arkadaşlar 11 aylık evliyim eşimin ailesi ile aram iyi şimdilik severler beni ama geçen küçük bi olay oldu biraz içlendim eşim annemleri yemeği çağıralım dedi(genelde böyle talepleri olmaz)bende tamam dedim zaman zaman yemeğe çağırıyorum zaten böyle şeyleri sıkıntı yapan biri değilim ama çiğ börek yiyelim dedi bende çağralım ama başka şeyler yapıyım annenin çiğ böreği çok güzel oluyor belki baban benimkinden hoşlanmaz dedim dediysemde benimki taktı kafayı bende o zaman annenle gelsin beraber yapalım hem öğrenirim hem akşam beraber oluruz dedim anlaştık.eşim ben anneme söylerim dedi çünkü gün içinde birbirlerini görüyolar çoğu zaman k.validem işyerine uğruyor(kendi işleri) saat 16:30 kadar bekledim bi ses çıkmadı gelende arayanda yok ben eşimi aradım ne oldu konuştunuz mu diye bişey söylemedi sen başka şeyler yap dedi ok dedim girdim mutfağa tam beş çeşit yemek yaptım masayı hazırladım sadece köfte patatesler kızarmadı onların gelmesine yakın yapıcamki sıcak yesinler bekledim gelen giden yok k.validem aradı eşim ve k.pederimin acil işi çıkmış gitmişler eşimde k.validemin benim yanıma gitmesini beklediğimi söylemiş bende ona zaten yemek için beklediğimi söyledim o da bana dediki bişey yapmana gerek yok onlar gelirken hazır bişeyler getircekler dedi ben şaşırdım kaldım bir sürü şşey yaptım dedim olsun olsun gerek yok dedi sonraz geldi mutfak yemek dolu gördü bende eşimi arayıp hazır şeyler almana gerek yok falan demedim ne halleri varsa görsünler diye düşündüm sonra geldiler hazır bişeylerde almışlar yaptıklarımı kaldırdım ama çok bozuldum sadece salatayı koydum sofraya her geldiklerinde hiç bi şekide kusur etmedim a dan z ye hazırladım ayıla bayıla yediler peki sizce bu hareketin anlamı ne ne demek oluyor ben anlamadım sinirlendim eşime sordum karar değiştirdik dedi kem küm etti resmen üstelemedim ama canım sıkıldı ertesi gün bizi börek yemeğe çağırdı akşam gidicektik hazırlanırken eşimle bambaşka bi mevzu yüzünden kavga ettik bende bahane ettim moralim bozuk bi yere gitmek istemiyorum dedim (normalde yapmam böyle hareketler ama)gitmedik açıkcası sinirlendim hareketine ve onu cezalandırmak istedim biliyorum önemsiz bi konu diyeceksinz ama sinirim bozuldu o kadar yemek yap küfür eder gibi hazır yesinler gıcık oldum resmen yaaaaaaaa.......
:) çok alemsin yaaa döner almışlar
valla bence çok haklısın, sen akşama kadar yemek yap, üstelik beklediğinide biliyolar, ama ellerinde uyduruk bi dönerle gelip onu yiyolar, ıztakoz olsa neyse (şaka)
basit bi görgü kuralı yani, hiçbiri düşünememiş mi, kız yemek yapmıştır ayıp olmasın diye
başka problemin yokmuş nasılsa canım boşver takma kafana, intikamınıda almışın zaten
zaten bi daha tekrarlamazlar herhalde, unut gitsin, ağzının tadını bozmaya değmez
döner güzelmiydi bari
o söylemese bile onlar benim boş durmayacağımı bilir bence altında başka şey vareşin yemek yaptigini söylememiş olabilir
onlar da yorulma diye döner yaptirmişlardir
ben olsam yine de masayı hazırlardım onlar gelmeden
dönerleri de paket yapip giderlerken geri yollardim
çok ilginç de mi bi kere ayıp ama gelde anlat...ben bıle gıcık oldum ne kadar sinir insanlar yaa ne demek oluyor ben aksama kadar yemek yapcam onlar dısardan yemek yıcek yok daha neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?