Ben de onu anlamadım.yani bir sey yapmadim ki ona boyle bir sey yapmasini gerektirecek.
Yani yaptıgina cok gıcik oldum.nedenini de sorgulayacak degilim ama bu yamugunu unutmam.e hic bir laf sokmayacaksam da nasıl anlayacak ki tavrımı.
Bir de bu olaydan sonraki gunlerde de CV'mi bizzat kendisi hazirladı calistigi yerde.Firmalari filan aradı hatta referanslarimi soylemek icin.Yani tam olarak kötü biri olsa postayi koyarım ama bu tarz faydaları oldugu icin biraz yanımda tutuyorum mecbur.malesef ben de faydacı oldum. Bir de arada amcam da var.Amcam da iş basvurularıma yardımcı oluyor.Biraz cıkarcı davranıyorum ama bu cıkarcı durumum da hic hosuma gitmiyor.benim icim samimiyet cok onemli bir kavram
benim kuzenim şey yapmisti
beni aradi sinemaya gidelim dedi iyi hadi gidelim dedim kizilayda bulustuk film saatine 1.5 2 saat var bi yemek yiyelim dedik tam oturduk
çok samimi bir arkadasj aradi ve bu arkadas ayni zamanda muthis derecede kiskanc.
bizim sinemaya gidecegimizi ogrenince benimle gidiyor diye trip atti falan telefonda duyuyorum sesini.
bizimk ne yapsa begenirsiniz
ya x cok kislandi ben sinemaya onunla gideyim en iyisi dedi.
nasil yani dedim buraya geliyomus filme onunla gireyim kusmesin dedi.
sen bilirsin dedim
bu yemegini bile bitirmeden alel acele cikti gitti.
aksama yedigi halti bildiginden bize geldi.
pijamalarini falan giyiyor bizde kalacak plani yapmis.
benim yataga girdi guzelce bekliyor bende gidecegim diye.
ben gittim abimin yataginda yattim.
sabah biz uyanmadan çıkmış evden yada belkide gece gitti bilmiyorum.
arayip nerdesin bile demedim oylece kaldi.
sizin sanirim bu kuzene ve imkanlarina ihtiyaciniz var biraz