Benim yemeklerim yerine hazır yemek tercih ettiler..

eşim yemeklerimi çok sever ne demek istedin anlamadım

yeni evliyken eşim yemeklerimi beğenmiyordu gerçi bende beğenmiyordum.salçasını tuzunu tadını ayarını pek yapamazdım.
yapa yapa insan bi zamandan sonra elinin ayarını öğreniyor.acaba dedim sizde şuan o aşamada olup beğenmiyor olabilir diye düşündüm.
beğendiğine göre başka neden var!!!

aklıma gelmedi:) kendi yemeklerimi yemek.zaten yemeğe çağırma uzun süre söz konusu olmayacak

Canları döner yemek istemişse Lokantaya gitselerdi orda açsalardı oruçlarını hatta sizide davet etselerdi

Siz onları davet ettiğinizde "Kızım biz bu akşam döner yicez sizde gelin felanca lokantaya" deselerdi

Hani git lokantaya döneri paket ettir bekle al gel yorulmuşlardır o bakımdan..

benım demek ıstedıgım yanı hem yemege gıdıyorum bıde benmı ugrasıcam bensız yapamıyomu dıye burun kıvırmıstır demektı.esıne soylemıs beraber yapalım hemde ben ogrenırım demıs oda annesıne ıletmıstır heralde oglunun canı ıstemıs olemı ne tesaduftur kı bıgun evvel gelını annenle beraber borek yapalım dıye cagırıyo.eger esı bısey solemedıyse esı suclu bıseylerı netlestırmesı lazımdı annesı gelemıyosa sen bıseyler yap demeseydı ozaman hem sen bıseyler yap dıye arıyo hemde kız yemeklerı yaptıktan sonra hazır yemek getırıyolar yaptıkları saygısızlık terbıyesızlık

bundan sonra hep döner yesinler bence:)yada çağrıyım bunları hiç bişey yapmayım sonrada aaaa ben bişey yapmadım siz yemeğnizle geliosunuz diye deyim:)

yani hem davet ediliyorum hem uğraşıyorum diye düşündü yapmak istemedi eşimde bana melek annesinin böyle söylediğini söyleyemedi

bende diorumki iste esi annesine ne dedi bilmiyoruz ki :26:

sewal k.validen bole seylere burun kiviracak birimidir:26::26::26:

eşim aynen konuştuğumuz gibi anlatmıştır burun kıvıracak biri olduğunu düşünseydim zaten teklif etmezdim ama bozulmuş bellki yapmak istememiş keşke kendim yapsaydım bi daha asla teklif etmem zaten

yani hem davet ediliyorum hem uğraşıyorum diye düşündü yapmak istemedi eşimde bana melek annesinin böyle söylediğini söyleyemedi

canım o lafta nasıl solenırkı neyse takma kafana esınede sole bıdaha boyle belırsızlıkler olmasın yemek yapıyosan hazır yemek aldırmasın kızdım valla uyumaya gıdıcektım gıdemedım helekı sen yenı gelın sayılırsın sevkını kırmıslar senın canım belkıde kotu nıyet yoktur sadece cok dusuncesız ınsanlardır senın kırılıcagını dusunememıslerdır bunu en ıyı sen bılırsın bız tanımıyoruz onları

eşim aynen konuştuğumuz gibi anlatmıştır burun kıvıracak biri olduğunu düşünseydim zaten teklif etmezdim ama bozulmuş bellki yapmak istememiş keşke kendim yapsaydım bi daha asla teklif etmem zaten

isin icinde baska bi is var amma bilemedim esin herseyi soylemisse kayin validen burun kiviracak biiri degilse yemek yapacagini bile bile neden disardan yemek??? esinize sorsaydiniz tekrar:26:neden yemek yapacagimi bile bile disardan getirdiniz deseydin

sanırım kırılacağımı düşünemediler ama odunluk ettiler eşimede kızdım ama ertesi gün buldular cezalarını....:)içim soğudu biraz benim yüzümden uykundan oldun:)kuusura bakma

Son düzenleme:

tamam ozaman sız kayınvalıdesınız oglunuz sıze ıslak borek yapalım dedım esıme oda annen cok guzel yapıyo gelsı burda yapalım hem bende ogrenmıs olurum dedı dese hadı dıyelım ogun aksılık oldu yapamadızı ertesı gun yaparken gelınım ogrenmek ıstıyo dıye berabermı yaparsınız yoksa kendın kendınıze yapıpta cagırırmısınız?

Canim seni anliyorum,kucuk bisey olabilir ama yeterince sinir bozucu olabiliyor.Benim kayinvalidemler de tuhaf bu konuda.Kayinpeder pek degil de kayinvalidem bir sorun oldugunu acikca belli ediyor.Onceden ben de gelecekleri zaman yemek hazirlardim,ugrasirdim.Ya gorumcemde yemeye karar verirlerdi,ya da baska bisey.Boyle bi yemege kuskuyla yaklasmalar,azcik yemeler.Kayinvalidem ne zaman benim yemekten yese azicik yer,cok ac degilim der.Degisik bir yemek yaparim ya da tatli,denemez bile.Ben ilk baslarda kotu dusunmuyordum ama baktim devam ediyor bir sey oldugunu anladim.Onlar geldiginde yemek yapmiyorum artik.Madem bisey buluyor kendisi yapsin,o kadar yemegi cope atamam...Eger sen de boyle bir seyler seziyorsan yemege cagirma bir daha

Siz nları yeniden çağırın ve döner siparişi verin onlar gelmeden az önce..
....
Şaka bir tarafa bu kadar basit birşey için bu kadar kendinizi üzmeye gerek var mı.
Bu öfke sadece size zarar verir. Sizi öfkelendirenlere değil..
Rahat olun

sanırım kırılacağımı düşünemediler ama odunluk ettiler eşimede kızdım ama ertesi gün buldular cezalarını....:)içim soğudu biraz benim yüzümden uykundan oldun:)kuusura bakma

canım sorun degıl de ertesı gun noldu merak ettım

eşim söyler ayrıca iyi niyet olsa ertesi gün yaparken çağrabilirdi eşimi fazla didiklemiyorum bu konuda ama bi yemeğe çağırdığım(uzun zaman sonra)döner ve tatlınızıda alın ama bana almayın ben kendi yemeklerimi yerim diycem....

esi demediyse sewalde ogrenmek istiyor diye kadincagizin nerden gelecekki aklinaaaa:44:

canım sorun degıl de ertesı gun noldu merak ettım
ertesi gün kayınvalidem bizi börek yemeğe çağırdı:)eşim işten geldi ben üzerimi giyinecektim gidecektik ama olmayacak bişeyden tartışma çıktı(allahın işi işte:))bende moralim bozuldu ben bi yere gitmiyorum sen gidebilirsin dedim ben öyle yapınca o da gitmedi sonra onlar aradı gelmiomusunuz bekliyoruz diye eşimde gelmeyeceğimizi söledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…