Çok sinir bozucu bir durum koskaca adam utanmıyor mu kardeşinden para almaya hayret bişey girsin çalışsın
Kendi yuvasından kesip, abisine ona buna keyfi yardım etmesi, hak değil tabi ki.
Eşinizin 1. sorumluluğu çocukları ve sizsiniz.
Siz yiyecek birşey bulamazken , keyfinden iş beğenmeyen abisine yardımda ne demek.
Konuşmaktanda anlamıyor anlaşılan, çaresi en sonunda ciddi patlamak heralde.
Bunun sonuçlarınıda kaldırabilmek lazım tabi ki, sonuçlarına hazır mısınız?
valla doğru söylüyorsun ben zaten aksama yemek yapamayacağım ve git buzdolabında bişey bulursan getir bizde yiyelim diyeceğim nasıl ama
üzgünüm ama çoluğunun çocuğunun rızkından kesip abisine yedirecek sonrada hiç utanmadan kapıyı gösterecek hiiiç bişey diyemiyorum ben eşinize, ben olsam akşam o eve gelmeden çocukları bi güzel doyururum geldiğinde 10 tl verdiğin için yapamadım bişey derim
merak etim bişey var sizler eşlerine her istedinizi yaptırabiliyormusunuz yok tek bi benmiyin böyle koca sahibi mesalla eşime şunu yapma dedim küçük bir çocuk gibi benim tersimi yap sizinkiler öyle değil mi canını sıktımı doğruları söyleyerek bana kapıyı göstereriyor sizinkiler öyle değilmi
Genelde Erkeklerde ailesine gönderme fikri var.Bizde de abi var;100-200-300-500 sürekli istiyordu.İlk evlendiğimiz dönemde...Eşimde bende memuruz...Bizimde taksitlerimiz vs. o dönemde çok fazlaydı,ve ay sonunda cebimizde 1-2 tl kalıyordu..Yine kıyamazdık o zor durumdayım der biz karşılısız (borç olarak değil) gönderdik.İlk zamanlar bende olsun abisi,maddi sıkıntı çekmesin diyordum.Bir keresinde baya bir miktar istedi zor durumdayım dedi borç olarak bir iki ay sonra vermek üzere...Biz de zor durumda olmamıza rağmen verdik.Gidip eşine hediyeler alıp,memlekete tatile gitmişler o parayla..Daha sonra ne olsa sizin aylık geliriniz var,maaşınız yatıyor deyip vermedi..Onun üzerine ben de rest çektim.Artık bitti..o Son oldu..Bir daha eşimin ailesi hariç kimseye para gönderemem.Ailesi eşimi büyütmüş,üzerinde hakları var,onlara veririm.Ama abisine veremem.Resmen kullanıldık yanii..Çok şükür şu an durumumuz da iyi o olaydan sonra bir kaç kez daha istedi abisi biz de vermedik,artık istemez umarım,istesede vermeme kararı aldık..Siz de eşinizle konuşmalısınız eşiniz de bazı şeyleri görüp kendine çeki düzen vermeli bence,Allah kolaylık versin size...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?