- 15 Haziran 2016
- 7.901
- En iyi cevaplar
- 1
- 21.045
- 348
- 39
- Konu Sahibi Yalnzkimse
-
Bende size saygı duyuyorumSaygı duyarım
Ne güzel rabbim sağlıkla büyütsünBir tanıdık var sanırım 8-10 yıl kadar çocukları olmuyor evlat ediniyorlar küçük bir bebek. O bebek büyüyor 5 yaşına geliyor ve kadın hamile kalıyor. Çok şükür sağlıklı bir şekilde doğurdu. Rabbim ne zaman verir bilmeyiz.
Ablam kaç kez tüp bebek denedi aşılama yaptırdı olmadı. Çok dualar ettik Meryem suresi, 4444 dua aklına ne gelirse yaptı kürler falan.
Hatta son başarısız tüp bebek tedavisinde doktorun dediklerini duymuştum. Ablama Kıbrıs ta yumurta nakli önerdi. Kendi yumurtalarınla çok zor imkansız dedi. Ablam o konuşmadan 2 ay sonra hamile kaldı. Doktoru bile mucize bebek demişti. Rabbim umarım kalbinize göre verir...
Allah razı olsun hepinizden normalde ben içimi anneme dahi dökmem. Çünkü benden çok kafaya takar. Buraya içimi dökmek bile çok iyi geldi bana sagolun. Derdini anlatacak birilerinin olması ne güzel.Her aklıma geldiğinizde dua edeceğim size. Allah hayırlısıyla koynunuzu kolunuzu bir mucizeyle doldursun inşallah
Üçüncü yanlış kişi de son gittiğin doktor, ne demek sen ne hakla evlendin?? Ne münasebet çocuk mu yani bu iş sadece. Kesinlikle hakaret davası açılacak bir konu, Allah ıslah etsin.
Doktorun ne münasebetle ne hakla evlendin diyebiliyor. Sizde bunu onayliyorsunuz yapmayın Allah aşkına. Çocuk evlat edinmeyi düşündünüz mü vardır herşeyde bir hayır kimsenin patavatsızligina takılıp kendi hayatinizi cehenneme cevirmeyinNasıl anlatsam bilmiyorum 30 yaşındayım ama ruh halim 60 yaşında. Dertleşmeye çok ihtiyacım var. Derdimi anlatacak hiç kimsem yok. 16 yaşında erken menepoza girdim. Adet görmüyorum. 5 yıllık evliyim eşimle severek evlendik. Evlenmeden durumu kendisine de anlattım. Beni çocuk için değil ben olduğum için sevdiğini söyledi. Şimdi de öyle söyler ama ben çok vicdan azabı yaşıyorum. Evlenmeden önce bu konuda çok cahildim. Doktorlar evlen bize gel aşılama ile hamile kalırsın diyordu. Ondan da umut alarak evlendim. Eşimi çok seviyorum ama çocuk olmadığı için evlendiğim için de çok pişmanım. Eşim çocuklari çok seviyor. Arada tv de görünce keşke bizim de olsa diyor.Ne yapsam bilmiyorum. Bosanalim git başkası ile evlen diyorum kabul etmiyor. Çocuk sevgisini içine atıyor. Bazen ailesinden ona çocuk yapmıyormisunuz diyen oluyor gözleri doluyor.
Çok doktora gittim tup bebeğe gittim olmadı. Doktorlar bana sen ne hakla evlendin diyor. Evet evlenmeye hiçbir hakkım yoktu. Çok pişmanım. İyiki Allah inancım ahiret inancım var yoksa çoktan intihar ederdim. Eşimin hayatından çıkmak için.
Çocukları çok seviyorum. Ama o derece oldum ki artık çocuk görünce sevemiyorum. Uzaktan seyrediyorum. Çünkü her ne zaman çocuk sevsem etrafımdakiler 'başkasının çocuğunu seveceğine sen kendin yap diyorlar. ' bende çocuk sevgimi dindirmek için Instagramdan çocuklu aileleri takip ediyorum. Hevesle attıkları çocuk videolarını izliyorum. Sevgi evlerinden çocuk almayı çok istedim ama eşim istemiyor sebebini de söylemiyor.
