Benim yemeklerim yerine hazır yemek tercih ettiler..

anladim...boyle bisey icin kendinizi kavinvalidenizden sogutmayin...keske yaptiginiz yemekleride indirseydiniz sofranizida kursaydiniz eminim geldiklerindee donerden vazgecip sizin yemeklerinizi yerlerdi...
ama o zaten eşim ve k.pederimden nerdeyse 1 saat önce geldi ggördü yemekleri arayıp bişey getirmenize gerk yok diyebilirdi onun için vazgeçiceklerini düşünmedim

anladim...boyle bisey icin kendinizi kavinvalidenizden sogutmayin...keske yaptiginiz yemekleride indirseydiniz sofranizida kursaydiniz eminim geldiklerindee donerden vazgecip sizin yemeklerinizi yerlerdi...
ama o zaten eşim ve k.pederimden nerdeyse 1 saat önce geldi ggördü yemekleri arayıp bişey getirmenize gerk yok diyebilirdi onun için vazgeçiceklerini düşünmedim

hayır sanmıyordu öyle olsa y erken gelir yada arardı geldiğind saat 19:30du

o söylemese bile onlar benim boş durmayacağımı bilir bence altında başka şey var
heralde beraber yapma fikri hoşuna gitmedi

canım kayganan sanırım ondan ogrenıp ondan guzel borek yapcan dıye cok korkmus yada bensız bısey yapamıyomu dısardan alırız demıs olabılır yoksa nıye oburgun sızı borek yemeye cagırsın?fesatlık sezdım burda bıraz yoksa ıyı nıyetlı ınsan oburgun borek yapmıs ya kızım dun yapamadık bugun yapalım beraber hemde ogrenırsın demezmıyd?

canim o geldiginde sesini cikarmadiysa sen esini arayip ewde yemek hazir bisey almayin deseydin sende sesini cikarmamisin...ayrica geldiklerinde indirseydin yemekleri derlerdi aa yemek hazirlamis bizde disardan aldik ayip oldu belki sanada bi kusura bakma derlerdi...:26:

davet etmemek deil mesele eşim söyler işyerinde beraberler ya onlarda gelir burda sorun sanırım beraber yapalım dememde

işte bende bunu anlatmaya çalışıyorum

sınırlendım emege hıcmı saygıları yok ınsan aaaaaa gelınımız bızım ıcın yemek yapmıs kırılmasın dıye oturup onları yemezmı ya ayıp etmısler bırı akıl edemedıyse bırı edemezmıydı?neyse canımtakma ınsnlık sende kalsın ınsan ele karıstımı herseyı goruyo valla napcan ıdare et

eşim yemeklerimi çok sever ne demek istedin anlamadım

isin icinde ilginclik falan yok, ortada ne dondugu belli..esiniz annesine esimle beraber cig borek yaparsiniz aksama beraber yeriz demis, kayinvaliden de hem size yemege geliyorum hem de ben mi yemek yapicam diye burun kivirmis...esiniz de bunun ustune hazir yemek aliriz yeriz o zaman diye teklif etmis...ama niye siz ekstra yemek pisirtti onu bilemicem:)

çok ilginç de mi bi kere ayıp ama gelde anlat...

canım bişey sorucam acaba kayınvaliden saçma bişekilde senin yaptığın yemeği yemek istememiş olabilirmi.hani bazen öyle ifrit insanlar vardır,herkese bu pis,bu iğrenç şu böyle diye laf yapıp yemeklerini yemezler.kayınvaliden de öylemi acaba.yaptığı şey çok yanlış,anne olgunluğuna yakışacak bişey değil.

bensiz bisey yapamiyomu demesi icin arkadasin daha oncedende k.validesini bi kac kez biseyler yapmak icin cagirmis olmasi gerekmezmi kadin durduk yerde neden oyle dusunsun...kadin nerden bilsin arkadasin ogrenmek istedigini belki esi annesine hic oyle biseyden bahsetmedi kadinda oglunun cani istemis die yapmis cagirmistir gelin diye...

Ben olsaydim onlar geldiginde doner yemezdim,
Kendi yaptigim yemeklerden bi tabak koyar, onlar kuru doner yerken ben taze yemek yerdim.
Bunlarda essek degilse eger anlarlardi.
He eger anlamadilarsa,
bu kadar yemegi kim icin yapmisim ziyan olmasin der yerdim.

Bir muddet yemege cagirma. Eger olurda gelirlerse bi kosu git herkese yarim ekmek doner al yesinler

hazır lafını duyunca sinirlendim o saatten sonra zeytin ekmekde yeseler umursamam

hazır lafını duyunca sinirlendim o saatten sonra zeytin ekmekde yeseler umursamam

öyle biri deil yemeklerimi sever öyle olsa şaşırmazdım

evet arkadaşlar bencede konunun özeti bu çnkü kocam kem küm edip durdu sorunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…