• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benle olan planı baska arkadasıyla uygulayan sözde yakın arkadasım olan kuzen

Kesinlikle yanlış belkide sizden geri dönüş almadığı için arkadaşıylada gitmiş olabilir

Iki aydır konusuyoruz ama yani.bir de aksaminda da diger kuzenimi cagirmis sozde yardim icin.Diyorki knka kisura bakma senin ev yarım saat uzak diyr yardıma seni cagirmadim.Yardim dedigi de yalan.
Ben onu aksam 7de aradim bize gelcekti o arkadası gitmis.11de geldi.cunku is cikisinda kuzenim gelmis o sirada da orda diger kuzenimle takilmislar.yani olaylar cok karısik.
Onun tek dedigi "kusura bakma kanka"
Diger kuzenim de sinsi sinsi diyor ki onu gordugum baska gun "Beyza size gelecegi aksam ben de Beyzanin yanindaydım.Aaa beyza sana soylemedi mi hmmm filan" dedi sinir oldum

bana çok garip gelmedi yaptığı yani, bence bir sorun yok yaşananlarda

size sınavdan sonra demiş ama tam bir tarih vermemiş

gidilecek yer yazlık yani hep orada

bu hafta arkadaşı demiştir gidelim mi sizin yazlığa diye o da ok demiştir

şimdi yazlığa kuzenimle gidecektik dese bahane uydurdu diye arkadaşı kırılır hatta konu açardı

kırk yılda bir yazlığa gidelim dedim de bana "kuzene söz verdim" dedi diye

sonuçta onunla gider gelir sizinle de gider ki kesin tarih yok sınavdan sonra

sizinle yapılan planı ekip başkası ile gitmek ise

örneğin Cuma X filmi geldi akşam iş çıkışı gidelim tamam gidelim

Cuma oldu işten çıkacakken arıyorsun

"ayy canım kusura bakma, ben dün o filme Y ile gittim"

işte attığınız başlık bu duruma uyar

Bir de bugun mesaj atmış.ilk maaslarimızi aldıktan sonra yazın Antalya'ya gitme planimiz vardı sözde.Onla ilgili komik bir video atmıs.Yani ona da baska arkadası teklif etse Antalya'ya da baska arkadasıyla gider.yine de gelmis onla ilgili komik video atıyor.Bilemiyorum yani. Beni umursamiyor desem degil umursuyor ama salak yerine koymaya mı calisiyor nedir. Yani o bu sekil benim iş aramamla filan ilgilenince ve hala plan kurmaya devam edince iyi niyetli biri oldugunu dusunup yol veremiyorum.her konuda boyleyim fazla iyi niyetli dusunuyorum

Bir de bugun mesaj atmış.ilk maaslarimızi aldıktan sonra yazın Antalya'ya gitme planimiz vardı sözde.Onla ilgili komik bir video atmıs.Yani ona da baska arkadası teklif etse Antalya'ya da baska arkadasıyla gider.yine de gelmis onla ilgili komik video atıyor.Bilemiyorum yani. Beni umursamiyor desem degil umursuyor ama salak yerine koymaya mı calisiyor nedir. Yani o bu sekil benim iş aramamla filan ilgilenince ve hala plan kurmaya devam edince iyi niyetli biri oldugunu dusunup yol veremiyorum.her konuda boyleyim fazla iyi niyetli dusunuyorum

olmamış şeyleri kafanda kurma

kimseyi hayatının odağına alma

o gün gele hayrola de geç

lakin önyargılı da olma o zaman başkasıyla gider vs diyerek sadece kendini dolduruyorsun şu an

olmamış şeyleri kafanda kurma

kimseyi hayatının odağına alma

o gün gele hayrola de geç

lakin önyargılı da olma o zaman başkasıyla gider vs diyerek sadece kendini dolduruyorsun şu an

Ileri gorüsluluk diyelim 😂 sonucta iki aydır söyleyip durdugu tatili firsati bulunca herhangi bir arkadasıyla yapıyorsa Antalyaya da gider.Ki ben onun en yakın arkadası ve kuzeniyim sözde.demek ki uzun zamandir gorusmedigi herhangi bir arkadası benden daha degerli

Back
X