kurusa '' diye. keske kocaniz olacak omurgasizi baba yapmasaydiniz !!!

Suçluluk bastırma işte.annemde böyle harçlıklarımızı alırdı elimizden.bence eşiniz çok ayıp etmiş çocuğun içinde yara olarak kalcaktır bu durum.imkan varsa biriktirip siz alın.

Valla siz bu kadar kolay ikna oluyorsanız pes saf mısınız biraz?
Hafta sonları 2 saat sürdü diye üzülecek miymiş?
Ne biçim bir adam bu gerçekten zerre kadar hak etmiyor babalığı bir de 2.kez baba yapmışsınız tebrikler!
Gerçekten pintilikten ölecek mezara götürecek bence parayı .
Mesele maddiyat değil diyorsunuz ama tamamen 3 kurusun hesabını yapıyor yoksa mantıklı bi insan böyle saçma sapan bahanelr uydurup karısını ikna etmeye çalışmaz.
El kadar bebenin numarasını çalmış ya daha ötesi var mı?

Söz verip sözünü tutmuyor, üstüne sizi tehdit ediyor. Bu nasil babalik? Cocuk heveslemis parasida birikmis. Keske ona soracaginiza kendiniz gidip alsaydiniz o kumbarada ki parayla.
Biz kızımla evde yokken almış. Annemlere gitmiştik o evde kalmıştı. ( annem vefat etmeden önce ki gidişimizde) Dedesi de kumbarasi icin para vermisti. Eve geldim kumbara boş.

Yeğenlerim asla babasından istemezler . Büyük olan para biriktirir emek verir .diğer yeğenim teyzelerinden ister direk . Ama babalarına rağmen asla hakkını yedirmez bir para birikimi yaptıysa annesi bile olsa yerine koyması karşılığında verir yoksa direk kendini savunmaya alır mübarek :) birazda çocuk soylemeli bence istediğini . Ve bunun için emek verdiğini . Babasina davranışı için kırıldığını ifade etmeli . Zaten biraz vicdan varsa alır .

Eşiniz de gerçekten kızının neyle mutlu olup, neyle üzüleceğini anlayacak bir insan. O yüzden tutup kumbarasını hortumluyor. Bence onun laflarını değil de kızınızın psikolojisini dikkate alın. Hafta sonları 2 saat sürecekse de o kadar sürsün yani. Bahane mi bu şimdi? Ya da haftada iki saatten fazla süremeyecekse, hiç almayalım, üstüne çocuğun bu amaçla biriktirdiği paraya da el koyayım diye düşünmek daha mı insancıl?

Büyük kızım 3,5 yaşında, evimiz 55 metre kare, yakındaki park küçücük ve tıklım tıklım dolu oluyor. Nerede, ne kadar kullanabilir, evde yer yok diye düşünmedik aldık istediği bisikleti. Bazen üstüne ayıcıklarını koyuyor, bazen haftada on beş dakika biniyor,bazen koridorda ileri geri sürüklüyor, tamircilik oynuyorum diye tekerleklerini çeviriyor. Ama hevesini alıyor, mutlu oluyor. Amaç bu değil mi zaten; mutlu olmaları?

O nasıl bir baba ki küçücük çocuğun hevesle biriktirdiği kumbarasındaki parayı resmen ÇALIYOR!...

Ben olaya farklı yönden bakıyorum ; bisiklet almamak o çocukta bir şey eksiltmez. Her şeyin yeri ve zamanı var.

Sahip olmak istediğimiz her şeye aynı anda sahip olamayız.

Bisiklet istiyor ve sahip olamıyor diye çok vahim bir durumda değil yavrucak.

Burada önemli olan bisiklet için para biriktirip çocuğun hayalini çalmak.

Ortada bir söz varsa tutulması lazım.

Şimdi baktım 271 tl ye bile 6-10yaş arası bisiklet var... Çocuğunuzun hayaliyle oynamaya değmez. Kocanıza bunu söyleyin. Ayrıca çocuklar böyle şeyleri büyüyünce dahi asla unutmazlar. Bunu da belirtin.

N
Ne ikna olması? Ikna olsam meseleyi buralara getirip tartışmam. Haklsın der susardım. Ben ettiği bahanelere kızıyorum.

Nerde yanlış yaptım?
Böyle birini HEM DE İKİNCİ KEZ baba yapmak olabilir mi?

Mesele para değil diyorsunz da iki senedir elinizde para olmasına rağmen siz de almamışsınız? Yani iki senedir oyalanıyor bu çocuk. Hiç mi çocuk olmadınız ya, hiç mi anlamıyorsunuz durumu? Hem kumbarasından para (ç)almak nedir? Sürekli ya şöyle yaparsa ya böyle yaparsa? Ya böyle biri yine baba olursa? Dimi...

Eşinle tam tencere kapasınız. Al birini vur ötekine. Altı üstü bisiklet alacaksınız bisiklet uzay mekiği ile karıştırdınız heralde. Bu çocuk yaptığınızı hiç unutmayacak haberiniz olsun.

Yaptığım yorum yanlış anlaşılmış. Ben ettiği bahanelere kızdığımı anlatmak istedim.

N

Ne ikna olması? Ikna olsam meseleyi buralara getirip tartışmam. Haklsın der susardım. Ben ettiği bahanelere kızıyorum.
E ikna olmadiysaniz hani bisiklet nerede?

Bir sekilde esinizin bahanelerini kabul etmissiniz ki cocukcagiz iki yildir oyalanip duruyor.

Ailenizden biri hediye olaraj bisiklet alsa tepkisi ne olur. Bu sade bisiklet meselesi de degil esiniz sozunde durmayan birine benziyor babalik duygusu onda gelisimini tamamlamadan bitmis gibi. Bu adama ne derseniz diyin degismez bosanmak sikayey etmek cozum degil. Siz cok yerinde bi ornek vermissiniz ama adam bunu da yanlis tarafa yormus.. ben o masumlara uzuldum boyle giderse hicbir istedikleri alinmaz olmaz daha bu yasta herseyden mahrum kalir varlik icinde yokluk yasarlar ve Allah korusun o korkunuz bile gercek olabilir. O yaslarda ileriki yaslarda bile kim ozenmio ki ben 28 oldm ben bu yasta bile birseylere ozeniorm. Esinize kimin sozu gecer bi cekse kulagni ne guzel olur

Bu olay eylül ayında oldu ve ben hamileydim. Aklımın ucundan da böyle bir şey geçmezdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…