benim gibi ne zaman yumurtladığını bilmeyenler ve adeti düzensiz olanlar

alahım bana bir taneeeeeeeeeeeeeeee
elalı'ya ikizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yaşamak'a üçüzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bebekler veeeeeeeeeer.amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.........................

Senacım ağzından bal damlıyo ball:icecream::sm_cool:
bende hep ikiz istemişimdirgamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2

Benimde bu ayki ümitlerim suya düştü gibi seninle aynı durumdayım, bendede lekelenme başladı malesefkafamçokkarıştı
Ama bugün birlikte aşılama yaptırdığımız bi hastane arkadaşım vardı tüp bebek yaptırmıştı hamile bugün örendik öle çok sevindimki :teytey: umudum alevlendi tekrardan:1rolleyes:
İnşallah birer birer dökülürüz en kısa zamanda hamileyim diye (amin):Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bayanlar ben de sizle aynı şeyleri yaşıyorum ve diyorum ki acaba bizde yumurtlama olmayabilir mi. msl ben geçen ay ateş ölçtüm gördüm ama bu ay adetimden 22 gün geçti ne bi adet belirtisi ne de yumurtladığıma dair bi belirti var. sizler hiç kontrole gittiniz mi?

canım yumurtalamanın adetle ilgisi yokmuş.yani yumurtamayan bir bayan adet olabilirmiş.adet sadece rahim duvarlarının kalınlaşması ve bu duvarların yıkılarak atılması.yumurtlama ise farklı bişi.yani sen yumurtalamadan da adet olabilirsin gülüm....allah şifa versin....opta.s.

hala lekelenmem var.
son 18 güüüüüüüüüüüün.
belki de pazartesi yarın olurum nebilim ya nezaman olacağımı bilmeyince....sayıyorum ama neyi ben de bilmiyorum.

ya bugün lekeler kan rengine dönüştü ama çok az az.bu ay da gitti yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.saymaya son bugün
.

benimde aderime 12 gün kaldı 2 gündür karnım açıkıyor aynı yiyiyorum acaba :ecrin_bebek:bebeiş varda açıkıyormukiii?cokacimcoook

Hasta oldum ama hayirlisi yinede senacim dilegin için sagol allah hayirlisini versin içimden öle emindimki sanki bu ay kalacaktim kismet degilmis
artik ekime umitlnecegiz kizlar siznde lekelenmeler var ama umarim ölesine biseler dirrr

benimde aderime 12 gün kaldı 2 gündür karnım açıkıyor aynı yiyiyorum acaba :ecrin_bebek:bebeiş varda açıkıyormukiii?cokacimcoook

arkadasım senayla bırlıkte senın içinde gerıye sayalım hayırlısı az kalmıs bende bazan öle düşünürdun iştahım olunca bende bu sabah hasta oldum uzuldummu alıstımmı bılmıyorum bır bucuk yıl olduuu çok istiyorum burdakı herkesın bebek sahıbı olmasını kısmetkaydirigubbakcemile5

hala lekelenmem var.
son 18 güüüüüüüüüüüün.
belki de pazartesi yarın olurum nebilim ya nezaman olacağımı bilmeyince....sayıyorum ama neyi ben de bilmiyorum.

senacım durumunu bıldırrr merak edıyorum umarım lekeler sadece leke olarak kalmıstır ben bugun oldummm haftaya tekrar hastaneye gıtmeyi düşünüyorum eşimide götürcem eger eşimdede sorun çıkmazsa tuplerın acık olup olmadıgına baktırcammm ondan sonrada kısmettt:Saruboceq:

Benimde olan son ümit kıprıntılarım bittisenağlama
Malesef bende oldumkötükedihüsoÇok üzgünüm çoook
Her ay aynı ümitle geçiyor nolcak bu halimiz yaa, her ay aynı şeyler off off oysa ben hamama gitmiştimsırnaşık şey olcaktı hani

allah iyiliğini versin elalı...ne hamamı kız:roflol:

bu arada bende bugün 4 gündür sadece leke var hala olamadım..............

kızlar benim 5. gün hala lekem var.bugün test yaptım ama silik çizgi çıktı ikinci heyecanlanadım ama okuduğuma göre dbest hep yanlış pozitif çıkarıyomuş.

kızlar benim 5. gün hala lekem var.bugün test yaptım ama silik çizgi çıktı ikinci heyecanlanadım ama okuduğuma göre dbest hep yanlış pozitif çıkarıyomuş.

Sena inşallah adet olmassın bu lekelenmeler yerleşme kanamasıdır.
Bize umut olursun:Saruboceq:

Allah büyük elalıcım elbet birgün o hamamların karşılığını alırsın.........

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin birtanem.sersoycum canım arkadaşım kk dan beni rüyasında hamile görmüş galiba.hadi hayırlısı allah onun yavrusunu da bağışlasın inşallah.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin birtanem.sersoycum canım arkadaşım kk dan beni rüyasında hamile görmüş galiba.hadi hayırlısı allah onun yavrusunu da bağışlasın inşallah.

İnşallah rüyası gerçek cıkar canım.
Bu arada görmüşsündür kesin sersoyun bebişinin kesesi gözükmemiş, ve kan sonucu düşüyomuş. İnşallah allah ona bağışlar meleğini :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…