- 19 Kasım 2013
- 18.856
- 34.035
- 798
- Konu Sahibi hupsidupsi09
O zaman benzini kendinize göre alın. Sizi işe götürüp getirecek kadar. Kardeşiniz de almak zorunda kalsın benzin. Yada belki vazgeçer benzin yok diyerek arabayı almaktan.Evet kesinlikle hatta söyledim yalandan da olsa 200 liralık koymaz mı bi insan ya diye . Kendimi mal gibi hissediyorum. Ve gerçekten kardeşim bana karşı berbat bi imsan . Ha anasının babasının sözünden çıkmaz o ayrı . Bu da şu olaydan sonra bana batmaya başladı , benzin bitmiş koymaya gitmiş . Bana mesaj atıp ibanınu gönderip para isteditavsiye çok mantıklı . Böyle yapacağım. Bu arada babam 15 inde koysun benzin dedi de bakalım beklicem
Sizden para isterse ben yarın benzin alacağım,sen kullanacağın kadar doldur kullan deyip geçin.
Şu hayatta kimseye emanet araba vermeyi sevmiyorum. Kimseden de almıyorum bu sebeple yerinizde olsam çoktan yapmıştım yukarıda yazdıklarımı. Sonuçta siz satın aldınız o arabayı parasını ödeyip, 100 bin lira da pazarlık payı olabilir zaten normalde de. Sanki kardeşiniz size hibe etmiş yada siz işe giderken emaneten kullanın diye veriyormuş gibi haftada 4 gün kullanması uygun değil. Satmış arabayı,parasını da almış yani.
Ailenizle konuşmayın konuyu,benzini hesaplayıp alın kendinize göre,gezmek istiyorsa bir zahmet benzinliğe uğrayıp koysun benzinini.