- 12 Ekim 2018
- 66
- 22
- 38
- 40
- Konu Sahibi Saskinnn123
-
ben sabahın köründe eşimin abisinin karısı rahat yaşasın diye kalkmiyorum bu net. Ama eşim bu duruma dusuruyo zaten helal etmiyorum 1kurusu benden gidiyorsa da istiyor acitasyonla yalanla dolanla aslinda onlar sistemi kurmuş herkesi kandırmaya alışmış herkes de acımaya alışmış ben 1yillik evliyim bu durumu hala kabullenemedimTamam o zaman oda çalışmasın kıç büyütsün..kusura bakmayın ben gerçekten sizin zihniyette ki insanları anlamıyorum ben çalışıyorsam eğer minnetini yapmam aa o niye çalışmıyor ben sabahin köründe kalkıyorum vs demem kimseye kalkıyorsam kendim için ailemin geleceği için bunun minnetini etmem kimseye..evinin rızkını kimse yemiyor ki kim onların çalıştığı kazandığı parayı istiyor millet babasın evinin kirasını yiyor pardon da gelinlerinden izin mi almalıymış alırken
Sonuna kadar katılıyorum.siz ben çok kazanıyorum sen az kazanıyorsun diye maaşınızı gelirinizi mi bölüşüyorsunuz?
çalışmak lüks mü?
sabahın köründe çoluğunu çocuğunu bir başkasına bırakarak, kafanda bir milyon düşünceyle sıkıntıyla bu ortamda milletin kahrını çekmek kolay mı?
benim harcamalarım bu kadar bana yeter sen az kazanıyorsun diye birileri birilerine parasını, hakkını mı verirmiş?
siz farklı bir habitatta mı yaşıyorsunuz? şirinler dünyası mı burası..
Ne ihityaci var ya kimin ihtiyacı yok siz mi biliyosunuz ihtiyacı yok bizden lüks yaşıyor kendini acindiriyor sadeceBenim anlamadigim bisey var yalnız kimse kimsenin kazandığı parayi istemiyor adamlar kendi babalarının evinin kirasını yiyor üstelik ihtiyaçları var izin mi alacaklar gelin hanımdan..onlar vermek istese bile almamaları gerekir ihtiyaçlar yoksa en azından milletin minneti olmaz..ben bu gelinlerin yok bize yardim etmedi onlara ediyor mantığını anlayamıyorum kusura bakmayın ama çok vicdanasınız siz ve sizin gibiler
Sadece kayinpederden degil ki konu sahibinin eşinden de para isteniyor.Tamam o zaman oda çalışmasın kıç büyütsün..kusura bakmayın ben gerçekten sizin zihniyette ki insanları anlamıyorum ben çalışıyorsam eğer minnetini yapmam aa o niye çalışmıyor ben sabahin köründe kalkıyorum vs demem kimseye kalkıyorsam kendim için ailemin geleceği için bunun minnetini etmem kimseye..evinin rızkını kimse yemiyor ki kim onların çalıştığı kazandığı parayı istiyor millet babasın evinin kirasını yiyor pardon da gelinlerinden izin mi almalıymış alırken
Arkadaşım tek maaşlı olması benim sorunum değil lüks yaşamaya calismalari milletle aşık atmaları da benim sorunum değil. Onlar nasıl babasının evinde bedava oturuyorsa benim eşimin de hakkı var tabiki. Herseylerini millete aldırıp yaptırıyorlar o asgari ücretle de lüks marka giyiniyor kar geziyorlar biz salak miyiz acaba benim çocuğum olcak kenarda 5 kurusuk yok. Adamlar evinin eşyasını değiştirmiş borç yemiş onları da eşimin babası ödemiş herseyleri aliniyo yapiliyoEvet arkadaşlar umarım konu sahibinin kayınpederi evin kirasını onlara verir ve 600-700 tl ile onlarda köşe olup ( diğer ailenin eminim çok ihtiyacı vardır tek maaş ve asgari ücret allah yardımcıları olsun) enayi olmazlar..ailede evlât ayrımı yapmamış olur herşey güllük gülistanlık olur alın size şirinler köyü simdi oldu..herkese iyi günler
