- 16 Şubat 2016
- 1.298
- 1.218
- 133
- Konu Sahibi Butterfly465
-
Evet o durum vardı, mal mülk durumu yüzünden rahmetli babamın tarafı da bana düşman oldu, ama o da ayrı bir konu.Bu sekilde yazdigim icin afedersiniz ama size mal-mulk kalma durumu oldu mu, aileniz miras birakacak durumda miydi? Bu sekilde yazmak istemezdim ama o zamana kadar ses etmeyip tam o zamanda ses ediyorlarsa paranin kokusunu almis olabilirler.
evet ama kurumdanDüşündüm derken, evlatlık almayı mı düşündünüz?
Kurumdan almak tabi daha doğru olurdu.evet ama kurumdan
ama işte sonrası insanı düşündürüyor.çeşitli dert sıkıntı,ebeveynler içinde çocuk içinde değişik bir döngü bu ,,benim eşimim kız kardeşini verdiler evlatlık kız ilk dediği neden diğerleri değilde beni verdin diye konuşmuyor ailesi ile;evlendi ama biyolojik annesinide yanına aldı misler gibi yaşıyor .Kurumdan almak tabi daha doğru olurdu.
Merhaba hanımlar,
aslında derdim sadece bu konudan ibaret değil, ama onları anlatmaya henüz hazır değilim. Şimdi sadece kısaca anlatmak, az da olsa içimi dökmek istiyorum.
Ben 18 yaşındayken Annemi kaybettim. Annemin vefatından bir kaç gün sonra onun aslında annem olmadığını, halam olduğunu söylediler. O an sanki annemi bir kez daha kaybettim.
Biyolojik Anne ve Babamın dördüncü çocuğu olarak dünyaya gelmişim. Beni büyüten Halam ve eşinin çocukları olmuyormuş, ve beni bebekken onlara vermişler, zaten ben istenmeyen bir çocukmuşum. Size anlamanız için halam ve eşi dedim, yoksa onlar benim için hala Annem ve Babam.
Beni öz evlatlarıymışım gibi nüfuslarına alıp büyüttüler. Annemin vefatından sonra Babamı bırakmadım, hatta ben evlendikten sonra da çoğunlukla bizimle kaldı. 2 sene önce malesef onu da kaybettim.
Şimdi 32 yaşındayım, ve ben hep bunları düşünüyorum, geçmişte yapılanların sıkıntısını çekiyorum. Hep güçlü durmaya çalışıyorum, dışardan bakanlar beni görenler bunu kendime böylesine dert ettiğimi göremezler. Ama ben her gün aynı şeyleri düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum.
Benim gibi Halasına/teyzesine/amcasına/dayısına verileni hiç duymadım. Kk da da biraz arattım ama benimkisi gibi bir konuya rastlamadım. Biraz da benimle benzer bir kaderi paylaşanlarla dertleşmek için açıyorum bu konuyu. Var mı benim gibi akrabalarına evlat olarak verilenler?
1. örnek: böyle aslında çok varmış. en basiti benim teyzemin ve eniştemin de çocukları olmuyormuş (olmadı da) neyse eniştemin erkek kardeşinin yeni doğan çocuğunu vermişler mahmut adı ama mahmut çok ağlamış bebek hiç alışmamış geri almışlar ailesi gil mahmut anlatıp güler sanırım normal böyle şeyler. mahmut misal teyzeme anne der enişteme baba geri gitmesine rağmen.Var mı benim gibi akrabalarına evlat olarak verilenler?
Ben bunun çok örneğini gördüm. Bi akrabamın eşi ve eşinin kardeşi iki farklı akrabaya verilmiş. İki görümcesinin de çocuğu olmuyor diye Kadının ilk iki çocuğu görümcelere verilmiş. Siz düşünün o kadının da yaşadığı acıyı. Oğlan yıllar sonra öğrenmiş öyle olduğunuMerhaba hanımlar,
aslında derdim sadece bu konudan ibaret değil, ama onları anlatmaya henüz hazır değilim. Şimdi sadece kısaca anlatmak, az da olsa içimi dökmek istiyorum.
Ben 18 yaşındayken Annemi kaybettim. Annemin vefatından bir kaç gün sonra onun aslında annem olmadığını, halam olduğunu söylediler. O an sanki annemi bir kez daha kaybettim.
Biyolojik Anne ve Babamın dördüncü çocuğu olarak dünyaya gelmişim. Beni büyüten Halam ve eşinin çocukları olmuyormuş, ve beni bebekken onlara vermişler, zaten ben istenmeyen bir çocukmuşum. Size anlamanız için halam ve eşi dedim, yoksa onlar benim için hala Annem ve Babam.
Beni öz evlatlarıymışım gibi nüfuslarına alıp büyüttüler. Annemin vefatından sonra Babamı bırakmadım, hatta ben evlendikten sonra da çoğunlukla bizimle kaldı. 2 sene önce malesef onu da kaybettim.
