- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.502
- 148
- Konu Sahibi Yalnzkimse
-
İnşallah bebegını kucagına alırsın .Saglıkla buyutursun .Ablamda ılkınde dış gebelık 2. Sınde bebek 4 haftalıkken öldü .Tam ablam ıcın dua ederlem konunuza denk geldım.Allah sızınde yardımcınız olsun .Ablamında .Nasıl anlatsam bilmiyorum 30 yaşındayım ama ruh halim 60 yaşında. Dertleşmeye çok ihtiyacım var. Derdimi anlatacak hiç kimsem yok. 16 yaşında erken menepoza girdim. Adet görmüyorum. 5 yıllık evliyim eşimle severek evlendik. Evlenmeden durumu kendisine de anlattım. Beni çocuk için değil ben olduğum için sevdiğini söyledi. Şimdi de öyle söyler ama ben çok vicdan azabı yaşıyorum. Evlenmeden önce bu konuda çok cahildim. Doktorlar evlen bize gel aşılama ile hamile kalırsın diyordu. Ondan da umut alarak evlendim. Eşimi çok seviyorum ama çocuk olmadığı için evlendiğim için de çok pişmanım. Eşim çocuklari çok seviyor. Arada tv de görünce keşke bizim de olsa diyor.Ne yapsam bilmiyorum. Bosanalim git başkası ile evlen diyorum kabul etmiyor. Çocuk sevgisini içine atıyor. Bazen ailesinden ona çocuk yapmıyormisunuz diyen oluyor gözleri doluyor.
Çok doktora gittim tup bebeğe gittim olmadı. Doktorlar bana sen ne hakla evlendin diyor. Evet evlenmeye hiçbir hakkım yoktu. Çok pişmanım. İyiki Allah inancım ahiret inancım var yoksa çoktan intihar ederdim. Eşimin hayatından çıkmak için.
Çocukları çok seviyorum. Ama o derece oldum ki artık çocuk görünce sevemiyorum. Uzaktan seyrediyorum. Çünkü her ne zaman çocuk sevsem etrafımdakiler 'başkasının çocuğunu seveceğine sen kendin yap diyorlar. ' bende çocuk sevgimi dindirmek için Instagramdan çocuklu aileleri takip ediyorum. Hevesle attıkları çocuk videolarını izliyorum. Sevgi evlerinden çocuk almayı çok istedim ama eşim istemiyor sebebini de söylemiyor.
Anne olmak bu hayatta en çok arzuladığım şey. 9 ay karnımda taşımak. Emzirmek omzumda uyutmak onun kokusunu koklamak. Ona yemek yedirmek bu hayatta en çok istediğim şey. Annelik duygusunu tatmak
Arkadaslarimin çocukları oldu. Bağlantımız koptu. Çünkü çocuklu evlere gitmek istiyorlar. Benim de olmadığı için kimse gelmiyor tabi. Senin evde çocuk olmadığı için sıkılıyorlar diyor. Bende gidemiyorum çünkü her gittiğim yerde çocuk soruluyor artık sosyal hayatım da azaldı bundan dolayı herkesten uzaklaştım.
Evet çocuk güzel şey ama hayat çocuktan ibaret değil böyle düşünün. İllede olsun istiyorsanız evlat edinin. Anasız babasız kalmış kundakta bebeler dahi var. Belki de bir mazlumun hayatını değiştirirsiniz ve aynı zamanda bir mazlum sizin hayatınızı değiştirirNasıl anlatsam bilmiyorum 30 yaşındayım ama ruh halim 60 yaşında. Dertleşmeye çok ihtiyacım var. Derdimi anlatacak hiç kimsem yok. 16 yaşında erken menepoza girdim. Adet görmüyorum. 5 yıllık evliyim eşimle severek evlendik. Evlenmeden durumu kendisine de anlattım. Beni çocuk için değil ben olduğum için sevdiğini söyledi. Şimdi de öyle söyler ama ben çok vicdan azabı yaşıyorum. Evlenmeden önce bu konuda çok cahildim. Doktorlar evlen bize gel aşılama ile hamile kalırsın diyordu. Ondan da umut alarak evlendim. Eşimi çok seviyorum ama çocuk olmadığı için evlendiğim için de çok pişmanım. Eşim çocuklari çok seviyor. Arada tv de görünce keşke bizim de olsa diyor.Ne yapsam bilmiyorum. Bosanalim git başkası ile evlen diyorum kabul etmiyor. Çocuk sevgisini içine atıyor. Bazen ailesinden ona çocuk yapmıyormisunuz diyen oluyor gözleri doluyor.