Suç eşinizde.ben sabahın köründe eşimin abisinin karısı rahat yaşasın diye kalkmiyorum bu net. Ama eşim bu duruma dusuruyo zaten helal etmiyorum 1kurusu benden gidiyorsa da istiyor acitasyonla yalanla dolanla aslinda onlar sistemi kurmuş herkesi kandırmaya alışmış herkes de acımaya alışmış ben 1yillik evliyim bu durumu hala kabullenemedim
Hanımefendi yapmayın lütfen asgari ücret dediginiz 2000 tl kirada olsun taş çatlasa 600-700 bulunmamı lüks yaşıyor lüks yaşamdan kastınız ne mesela? Kadın ameliyat olmuş yardim etmişler ailesi etmek istemese sizin edelim demeniz lazım ya bukadar mi öldük lüks 2000 lira ile nasıl lüks yaşıyorlar merak ettim açıkçası..ayrıca eşiniz mühendismis nasıl mühendis olmuş merak ettim kendi kendine mi ailesi okutmamis mi?? Bakin ailesi zaten is guc sahibi etmis esinizi koskaca muhendss olmuş sizde ogretmenmissiniz en az ayda 10 bin para giriyor evinize yapmayın milletin 500 600 lirasının peşine dusmeyin inanın günahtır...eşinizin vermesini istemezsiniz saygı duyuyorum ama insanların kendi çocuklarına yaptıklarında gözünüz olmasınNe ihityaci var ya kimin ihtiyacı yok siz mi biliyosunuz ihtiyacı yok bizden lüks yaşıyor kendini acindiriyor sadece
Kira 800 eşim 1350 araba kredisi oduyo bin lira yakıt 500 fln masrafı bizim kiramiz da bin lira yeni evliyiz eksiklerimiz falan var zaten kredi kartları da dolu öyle bizim durumumuz da çok iyi değil kadın keyfi ameliyat oldu herkesten gizledi para lazım olunca söylediler milletin değil işte eşimin hakkı buHanımefendi yapmayın lütfen asgari ücret dediginiz 2000 tl kirada olsun taş çatlasa 600-700 bulunmamı lüks yaşıyor lüks yaşamdan kastınız ne mesela? Kadın ameliyat olmuş yardim etmişler ailesi etmek istemese sizin edelim demeniz lazım ya bukadar mi öldük lüks 2000 lira ile nasıl lüks yaşıyorlar merak ettim açıkçası..ayrıca eşiniz mühendismis nasıl mühendis olmuş merak ettim kendi kendine mi ailesi okutmamis mi?? Bakin ailesi zaten is guc sahibi etmis esinizi koskaca muhendss olmuş sizde ogretmenmissiniz en az ayda 10 bin para giriyor evinize yapmayın milletin 500 600 lirasının peşine dusmeyin inanın günahtır...eşinizin vermesini istemezsiniz saygı duyuyorum ama insanların kendi çocuklarına yaptıklarında gözünüz olmasın
Mide ameliyatı oldukeyfi ameliyat dediğiniz estetik oldu sanırım ?
mide ameliyatı nasıl keyfi oldu peki ? mide küçültme, mide botoksu gibi bir şey mi ? o bile keyfi olmaz da hani zayıflamak istiyorsa anlamında soruyorum.Mide ameliyatı oldu
Kendi hakkı derken? Ev kendilerinin değil ki kayınpederinin. Kendi evinin kirasını başkası yerse o haksızlık olur. Ha evlat ayrımı mı evet ama hak kesinlikle değil. Ben de eşinin çalışmamasının bedelini diğer kardeşe ödetmeyi doğru bulmuyorum. Onun eşi çalışmıyor durumu kötü demek bir bahane değil benim için. Hastalık vs yoksa o da çalışsın. Ama işte aile böyle görmüyor. Başta kirasını siz alırsınız demeseler iyi olurmuş. Hayalkırıklığı olmuş konu sahibinde ama nefret etmesi için geçerli bir sebep değil. Kaldı ki kendi anne babası bile değil.ben mi yanlış anladım siz mi iki kere okudum. konu sahibinin sıkıntısı; eşinin ailesinden para gelmemesi değil, kendilerine gelmesi gereken paranın diğer aile üyelerine gidiyor olması yani kendi haklarının gasp edilmesi.. yani haksızlık.. kim kime hakkını yedirtdiğinde oh afiyet bal şeker olsun der?