Şimdi 32 yaşındayım, ve ben hep bunları düşünüyorum, geçmişte yapılanların sıkıntısını çekiyorum. Hep güçlü durmaya çalışıyorum, dışardan bakanlar beni görenler bunu kendime böylesine dert ettiğimi göremezler. Ama ben her gün aynı şeyleri düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum.
Benim gibi Halasına/teyzesine/amcasına/dayısına verileni hiç duymadım. Kk da da biraz arattım ama benimkisi gibi bir konuya rastlamadım. Biraz da benimle benzer bir kaderi paylaşanlarla dertleşmek için açıyorum bu konuyu. Var mı benim gibi akrabalarına evlat olarak verilenler?
Kötü bir şey olduğunu düşündüğümden değil, nasıl anlatırım nasıl ederim düşüncesi beni korkutuyor psikoloğa gitmekten. Ama araştıracağım yazdıklarınızı, İnşAllah giderim, teşekkürler.
Size sahip cikmadilarmi anna baba ölunce gercek babangil?en azindan buyuten anne baba ölünce keske sahip ciksalarmisti biyolojik ailen.normalde yaklasimlari nasildi size bunca zamandr biyolojik ailenin?Şanslısınız, size sahip çıkabilen bir anneniz varmış.
Biyolojik anne ve Babam, annem vefat ettiğinde gerçeği öğrenmemi istediler zaten. Biyolojik Anne babamı ben hep dayı-yenge olarak biliyordum hep. İlk başlarda onlara bir şans vermek istedim ama olmadı, neredeyse 2 senedir görüşmüyorum onlarla.
Tv de gündüz kuşaklarında sık sık rastlanılan şeyler bunlar.. özellikle esra erol da çok vardı böyle durumlar. Bence doğuran değil sahip çıkan büyütendir ebeveyn olan.Merhaba hanımlar,
Biz yakın değildik, senede bir ya görür ya görmezdim.1. örnek: böyle aslında çok varmış. en basiti benim teyzemin ve eniştemin de çocukları olmuyormuş (olmadı da) neyse eniştemin erkek kardeşinin yeni doğan çocuğunu vermişler mahmut adı ama mahmut çok ağlamış bebek hiç alışmamış geri almışlar ailesi gil mahmut anlatıp güler sanırım normal böyle şeyler. mahmut misal teyzeme anne der enişteme baba geri gitmesine rağmen.
2. Örnek: üniden çok yakın arkadaşımın ailesinde olmuş amcasını halasına vermişler zamının da o da sizin gibi onla büyümüş etmiş ama amcası da isyan etmemiş hatta kardeşler arasın da en değerlisi halaya verilen amca
bu 2 örnekte iç içe olan aileler mesafe yok çocuk veriliyor ama birlikle büyütüyorlar gibi sizin öyle bir durum var mı biyolojik anne baba arasında mesafe falan
İnşAllah giderim, bir gün mutlaka gideceğim eminim, yoksa atamıyorum bu dertleri kafamdan.Psikoloğa bir kaç kere gittim, ilk düşündüğüm neden daha önce gelmedim :) O da sizin gibi bir insan, hatta benim gittiğim çok matrak bir adamdı sohbet ediyorduk o zaten mesleği gereği sohbetten öğreneceklerini öğreniyor anlıyor.
Bence hemen bir randevu al, daha önce niye gitmedim diyeceksin:) En kötüsü dertleşmiş olursun :) Emin ol o seni anlayacak, mesleği bu çünkü.
İnşAllah giderim, bir gün mutlaka gideceğim eminim, yoksa atamıyorum bu dertleri kafamdan.
Sahiplenmeyi ben doğduğumda yapacaklardı. Ben büyümüşüm kendimi kurtarmışım, benim için ne yapabilirlerki bu saatten sonra. Hoş bir şey de yapmazlar zaten. Babama "hiç değerim yokmuş önemli olan benden kurtulmakmış" dedim, adam çok rahat bir şekilde "Öyle düşünmek istiyorsan düşünebilirsin " dedi. Sahiplenmesin s si yok.Size sahip cikmadilarmi anna baba ölunce gercek babangil?en azindan buyuten anne baba ölünce keske sahip ciksalarmisti biyolojik ailen.normalde yaklasimlari nasildi size bunca zamandr biyolojik ailenin?
Üzülmem size anlamsız geliyor sanırım, siz olsanız üzülmezmiydiniz?Sizi uzen ne ? Tercıh edılmemek mı? Vazgecılmek mı?
Nedır yanı sızı bu kadar uzen ?
Hayır o yuzden sormadım , sız bunlardan kacamazsınız sızı ne uzuyorsa bunu kendınızede ıtıraf etmenız gerekıyor. yazdıysanız gormedım zıra.Üzülmem size anlamsız geliyor sanırım, siz olsanız üzülmezmiydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?