benim gibi ne zaman yumurtladığını bilmeyenler ve adeti düzensiz olanlar

hayır canım doktorum veriyor bilmiyorum bu şekilde bir yol izlemesinin nedenini ama doktorum çok bilgili ondan eminim canım.opt

canım asla bu şekilde düşünme ve şartlandırma kendini çünkü bu yumurtlama işi tamamen beyinle alakalı birşeymiş .belki de ben de hep senin gibi düşündüğüm için bu durumdayım.opt

elalı ben yine oldum canım ya ilk defa çok umutluydum ve ilk defa ağladım.bir daha aynı yolları nasıl yürürüm bilmiyorum.opt

elalı ben yine oldum canım ya ilk defa çok umutluydum ve ilk defa ağladım.bir daha aynı yolları nasıl yürürüm bilmiyorum.opt

Yaaa cnm pes etmeden yolumuza devam etmeliyiz...
Demekki zamanı değilmiş napalım elimizden bişey gelmez. Umutla ve sabırla yoluna devam etmelisin. Bigün biyerlerde meleklerimiz bulacak bizleri inanıyorum ben...
Kendine iyi bak cnm öpüyorum seni üzme kendini

bende aranıza yeni katıldım benimde adte düzensizliği var

Aramıza hoşgeldin cnm,
Ahh bu düzensizlikler bizi öldürecek. Sendemi bebek istiyosun, herhangi bi tedavi görüyomusun. Allah gönlüne göre versin cnm, sevgilerimle...

Aradıgım yeri buldum sonunda :)bendede var o dert arkadaslar ya bende bi ay oluyorum bi ay hıc olmuyorum bazen haplarla oluyorum bide hormonlarım falan hersey normal dedı doktor yumurtaların tembeldir bir bucuk ayda bi yumurtluyorsundu dedı ay kafayı yıcem bende bebiş istiyorum daha 6 ay oldu evleneli ama acaba hamiş kalmak için sorunmu bu adet duzensizliği olupta hamiş kalanlar lutfen buraya yazın içimize su serpin:çok üzgünüm:

Aramıza hoşgeldin cnm,
Ahh bu düzensizlikler bizi öldürecek. Sendemi bebek istiyosun, herhangi bi tedavi görüyomusun. Allah gönlüne göre versin cnm, sevgilerimle...

evet canım bende bebek istiyorum ve 3 tane düşügüm var allah hepimize hayırlısını ver

neden bi doktora gitmiyosun canım:uhm:

slm bende sendenim arkadasım yaa.çok düzensiz benimde.2-3 ayda oluyorum.hapla bile birkaçgün gecikiyor.çatlama ignesi oldum yine gecikti.napıcaz böyle.tedaviyi bırakınca yine düzensizlesiyor.offfffffffffffffffffffffff
canım yaaaaaaaa.allah yardımcımız olsun ne diyeyima.s.

canım yaaaaaaaa.allah yardımcımız olsun ne diyeyima.s.

amin canım hepimizin yardımcısı olsun ALLAH.karnımı bi görsen haala olamadım diye şişti davul gibiyim,gögüslerim desen aynı.bi umudum da yok hamiş olduguma dair çünkü 6ıncı testi az önce yaptım ve yok.en yakın zamanda doktoruma gidecegim.

diane 35 ve glikofen 850 kullanmaya başladığımdan beri adetim düzene girdi ama yumurtlamam varmı bilmiyorum nasıl anlaşılıyor oksa 2 günde bir ilişkiyemi girsem adet bittikten sonra.

diane 35 ve glikofen 850 kullanmaya başladığımdan beri adetim düzene girdi ama yumurtlamam varmı bilmiyorum nasıl anlaşılıyor oksa 2 günde bir ilişkiyemi girsem adet bittikten sonra.

canım adetinin ilk gününden saymaya başladıgında 11.günde yumurtlama başlıyor.o günde itibaren hergün yada gün aşırı ilişki öneriyor doktorlar.hayırlısı canım.

canım ya adet biter bitmez başlaman bir işe yaramıyor.yunmurtlama günlerini bulman lazım 12-14-16. günleri adtin diyolar ama sen de benim gibi düzensiz oluyosan doktora gidip yumurta takibi yaptırsan iyi olur.ya da yok ben çalışkanım diyosan bir daha adet olana kadar günaşırı çalışın yani bir gün durup bir gün.

klava:
canım adetinin ilk gününden saymaya başladıgında 11.günde yumurtlama başlıyor.o günde itibaren hergün yada gün aşırı ilişki öneriyor doktorlar.hayırlısı canım.

teşekkür ederim cnm hergün olmaz sanırım malum soğuk memleketteyim

canım saol valla ama şöyle bi durum var benim adetim düzene girdi ama pco var hala yumurtlamamda olmuyodu ya o yüzden aslında sormuştum yinede dr eğer adet düzene girdiyse 2 ay içinnde hamile kalırsın dedi bakalım hayırlısı artık bazıları 8.günü başlıyo diyor bazıları 10.diyor bide size sorim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…