Çok doktora gittim tup bebeğe gittim olmadı. Doktorlar bana sen ne hakla evlendin diyor. Evet evlenmeye hiçbir hakkım yoktu. Çok pişmanım. İyiki Allah inancım ahiret inancım var yoksa çoktan intihar ederdim. Eşimin hayatından çıkmak için.
Çocukları çok seviyorum. Ama o derece oldum ki artık çocuk görünce sevemiyorum. Uzaktan seyrediyorum. Çünkü her ne zaman çocuk sevsem etrafımdakiler 'başkasının çocuğunu seveceğine sen kendin yap diyorlar. ' bende çocuk sevgimi dindirmek için Instagramdan çocuklu aileleri takip ediyorum. Hevesle attıkları çocuk videolarını izliyorum. Sevgi evlerinden çocuk almayı çok istedim ama eşim istemiyor sebebini de söylemiyor.
Anne olmak bu hayatta en çok arzuladığım şey. 9 ay karnımda taşımak. Emzirmek omzumda uyutmak onun kokusunu koklamak. Ona yemek yedirmek bu hayatta en çok istediğim şey. Annelik duygusunu tatmak
Arkadaslarimin çocukları oldu. Bağlantımız koptu. Çünkü çocuklu evlere gitmek istiyorlar. Benim de olmadığı için kimse gelmiyor tabi. Senin evde çocuk olmadığı için sıkılıyorlar diyor. Bende gidemiyorum çünkü her gittiğim yerde çocuk soruluyor artık sosyal hayatım da azaldı bundan dolayı herkesten uzaklaştım.
Ben de çok gitmemeye başladım zaten. Çünkü ister istemez onların anne demeleri, çıt pit konuşmaya çalışmaları beni neselendiriyoe ama bir yandan da huzunlendiriyorÖncelikle Allah karşınıza iyi insanlar çıkarsın çünkü ne kadar şuursuz varsa sizin çevrenizde birikmiş..
Hangi doktor hangi cürretle size "hangi hakla evlendin" diyebilir?? Ve siz nasıl buna izin veriyorsunuz üstüne bir de hak veriyorsunuz?? Kendinize büyük haksızlık ediyorsunuz..
Arkadaşlarınız zaten hep bi alem.. Ne alaka yani çocuk yok diye sizle görüşmemek?? Hayatımda ilk kez duydum böyle birşey.. Acaba siz psikolojik darlanma ile böyle mi hissediyorsunuz?? Eğer gerçekten böyle arkadaşlarınız varsa çıkarın zaten onları hayatınızdan..
Eşinize gelince Eşiniz hayatınızda başınıza gelen en güzel şeylerden biri bencebir ömür mutlu olun inşallah.. Çünkü sizi gerçekten siz olduğunuz için sevmiş bir adam.. Buna tutunarak mutlu olun lütfen.. Hayatınızın geri kalanını olmayacak düşüncelerle kendinizi aşağıya çekmekle harcamayın.. Hayırlısı buydu belki de.. Bir evladınız olsa belki hayırsız olup sizi çok daha mutsuz edecekti ya da sağlıksız olsaydı??
Herşey çocuk sahibi olmak değil inanın.. Gerçi insanoğlu bu.. Hayatında ne yoksa onu istiyor ama biz hayatımızdaki güzelliklerle mutlu olmayı bilmeliyiz bence
Rabbim sabır versin onun acısı daha büyükİnşallah bebegını kucagına alırsın .Saglıkla buyutursun .Ablamda ılkınde dış gebelık 2. Sınde bebek 4 haftalıkken öldü .Tam ablam ıcın dua ederlem konunuza denk geldım.Allah sızınde yardımcınız olsun .Ablamında .
Eşim istemiyorEvet çocuk güzel şey ama hayat çocuktan ibaret değil böyle düşünün. İllede olsun istiyorsanız evlat edinin. Anasız babasız kalmış kundakta bebeler dahi var. Belki de bir mazlumun hayatını değiştirirsiniz ve aynı zamanda bir mazlum sizin hayatınızı değiştirir
Olurmu öle .Her acı buyuk .Deneyın lütfen denemeye devam edın .Bu uzuntuyle yolunuza devam etmeyın .Daha da kotu olursunuz.Hepımızın bır cok sıkıntısı var .Sen ıstemekten ve denemekten vazgecme .Rabbim sabır versin onun acısı daha büyük
O zaman bazı gerçekleri kabullenmek dışında bir seçenek kalmıyor. Kendinizi kahrederek hayat geçmez. Sonuçta eşiniz kendi isteği ile kabul etmiş bu durumuEşim istemiyor
Umudum hep var canım. Umut olmayan yerde çiçek açmazmış zaten.Olurmu öle .Her acı buyuk .Deneyın lütfen denemeye devam edın .Bu uzuntuyle yolunuza devam etmeyın .Daha da kotu olursunuz.Hepımızın bır cok sıkıntısı var .Sen ıstemekten ve denemekten vazgecme .
