- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
Geç gelmelerini telafi etmek için belki yemekle gelmişlerdir. Düşünmemişlerdir, sen bir sürü yemek yaptığını söylediğinde olsun boşver biz yemek getiriyoruz demesi saçma en azından geç geldikleri için yorulma zahmet etme ya da canımız çekti bizde sizle yiyelim diye düşündük falan diyebilirdi. 5 çeşit yemeğe harcanan emek boşverilmez. Sen yine de masaya çıkarsaydın yiyen yerdi yemeyen yemezdi. Bir daha öyle uğraşmazsın. 3 çeşit günlük bir sofra yeterli, en azından verdiğin emeğe acımazsın...
isteyen istedıgı yorumu yaparsa lutfen benım yorumlarıma karısmayın ozaman sız nasıl fıkır yurutuyosanız bende yurutuyorum madem ısteyen ıstedıgı yorumu yapar sureklı benım yorumuma müdale edıp durmayın ozaman! herkez nasıl kendı dusuncesını soylemekte ozgurse bırakın bende olayım
açıkcası ikram etmek içimden gelmedi kırıldım çorba yaptım pilav,köfte salata,patates kızartması dönerden kötü deil arkadaşlar
sizin yorumlariniza karisan kim? bi kere alinti yapip yorumunuz hakkinda fikrimi soyledim sonrada sizin beni alinti yaptiklariniza cevap verdim sizde benim size alinti yapip yaptigim yorumlra cevap verdiniz bukimsenin sizin yorumlariniza mudehale ettigi yok hanimefendi medenice konusup tartisiyoruz...
pardon da yemege davetlı gıdıpte hazır yemek goturen bızmıyız kı tartısıyoruz? cok komık ya emınım bu olayı yasayan ınsanlar coktan unutmustur bıle . AMA SUNU KABUL EDIN HER SOYLEDIGIME YOK OLE OLMAMISTIR YOK SOLE OLMAMISTIR DIYEREK KARSI CIKTINIZ IYI NIYETINIZDEN SUPE YOK AMA BENDE KENDI DUSUNCELERIMI BELIRTMISTIM.
sizin yorumlariniza karisan kim? Bi kere alinti yapip yorumunuz hakkinda fikrimi soyledim sonrada sizin beni alinti yaptiklariniza cevap verdim sizde benim size alinti yapip yaptigim yorumlra cevap verdiniz bukimsenin sizin yorumlariniza mudehale ettigi yok hanimefendi medenice konusup tartisiyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?