Anne olmak bu hayatta en çok arzuladığım şey. 9 ay karnımda taşımak. Emzirmek omzumda uyutmak onun kokusunu koklamak. Ona yemek yedirmek bu hayatta en çok istediğim şey. Annelik duygusunu tatmak
Arkadaslarimin çocukları oldu. Bağlantımız koptu. Çünkü çocuklu evlere gitmek istiyorlar. Benim de olmadığı için kimse gelmiyor tabi. Senin evde çocuk olmadığı için sıkılıyorlar diyor. Bende gidemiyorum çünkü her gittiğim yerde çocuk soruluyor artık sosyal hayatım da azaldı bundan dolayı herkesten uzaklaştım.
Eşim istemiyorO ne hakla doktor olmuş? Önce insan olsun. Çok sinirlendim. Peki evlat edinmeyi düşünmez misiniz? Bir bebeğin hayatını kurtarabilirsiniz?
Bak şimdi çocuksuzluğu sen bile kabullenememişsin henüz. Onun senden bir farkı yok. İkiniz el ele verip duygularınızı üzüntünüzü kabulleneceksiniz sakinleşeceksiniz. Sen demedinmi ona durumumu anlattık kendi evlenmek istedi diye. Acın yüzünden mantıklı bakamıyorsun. Bir süre destek alıp bu durumla başetmeyi öğrenmeye ne dersin?Beni kabul etmiş cocuksuzlugu kabullenmiş mi acaba
Doktorun ne münasebetle ne hakla evlendin diyebiliyor. Sizde bunu onayliyorsunuz yapmayın Allah aşkına. Çocuk evlat edinmeyi düşündünüz mü vardır herşeyde bir hayır kimsenin patavatsızligina
Evet kesinlikle doğru tespit. Destek almayı düşünüyorum cunku dediğim gibi 5 yılda bu düşünce beni mahvettiBak şimdi çocuksuzluğu sen bile kabullenememişsin henüz. Onun senden bir farkı yok. İkiniz el ele verip duygularınızı üzüntünüzü kabulleneceksiniz sakinleşeceksiniz. Sen demedinmi ona durumumu anlattık kendi evlenmek istedi diye. Acın yüzünden mantıklı bakamıyorsun. Bir süre destek alıp bu durumla başetmeyi öğrenmeye ne dersin?
Duyguların çok yoğun bir süre yaşadığınız ortamdan uzaklaşma fikrini düşünün.bu sürede doktorların size yardım etmesine izin verin. Güçlü ve kabullenmiş bir şekilde döndüğünüzde size acı veren insanlarla ya görüşmez yada sınır koyarsınız,herkes duracağı yeri bilirEvet kendimi böyle avutuyorum vermiyorsa rabbim vardır bir bildiği diyorum. Ama ertesi gün birşey oluyor aha dön başa.
Insalarla konuşma konusuna gelince. Bilmiyorum ama o konu açılınca hıçkırık boğazımda tıkanıyor. Ağlayınca ancak rahatlıyorum. Ondan sadece bulunduğum alanı terk edebiliyorum
Çok yoğun bir enerjin var keder üzerine. Bu enerjiyi faydalı tatmin olacağın alanlara yönelt. Keder bağımlısı olmuşsun 5 yıldır. Onun yerine iyilik bağımlısı ol,yardım bağımlısı ol. Bir çocuğun korunmasını üstlen yada bir çocuğun bakımını üstlen.....yani üzüntünü olumlu bir duyguya devşirip başka birine yönelt....Evet kesinlikle doğru tespit. Destek almayı düşünüyorum cunku dediğim gibi 5 yılda bu düşünce beni mahvetti
Öncelikle Allah karşınıza iyi insanlar çıkarsın çünkü ne kadar şuursuz varsa sizin çevrenizde birikmiş..Nasıl anlatsam bilmiyorum 30 yaşındayım ama ruh halim 60 yaşında. Dertleşmeye çok ihtiyacım var. Derdimi anlatacak hiç kimsem yok. 16 yaşında erken menepoza girdim. Adet görmüyorum. 5 yıllık evliyim eşimle severek evlendik. Evlenmeden durumu kendisine de anlattım. Beni çocuk için değil ben olduğum için sevdiğini söyledi. Şimdi de öyle söyler ama ben çok vicdan azabı yaşıyorum. Evlenmeden önce bu konuda çok cahildim. Doktorlar evlen bize gel aşılama ile hamile kalırsın diyordu. Ondan da umut alarak evlendim. Eşimi çok seviyorum ama çocuk olmadığı için evlendiğim için de çok pişmanım. Eşim çocuklari çok seviyor. Arada tv de görünce keşke bizim de olsa diyor.Ne yapsam bilmiyorum. Bosanalim git başkası ile evlen diyorum kabul etmiyor. Çocuk sevgisini içine atıyor. Bazen ailesinden ona çocuk yapmıyormisunuz diyen oluyor gözleri doluyor.
