Keyfi olarak iş beğenmiyorsa acınacak tarafı yok tabi, haklısın. Ama benim merak ettiğim bu adamın kirası, faturası vs yok mu? Onları nasıl karşılıyor.
Peki eşin ne diyor bu duruma, daha ne kadar onun tembelliğinin cezasını çekecekmiş?
evlerimiz kira değil kayınpederim sağolsun ama elektrik ve suyu ortak kulannıyoruz faturalar eşimin ellerinden öper önceden yarı yarıya paylaşırdık
Eltinin kocası çalışmıyor ,iş beğenmiyor,onun bunun sırtından geçiniyor, o kocasından boşanmıyr ama sen onlara harçlık veriyor diye boşanacaksın..bence hiç mantıklı değil..bekle biraz bakalım eşinede kavga edip çıkışma. güzellikle anlatmaya çalış bence nereye kadar yardım edecekki en sonunda oda sıkılacaktır..
ya ben anasınıfı öğretmeniyim fakat ben holaandada eğitim gördüm ve o yüzden diplomam burada çalışmama müsait değil . abisi bilmiyorum ama ne var ki onu besleyen var niye çalışsınki
eşin kardeşine para verıyor diye mi boşancaksın ilginç nıye sen çalışsan kardeşin çalışmasa sen ona para wermez mısın bbu yuzden boşanıcaksın eşin kardeşine para werdi dıye vay anasını be dünyaya bakk bıde cocuklarını alıp aılenın yanına gıtceksın nıye gelırken onlarlamı geldın offffffffffffffffff
bilmiyorum çocukların varmı ama ben çocuklarımı eşime bırakıp gidemem seni bilmem ama benim için çocuklarım olmadan asla
merak etim bişey var sizler eşlerine her istedinizi yaptırabiliyormusunuz yok tek bi benmiyin böyle koca sahibi mesalla eşime şunu yapma dedim küçük bir çocuk gibi benim tersimi yap sizinkiler öyle değil mi canını sıktımı doğruları söyleyerek bana kapıyı göstereriyor sizinkiler öyle değilmi
kızlar ben ailemle konuştun babam bana diplomamı tr gelinde kulanmam için aktif hale gelmesini söyledi ve sadece dil kursu görmem gerekiyormuş. ama ben çalışcam ve ne olursa olsun yuvamı yıkmayacağım . eşim gece saat 2 de geldi eve ve konuşmadık. ama inan sizin tavsiyelerinize uyacağım bir fikrim var sizce basıl olur bana bi akıl verin ( şimdi eşim malum konuşmaya başladıkmı hemen kaçıryor evden bende akşam eve gelince dış kapıyı kilitleyip anahtarları saklayacağım 3 kattandan aşağa hoplayacak hali yok ya demi sizce nasıl olur en azından kaçamaz evden konuşmam bitesiye sizce iyimi yapacağım bana akıl verin ) ama hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum belki size anlatmasaydım çoktan kıyameti koparmış olur 2 gün ama diyorum ya çooooooooooooooooook teşşekkür ederim hepinize sizin dediniz gibi sakin ve sabırlı şekilde konuşacağım akşam eve geldimi yerine göre de oturup ağlayacağım bakalım işe yaracakmı
o kadar basit bir sebepki şuan boşanmak için sebep gösterdiğin bahane git boşan 2 gün sonra evlendırme programlarına çıkar eşinin yaptıgı bu terbıyesızlıgı anlatır daha ıyısını bulmaya calısırsın Allahım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gercekten boşanma artık cok basite alınan bır sey olmuş bu ülkede ya
canım çokk sevindimm az önceki mesajımda belirtmeyi unuttum ben onu sen boşanasın diye değil arkadaşın yazdıklarına hitaben yazmıştım tabiki boşanmak en son radde kimse güllük gülistanlık yuvasını yıkmıyor sonuçta herşey denenip başka çıkar yol kalmayınca hani derler ya ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin işte o raddeye gelince alınıyor bu karar ya da alınmıyor ve kadınlar senelerce ezilerek yaşamaya devam ediyor umarım sende böyle olmaz canımm inşallah biran önce işe girersin he bu arada kapı kitleme işini iyi akıl etmişsin inşallah eşinle konuşman işe yarar canımmkızlar ben ailemle konuştun babam bana diplomamı tr gelinde kulanmam için aktif hale gelmesini söyledi ve sadece dil kursu görmem gerekiyormuş. ama ben çalışcam ve ne olursa olsun yuvamı yıkmayacağım . eşim gece saat 2 de geldi eve ve konuşmadık. ama inan sizin tavsiyelerinize uyacağım bir fikrim var sizce basıl olur bana bi akıl verin ( şimdi eşim malum konuşmaya başladıkmı hemen kaçıryor evden bende akşam eve gelince dış kapıyı kilitleyip anahtarları saklayacağım 3 kattandan aşağa hoplayacak hali yok ya demi sizce nasıl olur en azından kaçamaz evden konuşmam bitesiye sizce iyimi yapacağım bana akıl verin ) ama hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum belki size anlatmasaydım çoktan kıyameti koparmış olur 2 gün ama diyorum ya çooooooooooooooooook teşşekkür ederim hepinize sizin dediniz gibi sakin ve sabırlı şekilde konuşacağım akşam eve geldimi yerine göre de oturup ağlayacağım bakalım işe yaracakmı
kızlar öyle bişey olduki inanamasınız insan hiç eşim kaza yaptı diye sevinirmi ama ben seviniyorum.
cumartesi günü öğlen eşim kaza yaptı diye haber verdiler tabi bende çocukarımı komşuma bıraktım gittim ve eşimi özel hastaneye kaldırmış vardım yanına ve doktorlar 1 günlüğüne müşade altında kalmasını iste bende bişey demedim biz bütün gün yalnız kalma fırstı bulduk ve güzelce konuştuk ona sadece abin nerede diye sordum hani sen onun için bizi bile ihmal ediyosun ya şimdi zor günde nerede hani çocuklara bile en iyi komşum bakıyor kendi nerde diye sordum tabiki bişey diyemedi .
sabahtan şimdi taburcu olacak ve hastane özel olduğu için ücret taleb etti eşimdede beş kuruş para yokmuş bende dedimki git abinden iste dedim ve sadece bana baktı kaldı hiç bişey diyemede hemen tanıdığımız bi kuyumcu var ve düğünümde eşimin hediye etti kolyeyi sattım ve hastanenin ücretini ödedim ve taksiyle eve geldik .
abisi geldi evimize karseşini görmeye geldim dedi ve eşimde dinleniyor konuşacak hali yokmuş de dedi ve geri gönder dedi . şimdi konuşuyorumda deydimi bizi onlar için üzdüğün dedimde bişey diyemiyor artık .
çünkü onun zor gününde pek kıymetli abisi yoktu yanında .
yani kızlar ALLAH ın sopası yokki gökten indirsin misali eşime zorda bir sınavdan geçerek gerçekleri görmesine sebeb oldu .
şuanda çok mutluyum çünkü o kadar zor durumdaydımki anlatamam tam böyle artık yeter diye isyan ettim bir anda kaza hayatımızı deyiştircek herhalde :106:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?