Eşim istemiyorevlat edinmeyi düşünmez misiniz ?
biliyorum hamilelik çok özel bir duygu, onu yaşamak istiyorsunuz ancak kimsesiz kalmış bir bebeğe yuva olmak da çok büyük sevap.
Eşim istemiyor
Size sarılmak isterdim, çok güzel bir insansınız. Kalbinizden öpüyorumNasıl anlatsam bilmiyorum 30 yaşındayım ama ruh halim 60 yaşında. Dertleşmeye çok ihtiyacım var. Derdimi anlatacak hiç kimsem yok. 16 yaşında erken menepoza girdim. Adet görmüyorum. 5 yıllık evliyim eşimle severek evlendik. Evlenmeden durumu kendisine de anlattım. Beni çocuk için değil ben olduğum için sevdiğini söyledi. Şimdi de öyle söyler ama ben çok vicdan azabı yaşıyorum. Evlenmeden önce bu konuda çok cahildim. Doktorlar evlen bize gel aşılama ile hamile kalırsın diyordu. Ondan da umut alarak evlendim. Eşimi çok seviyorum ama çocuk olmadığı için evlendiğim için de çok pişmanım. Eşim çocuklari çok seviyor. Arada tv de görünce keşke bizim de olsa diyor.Ne yapsam bilmiyorum. Bosanalim git başkası ile evlen diyorum kabul etmiyor. Çocuk sevgisini içine atıyor. Bazen ailesinden ona çocuk yapmıyormisunuz diyen oluyor gözleri doluyor.
Evlat edinebilirsiniz.Nasıl anlatsam bilmiyorum 30 yaşındayım ama ruh halim 60 yaşında. Dertleşmeye çok ihtiyacım var. Derdimi anlatacak hiç kimsem yok. 16 yaşında erken menepoza girdim. Adet görmüyorum. 5 yıllık evliyim eşimle severek evlendik. Evlenmeden durumu kendisine de anlattım. Beni çocuk için değil ben olduğum için sevdiğini söyledi. Şimdi de öyle söyler ama ben çok vicdan azabı yaşıyorum. Evlenmeden önce bu konuda çok cahildim. Doktorlar evlen bize gel aşılama ile hamile kalırsın diyordu. Ondan da umut alarak evlendim. Eşimi çok seviyorum ama çocuk olmadığı için evlendiğim için de çok pişmanım. Eşim çocuklari çok seviyor. Arada tv de görünce keşke bizim de olsa diyor.Ne yapsam bilmiyorum. Bosanalim git başkası ile evlen diyorum kabul etmiyor. Çocuk sevgisini içine atıyor. Bazen ailesinden ona çocuk yapmıyormisunuz diyen oluyor gözleri doluyor.
Benim de 8 sene çocuğum olmadı.İnternet üzerinden ist ve ankarada bulunan tüp bebek uzmanlarını araştırıp bizzat doktorlarla konuştum değerlerimi söyleyince hiçbiri deneyelim bile demedi
Bende bazı noktalarda çok kederli idim..nerede dertli tasalı biri varsa onuda dert ederdim..sonra kederden beslndigimi düşündüm..bu durumu duzeltebilmem için bir tavsiyeniz varmı yani herhangi bir kitap olur veya takip ettiginiz biri olur.aliskanliklar hemen duzlmiyor.konu sahibi sizin uzuntunuzu anliyabiliyorum size en büyük tavsiyem evlat edinmek ve bebekken evlat edinmeniz ve o bebegi emzirmeniz olucak.bizim birtanidigimiz bebekken evlat edinip sonra o bebeği emzirebildi.anneden süt geldi çok şaşırmıştık.evlat edinen annelerin bebeğini emzirmesiyle ilgilenen bir prof.vr hatta.sut gelmiyorsa ufak bir yardım ile takviye ile sut gelmesini sağlıyorlar.esim istemiyor diyorsun ama sanki sizde de tam istek oluşmamış bu nokta ile ilgili bir düşünün derim.Çok yoğun bir enerjin var keder üzerine. Bu enerjiyi faydalı tatmin olacağın alanlara yönelt. Keder bağımlısı olmuşsun 5 yıldır. Onun yerine iyilik bağımlısı ol,yardım bağımlısı ol. Bir çocuğun korunmasını üstlen yada bir çocuğun bakımını üstlen.....yani üzüntünü olumlu bir duyguya devşirip başka birine yönelt....
Ne demek istediğimi anlatabiliyormuyum? Normalde insanlar söylediğim birşeyden alınır diye hiç düşünmem ama çok temkinli konuşmaya çalışıyorum seninle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?