Benim derdimi dinleyen olur mu acaba

İnşallah bebegını kucagına alırsın .Saglıkla buyutursun .Ablamda ılkınde dış gebelık 2. Sınde bebek 4 haftalıkken öldü .Tam ablam ıcın dua ederlem konunuza denk geldım.Allah sızınde yardımcınız olsun .Ablamında .

Evet çocuk güzel şey ama hayat çocuktan ibaret değil böyle düşünün. İllede olsun istiyorsanız evlat edinin. Anasız babasız kalmış kundakta bebeler dahi var. Belki de bir mazlumun hayatını değiştirirsiniz ve aynı zamanda bir mazlum sizin hayatınızı değiştirir

Ben de çok gitmemeye başladım zaten. Çünkü ister istemez onların anne demeleri, çıt pit konuşmaya çalışmaları beni neselendiriyoe ama bir yandan da huzunlendiriyor

Rabbim sabır versin onun acısı daha büyük

Eşim istemiyor

Rabbim sabır versin onun acısı daha büyük
Olurmu öle .Her acı buyuk .Deneyın lütfen denemeye devam edın .Bu uzuntuyle yolunuza devam etmeyın .Daha da kotu olursunuz.Hepımızın bır cok sıkıntısı var .Sen ıstemekten ve denemekten vazgecme .

evlat edinmeyi düşünmez misiniz ?
biliyorum hamilelik çok özel bir duygu, onu yaşamak istiyorsunuz ancak kimsesiz kalmış bir bebeğe yuva olmak da çok büyük sevap.

Olurmu öle .Her acı buyuk .Deneyın lütfen denemeye devam edın .Bu uzuntuyle yolunuza devam etmeyın .Daha da kotu olursunuz.Hepımızın bır cok sıkıntısı var .Sen ıstemekten ve denemekten vazgecme .
Umudum hep var canım. Umut olmayan yerde çiçek açmazmış zaten.

Çocuk işi nasip işi ama inan doğurmakla anne olunmuyor. Kızımdan önce patili kızım vardı Onu yavruyken alıp eve getirdiğim an ağlaya ağlaya bir hal olmuştum nasıl bakacağım sana diye. Küçücük bir şey ve size muhtaç Sonra alıştık, büyüdü. Kızımı kucağıma aldığım zaman da hislerim benzerdi. İnanın muhtaç bir hayvana yardım etmek, derneklerde çalışmak, kimsesiz çocuklara kol kanat germekte harika. Siz kendinizi anne hissediyorsaniz zaten annesiniz

Kocanız insan evlat edinmek istemiyorsa kedi köpek evlat edinin. Bütün ömür buna üzülürek geçmez ki. Çocuk her şey değil ki.

Size sarılmak isterdim, çok güzel bir insansınız. Kalbinizden öpüyorum Hayatın ne getireceği belli olmaz, güzel şeyler olur inanın. Kendinizi üzmeyin lütfen. Sizin gibi güzel kalpli insanların varlığı bile her şeye değer.

Kendinizi ne kadar üzmüşsünüz, eşinize boşanalım başkasıyla evlen bile demişsiniz, ne zor sözler bunlar.
Çocuk özleminizi belki anlayamam, ama insanların baskısı karşısında ne hissettiğinizi anlıyorum. Lütfen onlara karşı susmayın, neden çocuğunuz olmadığını uygun dille anlatın ve bir daha bu konuyu açmamalarını isteyin. Çevreniz sustuğunda siz daha rahat edeceksiniz.

Evlat edinebilirsiniz.
Kendiniiz böyle uzmeyin lütfen. Ve kendinizi suclamayin.
Sizin asla suçunuz yok. Sadece farkli yerlerden imtihan ediliyoruz

İnternet üzerinden ist ve ankarada bulunan tüp bebek uzmanlarını araştırıp bizzat doktorlarla konuştum değerlerimi söyleyince hiçbiri deneyelim bile demedi
Benim de 8 sene çocuğum olmadı.
Evlatlık almayı düşünüyordum. Siz düşünmez misiniz?
Çocuğu olmadığı için evlatlık alan insanlar da çok fazla.

Eşinizle bu konuyu evlenmeden önce detaylı konustunuz mu
Genelde erken menapozda adet olmuyorsa hiç doktorlar birşey yapamayor
En yakın arkadaşım da 27 de menapozda girdi
Âdet gormek az da olsa şart tedavide
Bence eşinizle konusup evlatlık almayı düşünebilirsiniz
Eşiniz böyle çocuk çok seviyorsa keşke baştan belirtseydi
En sevmediğim insan sonradan çark edip farkli davranan.
Eşiniz bana güven vermedi açıkçası.

Bende bazı noktalarda çok kederli idim..nerede dertli tasalı biri varsa onuda dert ederdim..sonra kederden beslndigimi düşündüm..bu durumu duzeltebilmem için bir tavsiyeniz varmı yani herhangi bir kitap olur veya takip ettiginiz biri olur.aliskanliklar hemen duzlmiyor.konu sahibi sizin uzuntunuzu anliyabiliyorum size en büyük tavsiyem evlat edinmek ve bebekken evlat edinmeniz ve o bebegi emzirmeniz olucak.bizim birtanidigimiz bebekken evlat edinip sonra o bebeği emzirebildi.anneden süt geldi çok şaşırmıştık.evlat edinen annelerin bebeğini emzirmesiyle ilgilenen bir prof.vr hatta.sut gelmiyorsa ufak bir yardım ile takviye ile sut gelmesini sağlıyorlar.esim istemiyor diyorsun ama sanki sizde de tam istek oluşmamış bu nokta ile ilgili bir düşünün derim.

Doktorlar sen ne hakla evlendin mi dedi Allahaskina çocuğu olmayan veya çocuk istemeyen o kadar çok kadın var ki. Ölümü bekliyorum vs sözlerini lütfen bırakın. Belki kimsesiz bir bebek için yuva olursunuz. Yada çocuksuz bir hayatınız olur. Üzmeyin kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…