- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
hayır canım doktorum veriyor bilmiyorum bu şekilde bir yol izlemesinin nedenini ama doktorum çok bilgili ondan eminim canım.optCanım inşallah kavuşursun meleğine en kısa sürede...
Sen iğneleri kafana göremi alıp kullanıyosun senacım yoksa doktor veriyor ve şu kadar zaman sonra çatlatma ve ilişkimi diyor? O kadar iğne olduktan sonra aşılama yapmak daha mantıklı değil mi acaba? kafam karıştı doğrusu...
Allah gönlüne göre versin cnm, öpüyorum seni çokŞeniz
canım asla bu şekilde düşünme ve şartlandırma kendini çünkü bu yumurtlama işi tamamen beyinle alakalı birşeymiş .belki de ben de hep senin gibi düşündüğüm için bu durumdayım.optsanırım ben de ilerde sizin gibi sorunlar yaşayacağım senağlama
ben de hap kullanmadan adet olmuyorum, hapı bıraktığımda hiç adet olmuyorum.
ne zaman yumurtluyorum hiç haberim yok..
hatta yumurtaldığımdan şüpheleniyorum.:1no2: tembellik varmış yumurtalıklarda..
ben bu ay ilacı bırakıp soğan kürünü deneyeceğim. belki bununla adetim düzene girer..
hayırlısıyla sizler de bebeklerinize kavuşursunuz,ben de düzenli adet olurum inşallah..:Saruboceq:
öpüyorum hepinizi.a.s.
elalı ben yine oldum canım ya ilk defa çok umutluydum ve ilk defa ağladım.bir daha aynı yolları nasıl yürürüm bilmiyorum.opt
bende aranıza yeni katıldım benimde adte düzensizliği var
Aramıza hoşgeldin cnm,
Ahh bu düzensizlikler bizi öldürecek. Sendemi bebek istiyosun, herhangi bi tedavi görüyomusun. Allah gönlüne göre versin cnm, sevgilerimle...
Aradıgım yeri buldum sonunda :)bendede var o dert arkadaslar ya bende bi ay oluyorum bi ay hıc olmuyorum bazen haplarla oluyorum bide hormonlarım falan hersey normal dedı doktor yumurtaların tembeldir bir bucuk ayda bi yumurtluyorsundu dedı ay kafayı yıcem bende bebiş istiyorumdaha 6 ay oldu evleneli ama acaba hamiş kalmak için sorunmu bu adet duzensizliği olupta hamiş kalanlar lutfen buraya yazın içimize su serpin:çok üzgünüm:
ne haber kızlar buralarda bir değişiklik var mı?
canım yaaaaaaaa.allah yardımcımız olsun ne diyeyima.s.slm bende sendenim arkadasım yaa.çok düzensiz benimde.2-3 ayda oluyorum.hapla bile birkaçgün gecikiyor.çatlama ignesi oldum yine gecikti.napıcaz böyle.tedaviyi bırakınca yine düzensizlesiyor.offfffffffffffffffffffffff
canım yaaaaaaaa.allah yardımcımız olsun ne diyeyima.s.
diane 35 ve glikofen 850 kullanmaya başladığımdan beri adetim düzene girdi ama yumurtlamam varmı bilmiyorum nasıl anlaşılıyor oksa 2 günde bir ilişkiyemi girsem adet bittikten sonra.
diane 35 ve glikofen 850 kullanmaya başladığımdan beri adetim düzene girdi ama yumurtlamam varmı bilmiyorum nasıl anlaşılıyor oksa 2 günde bir ilişkiyemi girsem adet bittikten sonra.
canım adetinin ilk gününden saymaya başladıgında 11.günde yumurtlama başlıyor.o günde itibaren hergün yada gün aşırı ilişki öneriyor doktorlar.hayırlısı canım.
klava:
teşekkür ederim cnm hergün olmaz sanırım malum soğuk memleketteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?