Ay yazayım kız sana bir diyet.o kadar derdimi dinledinay benim diyetisyen kuzenim olsa her hafta bir liste alirim![]()

Bu arada işsiz oldugum icin instagramdan online diyet yazıyorum.reklamimi da yapayım

Ama sana ucretsiz yazarim tabiki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yazayım kız sana bir diyet.o kadar derdimi dinledinay benim diyetisyen kuzenim olsa her hafta bir liste alirim![]()
devlet sırrı saklıyor mubarekBen taktik yaptım.onun yazlikta oldugunu instagramindan ogrendim.instagrami da gizli.akrabalar bilmiyor.benim de bilmedigimi saniyor.ama instagramini biliyorum
Cuma bizde kalacakti.mesaj atti size pazar gelsem olur mu diye.ben de tamam dedim.cmt gunu oraya gittigini ogrenince aksam ters köse yapmak icin aradim.bize aksamdan gelsene takiliriz diye.tamam dedi.megerse arkadasi aksam 6da gidecekmis. O da donecekmis zaten.onun icin o aksam bize geldi maleseffff.
Ay yazayım kız sana bir diyet.o kadar derdimi dinledin
Bu arada işsiz oldugum icin instagramdan online diyet yazıyorum.reklamimi da yapayım
Ama sana ucretsiz yazarim tabiki![]()
Evet karaktersizin teki demekki.neden bu kadar sakliyor anlamadim.instagram ac diyenlere fake hesaptan kullaniyorum gercek hesabim yok diyor.bu hesabinda da ismi kısaltilmis sekilde ve profili siyah.ama ben icine bile girebildimdevlet sırrı saklıyor mubarek
bence sizin onu umursadiginiz kadar o sizi umursamiyor.
yoksa neden instagramindan bile haberiniz olmasin
Tiroid icin kullandiginiz ilac zaten metabolizma hizinizi normale getirir. Dikkat etmeniz gereken şeker tuketimini kısitlamak ve saglıkli beslenmektesekkur ederim ama sorun şu ki ben bir turlu diyet yapamiyorum
seker tiroid pko insulin direnci ne ararsan var bende
diyetisyenlerin en sevmedigi hasta
hem seker krizleri yuzunden hem tiroidleri yuzunden kilo veremeyip sonrada ay bu diyetisyen beni zayiflatamiyor diyen tipi tip hastalardanim ben![]()
sanırsin fbı ajanıEvet karaktersizin teki demekki.neden bu kadar sakliyor anlamadim.instagram ac diyenlere fake hesaptan kullaniyorum gercek hesabim yok diyor.bu hesabinda da ismi kısaltilmis sekilde ve profili siyah.ama ben icine bile girebildim![]()
bende soyle oldu pko var insulin direnci var tiroit ilacinin yanina birde seker ilaci verdiler reglide duzenler zayiflamanada yardimci olur diye oda bir ise yaramadiTiroid icin kullandiginiz ilac zaten metabolizma hizinizi normale getirir. Dikkat etmeniz gereken şeker tuketimini kısitlamak ve saglıkli beslenmek
Aynen yaa.işte boyle insan tehlikelidir.zaten şu an olmasa da ileride evlenince biter gider bu kuzenlik.umrumda da olmaz.bu arada benim kismet yonunden de sansım yok yaasanırsin fbı ajanıçok gizli profil
neden olmasın ki mutlaka bir sebebi vardirAynen yaa.işte boyle insan tehlikelidir.zaten şu an olmasa da ileride evlenince biter gider bu kuzenlik.umrumda da olmaz.bu arada benim kismet yonunden de sansım yok yaa
neden olmasın ki mutlaka bir sebebi vardir
mizacinizmi sert acaba
Ben taktik yaptım.onun yazlikta oldugunu instagramindan ogrendim.instagrami da gizli.akrabalar bilmiyor.benim de bilmedigimi saniyor.ama instagramini biliyorum
Cuma bizde kalacakti.mesaj atti size pazar gelsem olur mu diye.ben de tamam dedim.cmt gunu oraya gittigini ogrenince aksam ters köse yapmak icin aradim.bize aksamdan gelsene takiliriz diye.tamam dedi.megerse arkadasi aksam 6da gidecekmis. O da donecekmis zaten.onun icin o aksam bize geldi maleseffff.
evet abartıyorsunSınavın bitince yazlıga gidelim deyip duruyordu.Sınav bittikten sonraki hafta ögrendim ki yazlıga baska arkadasıyla gitmis.
Yazlıga gitmesi ya da baska biriyle gitmesi umrumda degil ama bana iki ay oncesinden surekli söyledigi planı sanki hic yokmus gibi umursamamasi yanlıs degil mi sizce de? Yoksa ben mi abartıyorum
bana çok garip gelmedi yaptığı yani, bence bir sorun yok yaşananlarda
size sınavdan sonra demiş ama tam bir tarih vermemiş
gidilecek yer yazlık yani hep orada
bu hafta arkadaşı demiştir gidelim mi sizin yazlığa diye o da ok demiştir
şimdi yazlığa kuzenimle gidecektik dese bahane uydurdu diye arkadaşı kırılır hatta konu açardı
kırk yılda bir yazlığa gidelim dedim de bana "kuzene söz verdim" dedi diye
sonuçta onunla gider gelir sizinle de gider ki kesin tarih yok sınavdan sonra
sizinle yapılan planı ekip başkası ile gitmek ise
örneğin Cuma X filmi geldi akşam iş çıkışı gidelim tamam gidelim
Cuma oldu işten çıkacakken arıyorsun
"ayy canım kusura bakma, ben dün o filme Y ile gittim"
işte attığınız başlık bu duruma uyar
ben sizden hiç iyi elektrik almadım aslında, faydacıyım demişsiniz zaten belli faydacı olduğunuz amcamın referansları var onları kullanıcam, kuzenim cv me yardım ediyor, beni yazlığa götursunler falan.
belki bundan dolayı sizinle olmayı tercih etmemişler.
açık açık söyluyorsunuz amcam kuzenim işime yarıyor diye yanlarındayım işlerim olsun dehlicem gibi.
ben de sizin gibi kuzenim olsun istemezdim, çok şey kaybetmemişler.
bir de insanları tongaya duşurmek için taktik falan itici işler bunlar.
doğum günlerinizi ortak kutlamanizi gerektirecek samimiyetinizin kalmadigini gosterebilirsiniz.
yerinizde olsam hic bir sey soylemem laf dalaşı ortami yaratmam
yani o dalasmayi yapacak umursamayi kaile almayi bile gostermem.
hiç sayarım yani