Benim derdimi dinleyen olur mu acaba

Ne güzel rabbim sağlıkla büyütsün

Her aklıma geldiğinizde dua edeceğim size. Allah hayırlısıyla koynunuzu kolunuzu bir mucizeyle doldursun inşallah
Allah razı olsun hepinizden normalde ben içimi anneme dahi dökmem. Çünkü benden çok kafaya takar. Buraya içimi dökmek bile çok iyi geldi bana sagolun. Derdini anlatacak birilerinin olması ne güzel.

Üçüncü yanlış kişi de son gittiğin doktor, ne demek sen ne hakla evlendin?? Ne münasebet çocuk mu yani bu iş sadece. Kesinlikle hakaret davası açılacak bir konu, Allah ıslah etsin.

Ben de burda çok çok şaşırdım, doktorun hastaların özel hayatları hakkında yorum yapmaya hakkı yok bu ne hadsizlik ve saygısızlık. Ben olsam kesinlikle şikayet ederdim.

Zihniyet ayrıca iğrenç, insanlar üremek için evlenmiyor mutlu olmak için evleniyor. Biz hayvan değiliz insanız, ulvi amacımız çiftleşmek değil. Kaldı ki kadın bireydir, çocuk sahibi olmayan kadın daha az insan olmaz. gelen erkeklere de böyle şeyler diyor mu bu adam çok merak ettim yani dangalak mıdır nedir .. toplumda cinsiyetçiliği bir doktorun kafasına kadar işlemiş olması ayrıca iğrenç. Bu toplum düzelmez.

Doktorun ne münasebetle ne hakla evlendin diyebiliyor. Sizde bunu onayliyorsunuz yapmayın Allah aşkına. Çocuk evlat edinmeyi düşündünüz mü vardır herşeyde bir hayır kimsenin patavatsızligina takılıp kendi hayatinizi cehenneme cevirmeyin

Beni kabul etmiş cocuksuzlugu kabullenmiş mi acaba
Bak şimdi çocuksuzluğu sen bile kabullenememişsin henüz. Onun senden bir farkı yok. İkiniz el ele verip duygularınızı üzüntünüzü kabulleneceksiniz sakinleşeceksiniz. Sen demedinmi ona durumumu anlattık kendi evlenmek istedi diye. Acın yüzünden mantıklı bakamıyorsun. Bir süre destek alıp bu durumla başetmeyi öğrenmeye ne dersin?

Doktorun ne münasebetle ne hakla evlendin diyebiliyor. Sizde bunu onayliyorsunuz yapmayın Allah aşkına. Çocuk evlat edinmeyi düşündünüz mü vardır herşeyde bir hayır kimsenin patavatsızligina

Evet kesinlikle doğru tespit. Destek almayı düşünüyorum cunku dediğim gibi 5 yılda bu düşünce beni mahvetti

Duyguların çok yoğun bir süre yaşadığınız ortamdan uzaklaşma fikrini düşünün.bu sürede doktorların size yardım etmesine izin verin. Güçlü ve kabullenmiş bir şekilde döndüğünüzde size acı veren insanlarla ya görüşmez yada sınır koyarsınız,herkes duracağı yeri bilir

Evet kesinlikle doğru tespit. Destek almayı düşünüyorum cunku dediğim gibi 5 yılda bu düşünce beni mahvetti
Çok yoğun bir enerjin var keder üzerine. Bu enerjiyi faydalı tatmin olacağın alanlara yönelt. Keder bağımlısı olmuşsun 5 yıldır. Onun yerine iyilik bağımlısı ol,yardım bağımlısı ol. Bir çocuğun korunmasını üstlen yada bir çocuğun bakımını üstlen.....yani üzüntünü olumlu bir duyguya devşirip başka birine yönelt....
Ne demek istediğimi anlatabiliyormuyum? Normalde insanlar söylediğim birşeyden alınır diye hiç düşünmem ama çok temkinli konuşmaya çalışıyorum seninle.

Öncelikle Allah karşınıza iyi insanlar çıkarsın çünkü ne kadar şuursuz varsa sizin çevrenizde birikmiş..

Hangi doktor hangi cürretle size "hangi hakla evlendin" diyebilir?? Ve siz nasıl buna izin veriyorsunuz üstüne bir de hak veriyorsunuz?? Kendinize büyük haksızlık ediyorsunuz..

Arkadaşlarınız zaten hep bi alem.. Ne alaka yani çocuk yok diye sizle görüşmemek?? Hayatımda ilk kez duydum böyle birşey.. Acaba siz psikolojik darlanma ile böyle mi hissediyorsunuz?? Eğer gerçekten böyle arkadaşlarınız varsa çıkarın zaten onları hayatınızdan..

Eşinize gelince Eşiniz hayatınızda başınıza gelen en güzel şeylerden biri bence bir ömür mutlu olun inşallah.. Çünkü sizi gerçekten siz olduğunuz için sevmiş bir adam.. Buna tutunarak mutlu olun lütfen.. Hayatınızın geri kalanını olmayacak düşüncelerle kendinizi aşağıya çekmekle harcamayın.. Hayırlısı buydu belki de.. Bir evladınız olsa belki hayırsız olup sizi çok daha mutsuz edecekti ya da sağlıksız olsaydı??

Herşey çocuk sahibi olmak değil inanın.. Gerçi insanoğlu bu.. Hayatında ne yoksa onu istiyor ama biz hayatımızdaki güzelliklerle mutlu olmayı bilmeliyiz bence

Kesinlikle her ikiniz de terapiye gitmelisiniz
Ne güzel seni seven sana değer veren bir eşin var sen de seviyorsun
Böyle bir sorundan dolayı içinizde biriktirdikleriniz zamanla depresyona dönüşebilir çünkü her ikiniz de de kırmamak için içinize atıyorsunuz
Hem birbirinizle duygularınızı paylaşabilmek hem de toplumda bu tip bir soruyla karşılaştığınızda yara almadan cevaplayabilmek için muhakkak denemelisiniz
Sabrımız sevginiz tükenmeden

Gece gece icim.acidi
Dilerim tez zamanda Rabbim o engin.kapisindan.sizlerede saglikli,hsyirli evlatlar versin insaalah

Allah'ım mucizesi ni verip nasip etsin inşallah o ol dedikten sonra önünde ne durabilir ki. İntihar falan çıkarın bunları aklınızdan bu bı sınav sizin imtihanıniz Allah yardımcınız olsun bu kadar kötü hissetmenizde toplum baskısı var bnde benzer şeyler yaşadım o duyguyu okadar iyi bilirim ki. Normal bir adet döngüsü yaşayıp başka sebepden de olmayabilirdi
İnsanlar sadece konuşur akıl vermeyi çok iyi bilirler güçlü olup hepsini susturun.

Bende çocuk sevemiyorum çok istiyorum anne olmayı ama o duygumu belli edemiyorum artık boşandım ben gerçi.

Allah yardımcınız olsun sıkmayın canınızı evliliğinizi odaklanın

Evet çok haklısınız hayatta her istenilen de olmaz ya insanlık işte. Bir istediği olunca diğerini de ister

Arkadaş konusunda yanlış anlattım sanırım görüşüyoruz sadece evime pek gelmezler çocuklarınin oynayacak arkadaşı olmadığı için. Daha çok çocuklu ailelere giderler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…