- 12 Mart 2008
- 7.031
- 19
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
alahım bana bir taneeeeeeeeeeeeeeee
elalı'ya ikizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yaşamak'a üçüzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bebekler veeeeeeeeeer.amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.........................
Senacım ağzından bal damlıyo ball:icecream::sm_cool:
bende hep ikiz istemişimdirgamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2
Benimde bu ayki ümitlerim suya düştü gibi seninle aynı durumdayım, bendede lekelenme başladı malesefkafamçokkarıştı
Ama bugün birlikte aşılama yaptırdığımız bi hastane arkadaşım vardı tüp bebek yaptırmıştı hamile bugün örendik öle çok sevindimki :teytey: umudum alevlendi tekrardan:1rolleyes:
İnşallah birer birer dökülürüz en kısa zamanda hamileyim diye
desene tam isabet oldu.hadi hayırlısı inşallah tez zamanda allah kucağımıza almayı nasip eder.opt gülüm.a.s.
bayanlar ben de sizle aynı şeyleri yaşıyorum ve diyorum ki acaba bizde yumurtlama olmayabilir mi. msl ben geçen ay ateş ölçtüm gördüm ama bu ay adetimden 22 gün geçti ne bi adet belirtisi ne de yumurtladığıma dair bi belirti var. sizler hiç kontrole gittiniz mi?
benimde aderime 12 gün kaldı 2 gündür karnım açıkıyor aynı yiyiyorum acaba :ecrin_bebek:bebeiş varda açıkıyormukiii?cokacimcoook
hala lekelenmem var.
son 18 güüüüüüüüüüüün.
belki de pazartesi yarın olurum nebilim ya nezaman olacağımı bilmeyince....sayıyorum ama neyi ben de bilmiyorum.
Benimde olan son ümit kıprıntılarım bittisenağlama
Malesef bende oldumkötükedihüsoÇok üzgünüm çoook
Her ay aynı ümitle geçiyor nolcak bu halimiz yaa, her ay aynı şeyler off off oysa ben hamama gitmiştimsırnaşık şey olcaktı hani
allah iyiliğini versin elalı...ne hamamı kız:roflol:
kızlar benim 5. gün hala lekem var.bugün test yaptım ama silik çizgi çıktı ikinci heyecanlanadım ama okuduğuma göre dbest hep yanlış pozitif çıkarıyomuş.
Allah büyük elalıcım elbet birgün o hamamların karşılığını alırsın.........
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin birtanem.sersoycum canım arkadaşım kk dan beni rüyasında hamile görmüş galiba.hadi hayırlısı allah onun yavrusunu da bağışlasın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?