Beraber 55 kiloya

cirkinkralice

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
4
2
86
29
Merhaba. Öncelikle size kendimi tanıtayım ben üniverste son sınıf öğrenciyim ve üniverste sınavına hazırlanırken haliyle cok kilo aldım ve şimdi de onları vermeye çalışıyorum. Dün itibariyle diyetimin birinci haftasını bitirmiş bulunmaktayım ve 79,2 kilodan 76,4'e düştüm. Hedef 55 kilo olmak burda beraber birbirimize destek olabiliriz

benim de 55 en ennn büyük hedefim ne dersin canım birbirimize destek olalım mı istersen özelden numaranı at whatsapptan daha kolay olmaz mı

Vay süpersin neler yaptın. Ben gece yemeklerini kestim bide yürüyüş yaptım. Bide 2.5 litre su.düzenli bi diyet listesine uyamadim
Normal diyet listelerine uydum yuruyusu çok yaptım suyu çok içtim bende. Yeşil çay içtim çok faydası oldu. Bu şekilde verdim

AtAr misin diyet listeni mümkünse
Canim aslında tam bi diyet listem yok ekmek yemiyorum sabah kahvaltı da haşlanmış yumurta şekersiz çay 3 5 tane zeytin bu kdar. Aksam yemeğinde çok hafif şeyler yiyorum genelde çorba vs sıvı şeyler yiyorum ara öğün olarak süt veya ceviz günde iki kere. Şekeri tamamen kestim. Bu sekilde verdim.

Kızlar kilo vermem durmuştu. Açlık otu kullandım. Wc ye çıkışı kolaylaştırıo ve yediğiniz emilmeden vücuttan hop disari☺tavsiye ederim.arkadasa diyetisyeni önermiş ordan duydum bende.sinemaki gibi değil bırakınca da wc ye cikabiliosun.

ben de 72 kiloyum boyum 165 yıllardır denemeler yapıyorum ama başarısız olmaktan bıktım hedefim 55 belki biriyle birbirimize yardım ederek yaparsak sonunda amacıma ulaşabilirim. ne dersin?

Kızlar bende geldim araniza boyum 163 kilom 61. Tam bir azimsizlik ornegiyim hedef 54 umarım sizden biraz ornek alabilirim

Ben de geldim burdayım:) 79 kilo ile doğuma girdim sonrasında 70 de sabitlendim. Sonrasında biraz yediklerime dikkat ederek 5 kilo verdim şuan 65 im yubbiyyyy:) Ancak hedefim 55-56 haydi kızlar diyete . Bugünden itibaren yeniden yediklerime dikkat etmeye başladım birkaç kilo daha gitse motivem artacak. Ancak göbüşümü de eritmem lazım doğum sonrası birasz göbüşüm kaldı çünkü

Kizlar benim de hedefim 55 bu kilo bende riya gbi o kadar xok istiyorum ki suan 65 im gotmedgim diyetisyen kalmadi ama ben diyet kistelerine uyamiorum yeterartik bu zamana kadar yedik artik kendimiz icin bisyler yapalim

merhaba bayanlar bende 2 ayda 14 kilo verdim 90dan 76a düştüm. hedefim 55

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…