• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benle olan planı baska arkadasıyla uygulayan sözde yakın arkadasım olan kuzen

Ben taktik yaptım.onun yazlikta oldugunu instagramindan ogrendim.instagrami da gizli.akrabalar bilmiyor.benim de bilmedigimi saniyor.ama instagramini biliyorum

Cuma bizde kalacakti.mesaj atti size pazar gelsem olur mu diye.ben de tamam dedim.cmt gunu oraya gittigini ogrenince aksam ters köse yapmak icin aradim.bize aksamdan gelsene takiliriz diye.tamam dedi.megerse arkadasi aksam 6da gidecekmis. O da donecekmis zaten.onun icin o aksam bize geldi maleseffff.
devlet sırrı saklıyor mubarek
bence sizin onu umursadiginiz kadar o sizi umursamiyor.
yoksa neden instagramindan bile haberiniz olmasin

Ay yazayım kız sana bir diyet.o kadar derdimi dinledin 😂

Bu arada işsiz oldugum icin instagramdan online diyet yazıyorum.reklamimi da yapayım 😂
Ama sana ucretsiz yazarim tabiki 🍀🍀
😂😂 tesekkur ederim ama sorun şu ki ben bir turlu diyet yapamiyorum
seker tiroid pko insulin direnci ne ararsan var bende
diyetisyenlerin en sevmedigi hasta 😂😂
hem seker krizleri yuzunden hem tiroidleri yuzunden kilo veremeyip sonrada ay bu diyetisyen beni zayiflatamiyor diyen tipi tip hastalardanim ben 😁

devlet sırrı saklıyor mubarek
bence sizin onu umursadiginiz kadar o sizi umursamiyor.
yoksa neden instagramindan bile haberiniz olmasin
Evet karaktersizin teki demekki.neden bu kadar sakliyor anlamadim.instagram ac diyenlere fake hesaptan kullaniyorum gercek hesabim yok diyor.bu hesabinda da ismi kısaltilmis sekilde ve profili siyah.ama ben icine bile girebildim 😂

😂😂 tesekkur ederim ama sorun şu ki ben bir turlu diyet yapamiyorum
seker tiroid pko insulin direnci ne ararsan var bende
diyetisyenlerin en sevmedigi hasta 😂😂
hem seker krizleri yuzunden hem tiroidleri yuzunden kilo veremeyip sonrada ay bu diyetisyen beni zayiflatamiyor diyen tipi tip hastalardanim ben 😁
Tiroid icin kullandiginiz ilac zaten metabolizma hizinizi normale getirir. Dikkat etmeniz gereken şeker tuketimini kısitlamak ve saglıkli beslenmek

Evet karaktersizin teki demekki.neden bu kadar sakliyor anlamadim.instagram ac diyenlere fake hesaptan kullaniyorum gercek hesabim yok diyor.bu hesabinda da ismi kısaltilmis sekilde ve profili siyah.ama ben icine bile girebildim 😂
sanırsin fbı ajanı 😁 çok gizli profil

Tiroid icin kullandiginiz ilac zaten metabolizma hizinizi normale getirir. Dikkat etmeniz gereken şeker tuketimini kısitlamak ve saglıkli beslenmek
bende soyle oldu pko var insulin direnci var tiroit ilacinin yanina birde seker ilaci verdiler reglide duzenler zayiflamanada yardimci olur diye oda bir ise yaramadi 😟
ne regli duzenledi ne kilo verebildim
okuyorum netten seker ilacindan sonra istahi kesilenler vs bende aksine açildikca aciliyor istah

Aynen yaa.işte boyle insan tehlikelidir.zaten şu an olmasa da ileride evlenince biter gider bu kuzenlik.umrumda da olmaz.bu arada benim kismet yonunden de sansım yok yaa
neden olmasın ki mutlaka bir sebebi vardir
mizacinizmi sert acaba

Ben taktik yaptım.onun yazlikta oldugunu instagramindan ogrendim.instagrami da gizli.akrabalar bilmiyor.benim de bilmedigimi saniyor.ama instagramini biliyorum

Cuma bizde kalacakti.mesaj atti size pazar gelsem olur mu diye.ben de tamam dedim.cmt gunu oraya gittigini ogrenince aksam ters köse yapmak icin aradim.bize aksamdan gelsene takiliriz diye.tamam dedi.megerse arkadasi aksam 6da gidecekmis. O da donecekmis zaten.onun icin o aksam bize geldi maleseffff.

ben sizden hiç iyi elektrik almadım aslında, faydacıyım demişsiniz zaten belli faydacı olduğunuz amcamın referansları var onları kullanıcam, kuzenim cv me yardım ediyor, beni yazlığa götursunler falan.
belki bundan dolayı sizinle olmayı tercih etmemişler.
açık açık söyluyorsunuz amcam kuzenim işime yarıyor diye yanlarındayım işlerim olsun dehlicem gibi.
ben de sizin gibi kuzenim olsun istemezdim, çok şey kaybetmemişler.

bir de insanları tongaya duşurmek için taktik falan itici işler bunlar.

