Benim yemeklerim yerine hazır yemek tercih ettiler..

sea.1013 kesinlikle sana katılıyorum. Bence de burda eş hatalı, karım zaten yemek yaptı ne döneri diyememiş annesine Börek falan da bahane, bu işin içinde başka bişey var, zamanla çıkar meydana bence, şimdilik en azıdan unutmuş gibi yapmakta fayda var, intikam soğuk yenen bir yemektir

sende bir daha hazır al koy önlerine siz hazır seviyosunuz diye öyle yaptım kusura bakmayın dersin

tartısıyoruz dıyen sızsınız bende sızın tartısıyoruz demenızden dolayı olay bıtmıs bız nıye tertısıyoruz kı daha demek ıstemıstım

ben konuyu tartismamizdan bahsediyorum...birbirimizle tatrismaktan degil sizin birbirimizle tartistigimizi dusundugunuz sandim

bir daha ki gelişlerinde sadece corba yap. nasılsa sız yanına bışeyler getırırsınız dıye gırmedım mutfaga dersın

yada sen onlara yemege gıderken al elıne hazır dönerını öyle gıt ..

saygısızlık yapmıslar.

sana geldiklerinde yaparan saygısızlık olur belki ama onlara gittiğinde eline döneri al git.mantıklısıda bu zatenDD

bende çok saçma buldum yaptıklarına hele eşinize çok kızdım bunlar varya insanı salak yerine koyuyorlar ya acayip gıcık oluyorum canım sendeki gibi bi beyinsizde bende var ramazanın başından beri tartışma içindeyiz
değer vermeyeceksin bir dahakine arkadaşların demesi gibi hiç bişey hazırlama hazır yedir

Bence tamamen iletişememenizden kaynaklanmış.bu gibi durumlarda evin hanımları görüşüp konuşmalı.erkekler ne dediklerini hatırlamıyolar,bilmiyolar.onlara göre ne var ki 2 tabak fazla koyma olayı...iyi yine seninki niye o kadar çeşit yaptın gerek yoktu diye bi de seni suçlu bulmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…