Mide küçültme. Keyfi degilse nemide ameliyatı nasıl keyfi oldu peki ? mide küçültme, mide botoksu gibi bir şey mi ? o bile keyfi olmaz da hani zayıflamak istiyorsa anlamında soruyorum.
Bakın ev benim diyor eşim kayın peder de öyle diyir ama lafta dediğim gibi adam bana artık sen bu köye gelin geldin o evden cikttin ailenin yanına anca eşinle gidersin falan dedi ondan nefret ediyorum bizi somurmelerinden nefret ediyorum bu kafadan nefret ediyorymKendi hakkı derken? Ev kendilerinin değil ki kayınpederinin. Kendi evinin kirasını başkası yerse o haksızlık olur. Ha evlat ayrımı mı evet ama hak kesinlikle değil. Ben de eşinin çalışmamasının bedelini diğer kardeşe ödetmeyi doğru bulmuyorum. Onun eşi çalışmıyor durumu kötü demek bir bahane değil benim için. Hastalık vs yoksa o da çalışsın. Ama işte aile böyle görmüyor. Başta kirasını siz alırsınız demeseler iyi olurmuş. Hayalkırıklığı olmuş konu sahibinde ama nefret etmesi için geçerli bir sebep değil. Kaldı ki kendi anne babası bile değil.
Mide küçültme. Keyfi degilse ne
Her kilolu insan da ameliyat olmuyor değil mi diyet yapabilir yürüyebilir sürekli getirip götürüyoruz oraya buraya memlekete gittikçe benim bisuru kilolu tanıdığım var hiçbiri ameliyat olmadı üstelik 10 yaşında çocuğu varkenmide küçültme ameliyatı önüne gelenin canım istedi diyerek olabileceği bir ameliyat değil benim bildiğim. belli bir kilonun üzerinde olmalı ve doktor da onay vermeli.
kaç kiloydu kendisi ? yani aklı başında bir doktor keyfen isteyen birine bu ameliyatı yapmaz.
Eşine senin ailene verdiğin paraya karışmıyorumO başkasının evine benim evim diyorsa her yerde 2 3 evum var derken utanmiyorsa ben niye utanayim neye kizidigimi defalarca yazdım isterseniz okuyun
Her kilolu insan da ameliyat olmuyor değil mi diyet yapabilir yürüyebilir sürekli getirip götürüyoruz oraya buraya memlekete gittikçe benim bisuru kilolu tanıdığım var hiçbiri ameliyat olmadı üstelik 10 yaşında çocuğu varken
Diyet yapmadı ki deli gibi yiyordu yatıyordu çok riskli tabi ki 2 kere kaçak çıktı 2ay hastanede yattı kocası da ücretsiz izne ayrıldı yine bizim başımıza bela oldular yani sağlık problemi değil gorubtuden dolayı olduğunu dusunuyorumbence siz para olmalarından rahatsız olduğunuz için bu durumu keyfi dye nitelendiriyorsunuz. merak etmeyin kimse durup dururken bıçak altına yatmaz.
demek ki diyet ve diğer şeylerle kilo veremedi.
ve emin olun böyle ameliyatlar basit gibi görünseler de çok ciddi riskler taşıyorlar. nereden biliyorsun derseniz, babam doktor. bu işi yapan yeterince insan tanıyorum ve neler olduğunu dinliyorum.
yani hiçbir doktor kolay kolay girmez bu işe merak etmeyin.
bana göre para aldığı için gerçekten sağlık problemi olmasını bile gözünüz görmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?