Sınavın bitince yazlıga gidelim deyip duruyordu.Sınav bittikten sonraki hafta ögrendim ki yazlıga baska arkadasıyla gitmis.
Yazlıga gitmesi ya da baska biriyle gitmesi umrumda degil ama bana iki ay oncesinden surekli söyledigi planı sanki hic yokmus gibi umursamamasi yanlıs degil mi sizce de? Yoksa ben mi abartıyorum
evet abartıyorsun

bana çok garip gelmedi yaptığı yani, bence bir sorun yok yaşananlarda

size sınavdan sonra demiş ama tam bir tarih vermemiş

gidilecek yer yazlık yani hep orada

bu hafta arkadaşı demiştir gidelim mi sizin yazlığa diye o da ok demiştir

şimdi yazlığa kuzenimle gidecektik dese bahane uydurdu diye arkadaşı kırılır hatta konu açardı

kırk yılda bir yazlığa gidelim dedim de bana "kuzene söz verdim" dedi diye

sonuçta onunla gider gelir sizinle de gider ki kesin tarih yok sınavdan sonra

sizinle yapılan planı ekip başkası ile gitmek ise

örneğin Cuma X filmi geldi akşam iş çıkışı gidelim tamam gidelim

Cuma oldu işten çıkacakken arıyorsun

"ayy canım kusura bakma, ben dün o filme Y ile gittim"

işte attığınız başlık bu duruma uyar

bana çok garip gelmedi yaptığı yani, bence bir sorun yok yaşananlarda

size sınavdan sonra demiş ama tam bir tarih vermemiş

gidilecek yer yazlık yani hep orada

bu hafta arkadaşı demiştir gidelim mi sizin yazlığa diye o da ok demiştir

şimdi yazlığa kuzenimle gidecektik dese bahane uydurdu diye arkadaşı kırılır hatta konu açardı

kırk yılda bir yazlığa gidelim dedim de bana "kuzene söz verdim" dedi diye

sonuçta onunla gider gelir sizinle de gider ki kesin tarih yok sınavdan sonra

sizinle yapılan planı ekip başkası ile gitmek ise

örneğin Cuma X filmi geldi akşam iş çıkışı gidelim tamam gidelim

Cuma oldu işten çıkacakken arıyorsun

"ayy canım kusura bakma, ben dün o filme Y ile gittim"

işte attığınız başlık bu duruma uyar

Yazliga gidecegi gun zaten benle baska planı vardı.Onu erteledi.ben de onemli bir sey vardir diye sormadım.
Tabiki de arkadasıyla istedigi zaman gidebilir ona diyecegim bir sey yok ama iki aydır sinavim bitse de gitsek diye bekliyordu.Nasıl ki arkadasıyla gitti.Bir daha da yazlık konusunu acmadı.Bu arada konu yazlıga gitmemis olmam degil meraklı degilim yazlıga.Ama insan iki aydır söyledigi seyi sırf baska arkadasiyla yaptı diye yok saymaz

ben sizden hiç iyi elektrik almadım aslında, faydacıyım demişsiniz zaten belli faydacı olduğunuz amcamın referansları var onları kullanıcam, kuzenim cv me yardım ediyor, beni yazlığa götursunler falan.
belki bundan dolayı sizinle olmayı tercih etmemişler.
açık açık söyluyorsunuz amcam kuzenim işime yarıyor diye yanlarındayım işlerim olsun dehlicem gibi.
ben de sizin gibi kuzenim olsun istemezdim, çok şey kaybetmemişler.

bir de insanları tongaya duşurmek için taktik falan itici işler bunlar.

Ama oraya da yazdım samimiyetsiz seylerden hic hoslanmadigimi ve bu yaptıklarımdan rahatsız oldugumu.
Ama insanlar bu sekil davranınca benim yapabilecegim bir sey kalmıyor malesef.yani olay yazlıga gitmek ya da gitmemek degil benim icin ama iki aydir soyledigi bir seyi baska arkadasıyla yapti diye planı yoksayması cok yanlış benim icin.Cok yakın arkadasım oldugu ve hic bir sey olmamis gibi devam ettigi icin ben de oyle devam ediyorum.demek ki o da beni canı sıkıldıgı gunler icin kullanıyormus

doğum günlerinizi ortak kutlamanizi gerektirecek samimiyetinizin kalmadigini gosterebilirsiniz.
yerinizde olsam hic bir sey soylemem laf dalaşı ortami yaratmam
yani o dalasmayi yapacak umursamayi kaile almayi bile gostermem.
hiç sayarım yani

Yaa bugunde mesaj atmış.Bizim bir de sözde ilk maaslarimızi aldıktan sonra yazın Antalyaya gitme planimiz vardı.Onla ilgili komik bir video atmıs.Yani ona da baska arkadası teklif etse Antalyaya da baska arkadasıyla gider.yine de gelmis onla ilgili komik video atıyor.Bilemiyorum yani. Beni umursamiyor desem degil umursuyor ama salak yerine koyuyor

Kesinlikle yanlış belkide sizden geri dönüş almadığı için arkadaşıylada gitmiş olabilir

Back
X