Benmiyim tek böyle dert çeken !

alaca20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
45
0
36
Denizli
ya kızlar ben dertliyim ve sizle paylaşmak istiyorum yoksa akşam eşim gelince ona patlayacam ya kızlar eşim benim çalışıyo aylık 1000 tl ama eşimin abisi çalışmıyor aylardır problem orada .
aynı apartmanda yaşıyoruz ve dün eşimin gizli gizli para verdiğini gördüm abisine .
şimdi mutlaka diyeceksenizkine kadar pintisin diyeceksiniz ama sorun o değil . eşim abisine destek verirken bizi unutu ya kızlar kaç haftadır bize hafta 10 tl ile pazara yoluyor ve siz acaba 10 tl ile ne kadar alışveriş yapabiliyorsun allahın aşkına ya . benim en çok zoruma giden işte burda başlıyor abisinin buzdolabı dolu ve ben bemim buzdolabıma fare düşse kafasını yaracak .
pazartesi günü oğlunun beslenmesi vardı ve masraflarını yine benim eşim karşılamış .
ve ben bugün yine 10 tl ile pazara gideceyim ya bu revamı bu bana ya oysa hani işsiz iş bulamıyor diye bir şeyde söz konusu değil beyefendi 900 tl beğenmiyor ve yok 1250 tl üzeri ücretli iş arıyormuş.
ya kızlar bana akıl verin eşime birşey dedimmi bana karışma ben ne yaptığımı biliyorum diyor .benmi çok abartıyorum yok eşimi bizi ihmal ediyor anlamadım. bana akıl verin en olurmusunuz ne yapayım .

bişeyler söylemek zor...haksızsın diyemem sana...abisinin eşiyle konuşsann eltinle yani...abisi de bayaaa rahat bi insanmış..

Maddiyat açısından eşiniz pek takmıyor sizi demektir bu.
Ayrıca pinti falan değilsin canm.Kim olsa aynı şeyi yapar.
Kimse kimseye acil durumlar hariç(sağlık gibi)para vermek durumunda değildir.
Kendin söylüyorsn dolabım bomboş diye.
Eşiniz çok düşüncesiz ve bencil galiba.
Kesinlikle kimseye beş kuruş koklatmamaya çalışınn.
Etrafta yiyici insan çok bu kardeş bile olsa.

Bence eşin dururken konuyu çözmek sana düşmez...hiç kendini küçültme..sen sorununu eşinle çöz canım...

Ayrıca eşinin tavrı konusunda sen haklısın. Abisine yeğenine tabiyki yardımcı olacak..üstelik kardeşi işsizse...ama bu sizi ihmal etmesi anlamına gelmez...ayrıca eşin önce, senden sorumlu..önce senin ihtiyaçlaçlarını karşılayacak.kalanı ilede tabiyki kardeşine yardım edebilir....

arkadasım oncelıkle esınle bır konus bakalım ne dıyecek.
ayrıca senden gızlı yapması sanırım abısının gururunu kırmamak ıcındır.
ama abısının de bu davranısa gore rahat davranması tuhaf..

saüolun kızlar ama beni karıştırmak istemiyor bile en sonunda kavga ediyoruz eğerki biraz üstüne varırsam ne yapacağım bilmiyorum

hem çalışmıyor hem buzdolap dolu oohhhh ne ala on dönüm bostan yan gel osman hesabı...size de pazar harçlığı 10 tl ne alınır ki o paraya...eşin geldiğinde yemek yapma eeee gelince yemek istiycek 10 tl verdin çocuğun masrafı vardı alamadım de..git kardeşinin buzdolabı dolu orda ye de..ya da o 10 tl ile eşinle gidin pazara görsün ne alınırmışş....

valla doğru söylüyorsun ben zaten aksama yemek yapamayacağım ve git buzdolabında bişey bulursan getir bizde yiyelim diyeceğim nasıl ama

saüolun kızlar ama beni karıştırmak istemiyor bile en sonunda kavga ediyoruz eğerki biraz üstüne varırsam ne yapacağım bilmiyorum

nekadar zamandır evlisin ?

