- 23 Şubat 2016
- 4
- 2
- 86
- 29
- Konu Sahibi cirkinkralice
-
Vay süpersin neler yaptın. Ben gece yemeklerini kestim bide yürüyüş yaptım. Bide 2.5 litre su.düzenli bi diyet listesine uyamadimBende 74 kiloydum 1 buçuk ayda 8 kilo verdim şuan 66 kiloydum 55 e dusmem lazım
Normal diyet listelerine uydum yuruyusu çok yaptım suyu çok içtim bende. Yeşil çay içtim çok faydası oldu. Bu şekilde verdimVay süpersin neler yaptın. Ben gece yemeklerini kestim bide yürüyüş yaptım. Bide 2.5 litre su.düzenli bi diyet listesine uyamadim
Canim aslında tam bi diyet listem yok ekmek yemiyorum sabah kahvaltı da haşlanmış yumurta şekersiz çay 3 5 tane zeytin bu kdar. Aksam yemeğinde çok hafif şeyler yiyorum genelde çorba vs sıvı şeyler yiyorum ara öğün olarak süt veya ceviz günde iki kere. Şekeri tamamen kestim. Bu sekilde verdim.AtAr misin diyet listeni mümkünse
Ben de geldim burdayım:) 79 kilo ile doğuma girdim sonrasında 70 de sabitlendim. Sonrasında biraz yediklerime dikkat ederek 5 kilo verdim şuan 65 im yubbiyyyy:) Ancak hedefim 55-56 haydi kızlar diyete . Bugünden itibaren yeniden yediklerime dikkat etmeye başladım birkaç kilo daha gitse motivem artacak. Ancak göbüşümü de eritmem lazım doğum sonrası birasz göbüşüm kaldı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?