• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benle olan planı baska arkadasıyla uygulayan sözde yakın arkadasım olan kuzen

Flower__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
2.316
2.214
133
Sınavın bitince yazlıga gidelim deyip duruyordu.Sınav bittikten sonraki hafta ögrendim ki yazlıga baska arkadasıyla gitmis.
Yazlıga gitmesi ya da baska biriyle gitmesi umrumda degil ama bana iki ay oncesinden surekli söyledigi planı sanki hic yokmus gibi umursamamasi yanlıs degil mi sizce de? Yoksa ben mi abartıyorum

Sınavın bitince yazlıga gidelim deyip duruyordu.Sınav bittikten sonraki hafta ögrendim ki yazlıga baska arkadasıyla gitmis.
Yazlıga gitmesi ya da baska biriyle gitmesi umrumda degil ama bana iki ay oncesinden surekli söyledigi planı sanki hic yokmus gibi umursamamasi yanlıs degil mi sizce de? Yoksa ben mi abartıyorum
Bende olsam bozulurum tartisirm da

Kendisine söylemelisin.Demek ki arkadaşıyla daha iyi vakit geçireceğini düşündü.

Kendisine söylemelisin.Demek ki arkadaşıyla daha iyi vakit geçireceğini düşündü.
Arkadasiyla vakit gecirmek istemesi cok normal ama iki aydir yapalim dedigi plani zamani gelince baskasiyla uygulamasi ve benim ogrendigimi anlasa bile telefi etmeye calismamasi cok itici.iki yakin arkadasim var.ikisi de kuzenim.ikisi de boyle oldular.
Birisi de is aradigimi bile bile bildigi is ilanini bana söylememis.

Belki onuda çağırmıştır, hep birlikte daha çok eğleniriz diye ama bunda bile fikrinizi sorması gerekirdi. Rahatsız olduğunuzu söyleyin bence

bunun bir degişik şeklide bana yapıldı
bir daha kardeşim gibi kuzenim diyemedi
insanin gercekten siniri bozuluyor.
simdi o arkadaslar vs hepsi gitti dagildi.
bir yerde karsilasinca eski samimiyeti yakalamak icin gozumun icine bakiyo ama nafile

Lise donemimde benle ayni yastaki kuzenim baska arkadasinin olmadigi sadece ikimiz oldugumuz ortamlarda benle cok iyi anlasir, ama baska bir arkadasi eskaza bize dahil olursa beni caktirmadan dışlar ve eziklerdi:KK53: bu tablo okul bitene kadar degismedi. Yillar ilerledikce, ben yetiskinlige dogru gittikce kendimin ne kadar degerli oldugumu ve onun kiytirik arkadasligina ihtiyacim olmadigini farkettikce uzaklastim. O gun bugundur kuzen olgusu bana bisey ifade etmez.

Arkadasiyla vakit gecirmek istemesi cok normal ama iki aydir yapalim dedigi plani zamani gelince baskasiyla uygulamasi ve benim ogrendigimi anlasa bile telefi etmeye calismamasi cok itici.iki yakin arkadasim var.ikisi de kuzenim.ikisi de boyle oldular.
Birisi de is aradigimi bile bile bildigi is ilanini bana söylememis.
Demek ki yanlış kişilere değer veriyorsun canım.Kırgınlığını dile getir ve uzaklaş seni yarı yolda bırakan insanlarla boş yere canını sıkma

bunun bir degişik şeklide bana yapıldı
bir daha kardeşim gibi kuzenim diyemedi
insanin gercekten siniri bozuluyor.
simdi o arkadaslar vs hepsi gitti dagildi.
bir yerde karsilasinca eski samimiyeti yakalamak icin gozumun icine bakiyo ama nafile

Ben tam tepkimi koyamadım.kusura bakma filan dedi ama seninle de gideriz demedi.yazlıga gitmeye merakli degilim zatenn ama deger veren insan düsunur ben bu kıza söyledim ama baskasıyla gittim,ona da baska bir gun icin teklif edeyim diye.ama hiic sanki oyle bir plan kurmamisiz gibi davraniyor.
Biraz mesafeli davrandım ama tam tepkimi koyamadım. Intikam soguk yenen yemektir diyerekten bekliyorum ve artik benim icin herhangi bir insandan farkı yok

Ben tam tepkimi koyamadım.kusura bakma filan dedi ama seninle de gideriz demedi.yazlıga gitmeye merakli degilim zatenn ama deger veren insan düsunur ben bu kıza söyledim ama baskasıyla gittim,ona da baska bir gun icin teklif edeyim diye.ama hiic sanki oyle bir plan kurmamisiz gibi davraniyor.
Biraz mesafeli davrandım ama tam tepkimi koyamadım. Intikam soguk yenen yemektir diyerekten bekliyorum ve artik benim icin herhangi bir insandan farkı yok
ben tepkimi sozle koymadim
bir daha hic bir davetine gitmedim hic bir yere de davet etmedim.

Haklısınız.Bence ayıp etmış.Ben olsam gecer karsısına konusurdum

Back
X