Çok doktora gittim tup bebeğe gittim olmadı. Doktorlar bana sen ne hakla evlendin diyor. Evet evlenmeye hiçbir hakkım yoktu. Çok pişmanım. İyiki Allah inancım ahiret inancım var yoksa çoktan intihar ederdim. Eşimin hayatından çıkmak için.
Çocukları çok seviyorum. Ama o derece oldum ki artık çocuk görünce sevemiyorum. Uzaktan seyrediyorum. Çünkü her ne zaman çocuk sevsem etrafımdakiler 'başkasının çocuğunu seveceğine sen kendin yap diyorlar. ' bende çocuk sevgimi dindirmek için Instagramdan çocuklu aileleri takip ediyorum. Hevesle attıkları çocuk videolarını izliyorum. Sevgi evlerinden çocuk almayı çok istedim ama eşim istemiyor sebebini de söylemiyor.
Anne olmak bu hayatta en çok arzuladığım şey. 9 ay karnımda taşımak. Emzirmek omzumda uyutmak onun kokusunu koklamak. Ona yemek yedirmek bu hayatta en çok istediğim şey. Annelik duygusunu tatmak
Arkadaslarimin çocukları oldu. Bağlantımız koptu. Çünkü çocuklu evlere gitmek istiyorlar. Benim de olmadığı için kimse gelmiyor tabi. Senin evde çocuk olmadığı için sıkılıyorlar diyor. Bende gidemiyorum çünkü her gittiğim yerde çocuk soruluyor artık sosyal hayatım da azaldı bundan dolayı herkesten uzaklaştım.
Kesinlikle her ikiniz de terapiye gitmelisinizEvet kesinlikle doğru tespit. Destek almayı düşünüyorum cunku dediğim gibi 5 yılda bu düşünce beni mahvetti
Derdimi anlatacak kimsem yok. Anneme dahi anlatamıyorum çunku anlatınca benden çok o üzülüyor. Çocuk konusunda rahat olduğumu sanıyor. Kimse bilmiyor ki içimde ne fırtınalar kopuyor. İnşallah bir gün bende sandığımda sakladığım bebek kıyafetlerini çocuğuma giydiririm.
Bunu hangi doktor ne hakla sorar ki ya!!Doktorlar bana sen ne hakla evlendin diyor
İnşallah hayırlısı ile her isteyene deGece gece icim.acidi
Dilerim tez zamanda Rabbim o engin.kapisindan.sizlerede saglikli,hsyirli evlatlar versin insaalah
Evet çok haklısınız hayatta her istenilen de olmaz ya insanlık işte. Bir istediği olunca diğerini de isterÖncelikle Allah karşınıza iyi insanlar çıkarsın çünkü ne kadar şuursuz varsa sizin çevrenizde birikmiş..
Hangi doktor hangi cürretle size "hangi hakla evlendin" diyebilir?? Ve siz nasıl buna izin veriyorsunuz üstüne bir de hak veriyorsunuz?? Kendinize büyük haksızlık ediyorsunuz..
Arkadaşlarınız zaten hep bi alem.. Ne alaka yani çocuk yok diye sizle görüşmemek?? Hayatımda ilk kez duydum böyle birşey.. Acaba siz psikolojik darlanma ile böyle mi hissediyorsunuz?? Eğer gerçekten böyle arkadaşlarınız varsa çıkarın zaten onları hayatınızdan..
Eşinize gelince Eşiniz hayatınızda başınıza gelen en güzel şeylerden biri bencebir ömür mutlu olun inşallah.. Çünkü sizi gerçekten siz olduğunuz için sevmiş bir adam.. Buna tutunarak mutlu olun lütfen.. Hayatınızın geri kalanını olmayacak düşüncelerle kendinizi aşağıya çekmekle harcamayın.. Hayırlısı buydu belki de.. Bir evladınız olsa belki hayırsız olup sizi çok daha mutsuz edecekti ya da sağlıksız olsaydı??
Herşey çocuk sahibi olmak değil inanın.. Gerçi insanoğlu bu.. Hayatında ne yoksa onu istiyor ama biz hayatımızdaki güzelliklerle mutlu olmayı bilmeliyiz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?