- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
- Konu Sahibi bayangezenti
-
maşallah kuzum sana
benim zor gidiyor maalesef çok yavas veriyorum ama olsun ayda 1 bile olsa 6/7 kilo versem kardıray cok teşekkürler
yavaş yavaş veriyoruz işte :) inşallah sende dilediğin kiloya ulaşırsın. iradeyi koruduktan sonra eksi görmemek mümkün olmuyo
senin nasıl giidyo ?
benim zor gidiyor maalesef çok yavas veriyorum ama olsun ayda 1 bile olsa 6/7 kilo versem kardır
doğru diyorsunda işte ben cok cabuk sıkılıanlardanım çabuk alıyorum bide sürekli dikkat etmem gerekiyor.1 haftalığına kardeşimin yanına gideceğim mesela sonum ne olur bilemiyorumayda 1 olur kalıcı olur. düşünsene ayda 1 kg senede 12 kg demek. arada da 1-2 kg fazla verirsin ozaman yılda daha fazla olur :) seneye bu zamanlarda 15 kgnu filan garanti vermiş olursun. bide önümüz yaz ozamanları genelde bol su içeriz.. ben şahsen son 2-3 kg mu yazın veririm diye düşünüyorum :)
doğru diyorsunda işte ben cok cabuk sıkılıanlardanım çabuk alıyorum bide sürekli dikkat etmem gerekiyor.1 haftalığına kardeşimin yanına gideceğim mesela sonum ne olur bilemiyorum
süpermiş cnm teşekkürlermotiveni düşürme nolur.bu başlığı takip et. devamlı okumaya çalış.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asyon-taktikleri.849527/page-40#post-44844188
Ben seni geçmişim 60.6 ydim bu sabah ama iyi verdik yinede degilmi bu hafta bitince ne olucaz bakalım 50 li rakamlardan istiyorum
maaşallah sana :) bende istiyom ama acelem yok :) ben kendime ayda 2kg hedef koydum ( tabi fazlası olursa başım gözüm üstüne) ağustosa kadar 50 olsam yetiyo bana :)
umarım böyle devam ederiz
Benim az vaktim var mayista düğün var ve ben ona en az 50 ile gitmek istiyorum amacım tabiki düğün için değil ama oda aradan çıkmış oluramaç sağlıklı ve sporla yaşam ve bebegimle birlikte benzer kıyafetleri diktirtip giymek istiyorum
topiğini keyifle takip ediyorum canım azmin banada örnek oldu 2 haftadır yediklerime dikkat ediyordum ama tam anlamıyla cumartesi günü başladım ve 5 günde giden kilo 2,3 :) benim gibi motive edici kişilerle konuş. Hamilelik takvimine bakma öylesine mutlu olmak için yaptım :)
Bunu söyleyen insan 100kg üzerinde genc bir anne. Vatsap grubumuzda yazmış. Ben gruba zayıf hoş bir bayan resmi atmıştım da... acıyorum ona. Kendini salmış bitirmiş resmen daha 30 yaşında...
Böyle motive düşürücü kişilerle daha da spor diyet konusunu konuşmam. Ona en büyük cevabı vücudum vercek
hiç bişey anlamadım saygısızlık resmen
Eki Görüntüle 1756012
5 günde 2,3 nedir ulenn kıskandım yaaa bananeeetopiğini keyifle takip ediyorum canım azmin banada örnek oldu 2 haftadır yediklerime dikkat ediyordum ama tam anlamıyla cumartesi günü başladım ve 5 günde giden kilo 2,3 :) benim gibi motive edici kişilerle konuş. Hamilelik takvimine bakma öylesine mutlu olmak için yaptım :)
benim dilediğim bir kilo yok canım ya ne kadar verirsem o kadar iyi hamile olana kadar. İnşallah canım yaa olur çok istiyoruz eşimle tedavi aşamasındayız. Ben bir düşük yaptım kan ilacı falan verdi doktor kendimi toparlayana kadar 74 ten 84 e çıktım. 5 gündür daha sıkı diyetteyim ve 2,3 kg gitti bile ama 5 gündür tek kahvaltıda ekmek yiyorum oda 1 dilim kepek ekmeğiAayy hamile olmak istiyosunuz sanırım. Şuanda ezan okunuyo. duam olsun, Rabbim size en kısa zamanda en hayırlı en güzel en saglıklı şekilde bir evlat nasip etsin inşaallahh
Bende diyet yapan insanları takip ediyorum acayip motive oluyo insan. Umarım dilediğimiz kilolara ulaşırııız.
yaaa kıskanmayın ama :) inşallah siz daha fazla verirsiniz. Ben çok dikkat ediyorum canım ya. birde en az günde 3 lt su içiyorum. Mezdeke falan oynuyorum akşamları. birde goji berry içiyorum sabah ve akşam5 günde 2,3 nedir ulenn kıskandım yaaa bananeee
benim dilediğim bir kilo yok canım ya ne kadar verirsem o kadar iyi hamile olana kadar. İnşallah canım yaa olur çok istiyoruz eşimle tedavi aşamasındayız. Ben bir düşük yaptım kan ilacı falan verdi doktor kendimi toparlayana kadar 74 ten 84 e çıktım. 5 gündür daha sıkı diyetteyim ve 2,3 kg gitti bile ama 5 gündür tek kahvaltıda ekmek yiyorum oda 1 dilim kepek ekmeği
canım mesela çalıştığım için öğünlerimi ayarlıyorum:Ama yapmayın böyle. Kahvaltınızdan peyniri yumurtayı ve domates salatalığı eksik etmeyin. Akşam yemeğinde yoğurt bulundurun.. Herşeyden yiyin ama porsiyonunuzu küçültün... suyu 2lt nin üstünde içme ve akşam 7den sonra hiç bişi yememe ciddi anlamda kilo verdiriyo. hem daha saglıklı ve kalıcı kilo vermiş olursunuz.. Ha bide muhakkak spor tabiii
Bu arada inş tedaviniz olumlu sonuçlanırr. Üzülmeyin daima pozitif düşünün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?