Ohh ne güzel istanbul valla eşinizin aldıgı para size bile yetmezken birde abisine yardım ediyor çok sinir bozucu bir durum çok haklısınız resmen sizin rızkınızı veriyor hani eşinizin yüksek bir geliri olur bi müddet abisine destek olur neyse ama abiside resmen suistimal etmiş durumu oh nasılsa bi para veren var hem sizin eşiniz 1.000 tl kabul edip çalışıyor abiside hem kel hem fodul misali 900 tl beyenmiyor.Bu durumda iş eşinizde biter ama oda abisine düşkün belliki siz konuşsanızda o gizliden yine vermeye devam edecektir ama yinede konuşun Allah yardımcınız olsun..
alaca eşine geçmiş olsun.ama eşin birşeylerin farkına vardı ya çok sevindim. olan iki çocuğunla sana olacaktı. asıl şimdi ona destek olmalısın. onun yanında olduğunu göstereceğin bir fırsat bu aslında.kötü gününde kimin yanında olduğunu o da görecek. bundan sonra sana daha çok değer verip kıymetini anlar inşallah...
ee kızlar boşuna dememişker allah ın tokatı yokki gökten indrisin .
ama iyi oldu şuanda kendi pişman bana demesede farkındayım yarın bi markette gidelim diyor ve söz verdi kolyenin daha güzelini alcam diye abisinin yüzünü bile görmek istemiyor oysa bugün kaç kere geldi ya çok mutluyum ama aksiline devam ediyor boşver ya onu da ben öyle seviyorum huysuz virjinim o benim . sağolun valla kızlar sizlerle konuşmasaydım kesin kavga ederdim ve bunu büyütüp boşanmaya kadar da gide bilirdim ama rabbime bin kere şükür . Eşime diyorum kafanı kaza esnasında cama çarptın ya onu allahın tokatı gibi gör diyorum ama bi sinir oluyo boşver ya ben onu öyle seviyorum yinede .
tamamen arkadaşlara katılıyorum oh ne güzel hayat abiside yani ne kadar gurursuz bi adammış nasıl olsa hazır para bi yerden geliyo bu adam işe girmez ki bence kavgada etsen eşinle konuş hala seni tınlamıyorsa da tavrını koy derim ben
allah gerçeği kocanıza göstermiş, iyi bir ders vermiş. bundan sonra da birbirinize daha çok sarılıp güzel günler görün inşallah,iyiki sabırla sevgiyle davrandınız.
Geçmiş olsun , cana değil mala gelsin derler ama bu zamanda bu söz , dalga geçiyor havası verir bence :)
Senin eşinin kafa biraz kalın olduğu için bana kalırsa bu sopayı o hafif dokunma gibi hissetmiştir.
Sular bulanmadan durulmaz , sen susup içine atarsan bu böyle sürer , kapıyı gösterene gitmek nasıl olur göstericeksin ki , bir daha bu tarz basit blöfler yapamasın.
Geçmiş olsun , cana değil mala gelsin derler ama bu zamanda bu söz , dalga geçiyor havası verir bence :)
Senin eşinin kafa biraz kalın olduğu için bana kalırsa bu sopayı o hafif dokunma gibi hissetmiştir.
Sular bulanmadan durulmaz , sen susup içine atarsan bu böyle sürer , kapıyı gösterene gitmek nasıl olur göstericeksin ki , bir daha bu tarz basit blöfler yapamasın.