Eşinin seni karıştırmaması çok çirkin birşey..çünkü siz evlisiniz..her nekadar kendi maaşı olsada sizinde paranız sayılır bu...birlik ve beraberlik olmazsa bu evliliğin tadı tuzu kalırmı hiç ?

Sen kendi kazandığınla ailenden birine yardım etseydin ve eşin tepki gösterseydi sende kalkıp bana karışma deseydin tepkisi nasıl olurdu acaba? ? ? Ozamanda bu kadar normal karşılarmıydı ?

Eşine söyle seni ailenin dışında tutmasın...eğer bu şekilde olacaksa....sendende çok şey beklemesin....

ne yazıkki 7 senemi verdim ben bu insana ve şimdiye kadar beni para konusunda bana ne hesap verdi ne karistirdı işlerine .valla ben bu gidişle boşanmayı düşünüyorum ama çocuklarım var ona ben bakarım ama babalarına çok düşkün çovuklarım onlar ben kolumu kanadımı kıranlar sırf onlar için çekiyorum

Yanlış taktik. Eşin yaptığının yanlış olduğunun farkında olduğu icin gizli gizli veriyor abisine. Senden cekinmese zaten uluorta verirdi. Ben yaptığı doğru demiyorum, senin cocugunun rızkından kesmeye hakkı yok. Ama senin yaptığın da yanlış. Sonu kavgaya bile gitse otur ve güzel güzel anlat derdini. Bol paramız olsa tamam yardım et ama bak rızkından kesiyorsun biz zor durumda kalıyoruz aksama yemek yapacak param yok vs gibi...

Hırcın olursan tepki alırsın, sen müdahale edersen karsı tarafa cok cirkin bi durum olur bence. Eşşinde konuş o çözsün. Ama güzellikle

Son düzenleme:
ya vala 7 senedir çekiyorum ben bu insanı beni hiç bir türlü para ve ya herhangi birşey konusunda karıştırmaz .
ben gerçeği boşanmaya çok denedim ama çocuklarım çok düşkün babalarına ne yapacağım bilmiyorum

ya ama beni hiç anşamıyorkı ne kadar zor durumda oldumuzun kendide farkında ama bizi umursamması ben çılgına döndürüyor

yanlış anlamayın beni lütfen.bana evliliğinizde başka sorunlar da var gibi geldi. ne olduğunu sormuyorum.Sizin özeliniz sonuçta.Ama tek mesele maddiyat değil gibi. size değer vermemesi gibi sorunlar da var herhalde.

valla doğru söylüyorsun ben zaten aksama yemek yapamayacağım ve git buzdolabında bişey bulursan getir bizde yiyelim diyeceğim nasıl ama

evet en guzel cevap bu olur ,bence abartmıyosun once kendı aılesını dusunsun,hem abısı işe gırmeyı dusunmuyo mu omur boyu boyle mı yasıcak

Siz çalışıyor musunuz peki? Bir maaşla mı geçiniyorsunuz?

canım seni anlayabiliyorum ve bencede haklısın
şöyleki bende aynı olayın bir farklısını yaşıyorum hani eşim bana karşı pintilik yapmıyor istediğimi yapmaya calısıyor ben ona ragmen kızıyorum bazı seyleree değilki sen
annesi babasına bakıyor onlara bişey demiyorum
ama evlenen kız kardeşlerinede yardım ediyor bunu anlamıyorum kocaları yok gibi hala böyle şeyler o kadar sinir oluyorumkii
araba aldık o yuzden durumumuz sıkışı kbu aralar die ben bişey yapmazken gidip 2 tanee lcd almasınmı biir babasına biri kardeşine o kadar sinirlendimkii
bana yok yok deyipte böyle bişey yapmasını kaldıramadım..insanı sogutuyor böyle şeyler ya cok zor evlilik denen sey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…