sanki hep merkezde öğretmenlik yaptım da. sen hiç gittin mi doğuya??? ben mesleğimin ilk 2 yılında şırnak'ın cizre ilçesinde görev yaptım. bana doğu diyemezsiniz. doğuyu da gördüm batıyı da. ha ben bu arada doğuda kötü yerlerde çalışan arkadaşlarımıza da ödül olarak ek puan veriliyor misal batıdaki ilçede çalışan kişi 12 alırken doğudaki ilçede çalışan arkadaşlar 26 yada 30 puan alıyor.bana göre hakkıyla birleştirilmiş sınıf okutan öğretmenlere verilmeli fazla maaş.
bu ülke böyle malesef söz meclisten dışarı 40 000 öğretmen alıcaz dediler sonra gittiler özür dilediler tüm üniversite mezunları bunu söyleyenlere oy verdi sonra atanamadılar dediğiniz gibi mesleğiniz küçük düşürüldü hemde başbakan tarafından gidip yine oy verecekler meslekdaşlarınız polislerde öyle 20 yaşındaki çocuğun karşısında kedi gib dizildiler yine aynı insanlara oy verecekler bu ülkede malesef bunlar yaranıyor memur kısmına kusura bakmayın birazda hakediyorsunuz
ben en baştan dedim beri diyorum tayin hakkıyla falan derdim yok dediğiniz gibi puan almak hakkınızada bişey diyemem
ama bir öğretmene annesinin başından attığı çocuk falan diyerek öğrencilere yaklaşmak yakışmıyor
ben en baştan dedim beri diyorum tayin hakkıyla falan derdim yok dediğiniz gibi puan almak hakkınızada bişey diyemem
ama bir öğretmene annesinin başından attığı çocuk falan diyerek öğrencilere yaklaşmak yakışmıyor
yahu ben öyle bir kelime kullanmadım ki! Sizler evinizde 1 çocukşa baş edemezken biz 40,50 si ile uğraşıyoruz dedim :26:
yahu ben öyle bir kelime kullanmadım ki! sizler evinizde 1 çocukşa baş edemezken biz 40,50 si ile uğraşıyoruz dedim :26:
yahu ben öyle bir kelime kullanmadım ki! sizler evinizde 1 çocukşa baş edemezken biz 40,50 si ile uğraşıyoruz dedim :26:
ben sizi cidden anlamıyorum çok çelişiyorsunuz.
Hani sürekli bizler şikayet ediyorduk, memnuniyetsizdik.
şimdi de diyorsunuz ki kedi gibi falan bu ülke de sussan yandaşın, konuşsan açgözlü, doymaz.
Ayrıca benim verdiğim oydan kime ne?
il emrinin kaldırıldığını duydum ama görevlendirmeyi duymadım kaldırıldığına eminmisin
İnanamıyorum, ne kadar ironik. Bir arkadaş atanamamayla ilgili derdini dile getirmiş, destek olacagına daha burdakiler ögretmenlere köstek oluyor. Burdakiler böyleyse devlet n'apsın. Davulun sesi uzaktan hoş gelir, ögretmenlik kolay iş diyenler buyursun girsin bir egitim fakultesine, atansın gelsin, ondan sonra yorum yapsın.
Alnımızda *** partinin peşinden koştugumuz mu yazıyor, bide kalkmış biri ona destek verirseniz böyle olur diyor. Yahu banane kardeşim veren düşünsün. Neden genelleme yapılıp çamur atılıyor. He biri de çocuklara '' başından atmak için'' ifadesine sinirlenmiş, peki sizin babanızın insanları sahtekar diye nitelendirmesine ne demeli?
Gerçekten çok yazık, burayı tartışma alanına çevirmişsiniz. Çok üzüldüm, demek ögretmenlerin konu açıp kendi arasında bildiklerini aktarmasına da müsade yok. İlkokul egitimi almadan direk orta öğretime atlıyordu ya çocuklar zaten. Çevremdeki bir çok insana şahidim, veliler evde çocuklara bir harf bile gösterirken ne buhranlar yaşıyor. Biz 50-60 çocuga 29 harfi, hayatı, matematigi, sanatı ögretiyoruz. Şikayetçi değilim, çok şükür böylesine güzel bir görevi ben yapacagım. 6 saatlik bir iş diye kimse küçümsemesin, el insaf. Sizin o 6 saat dediğiniz belki 16 saate bedel, kimin ne çektigini nerden biliyorsunuz?! Diyorum ya davulun sesi uzaktan hoş gelir. Aynı emeği harcamayıp, bizim konuma gelmeyen burdan konusmasın. Buyur gel yap, sonra de ki böyleymiş.
Ayrıca benim burda başka bir meslekteki insanı eleştirme hakkımın olmadıgı gibi kimsenin de olamaz.
.
dediğim gibi hanımefendi ben hergün senin başından atıp bana gönderdiğin çocukla uğraşıyorum diyosanız bence istifa edin çünkü o öğrenciye vereceğiniz bişey yok bana göre
zaten seni öğretmen yapan sistem bu halkı askere düşman etti 90 larda paşaymış sana paşalık anlatayım ben her 2 senede bir yer değiştirdik ilk okulu 5 ayrı yerde okudum bunlar herkesin bildiği şeyler o yüzden yazıyorum anlatmadığım bir ton şey var ayrıca asker polis öğretmen düz memur hepsi benim için aynıdır hep ayakta duruyormuşsunuz bilmem neymiş ben hiç öğretmen görmedim zaten öğretmenlerin sırtına çuval vurup öğle iş yapıyolar maaşınız konusundada bekersınız herhalde doğudada değilsiniz 1700 maaş size çok bile güle güle harcayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?