Beraber Anne Olma Yolunda

Valla canım ben de öyle düşünmeye başladım sanki koca ömrü eşimle geçirecez diye.. Allahım hayırlısını versin hep öyle dua ediyorum. Belki de bu benim sınavım sabrımla sınanıyorum belki de dediğin gibi hiç ummadığım bi anda gelecek miniğim. Konyaya gitmiştim dayımın kızı evleniyordu. Ananemler belki göbeğin düşüktür dedi teyzemle bi kadına gittik düşmüş dedi çevirdi biraz ağrılı oldu inşallah sebebi olur. Eğer olursa evde iki tane kız çocuğu vardı ikizin olsun diye dua ettiler o çocuklara hediye alıp göndereceğim. Yine de Allah tan diliyorum o vereceği zamanı bilir geç olsun güç olmasın :):)

Kızla catlak acir mi? Bazen aciyor gibi
Canim benim kasigimin oralar catlamis. Uzanıp oturmaya kalktigimda hafif bir ağrı oluyor etimde. Onun haricinde içten içe bir ağrı yok kasiniyor sadece. Bebe yagiyla nemlendirmeye çalışıyorum

Canim benim kasigimin oralar catlamis. Uzanıp oturmaya kalktigimda hafif bir ağrı oluyor etimde. Onun haricinde içten içe bir ağrı yok kasiniyor sadece. Bebe yagiyla nemlendirmeye çalışıyorum
Benim de kasik ustunden gobek yanina dogru var iki tarafinda da kasinmiyor terlemedigim surece ama aciyor sanki bazen. Bende zeytinyagi suruyorum herkes pek bi onerdi diye catlamayi engellemedi ama :-/

Günaydın kızlar,
Burası sevimcimizi de hüznümüzü de paylaştığımız bir yer oldu bizim icin.Dün dr a gittigimde oluşmaya baslayan kesenin sönmüş oldugunu dış gebelik riskinin şu durumda hala mevcut olduğunu ögrendim.gecen salı 900 lerde olan beta 1700 olmuş deger hem iyi yukselmemis hemde düşme göstermemis.belkide hala yükseliyor az az bunu yarınki testte anlayacagız.kendi dr um gözetim altında olmam gerektigini carsamba tekrar gelmemi söyledi.bunun üstüne hastane raporu alabilmek icin özel bir hastaneye gittim kendi dr umun özel muayenehanesi vardı kurumum raporda sorun cikarmasin diye.rapor icin gittigim dr beni cok korkuttu %90dıs gebelik hemen üniversite hast.git bunun bir ignesi var onu yapmalari lazim kendiliginden düşmesi icin yoksa ic kanama cerrahi mudahale tüp kaybetmeye kadar gitti olay aksam nasil gecti sabah nasil oldu bilmiyorum.resmen ruh gibiyim.sabah kendi dr umu aradim direk bana böyle dediler dedim.dr um ben senin durumunun farkindayim o igneyi vurmayi bende bilirim hemen fakat igne kemoterapi ignesi bebegi öldürmesi icin vurulur ve tupte olusan bebek düşürülür bu da zaten yum ameliyati geciren senin yum rezervini azaltir dedi.simdi aşırı agri durumun yok biz kendiliginden düşmesini bekleyecegiz tüpte hafif ödem gördüm ama kese olusmus degil tupte dedi.yarin gel icin rahat olsun sonucta tüpü olmadan hamile kalanlar var tüp bebekle ama yum olmadan hamile kalinmaz benim önceliğim senin yumlar dedi.yarin gidecegim tekrar.belirsizliklrden ne kdar nefret edersem o kadar fazla belirsizlik yasiyorum.sanssizim demek istemiyorum kismetsizim demek istemiyorum hele isyan etmek hic istemiyorum.ailem olsun işim olsun eşim olsun düşününce sanssizim dersem nankörlük etmis olurum.bu da benim sınavlarımdan biri.hep diyorum Rabbim dermansiz dert vermesin.normal düşük olması icin dua ediyorum dış gebelikse süreç biraz daha farkli olacak çünkü.dualarinizi esirgemeyin kızlar buna ihtiyacim var.dış gebelik olmasın öyleyse bile kendiliginden sonlansin.ruhen çökmüş durumdayim kizlar.uzun oldu bayagi hakkinizi helal edin...

kaygılım geçmiş olsun allah şifa versin ....valla bi bilgim yok inşallah sorun yoktur git istersen bi doktora danış için rahat eder

Canim biraz daha gitti kasilmalar bugun kontrole gidicem 32.hafta raporu almak icin bebisimi gorucem dradasoracagim bakalim

:):):) valla ben hep allahim merhametli adil iyi yurekli hayirli bir evlat olsun dedim akilli da olsun cevresine yararli olsun dedim insallah boyle olur seninde kizin olursa iyilerle karsilasir insallah kimbilir birbirlerini bulurlar belki :):)

Canım benim çok üzüldüm vardır her şerde bir hayır boşver o iğneyi yaptırma kendi doktorunun takibinde kal Allahtan ümit kesilmez rabbim her şekilde bize yardım etsin inşaallah.

Canim biraz daha gitti kasilmalar bugun kontrole gidicem 32.hafta raporu almak icin bebisimi gorucem dradasoracagim bakalim
canım geçmiş olsun hayırdır neyin var ?? tatlım kasılma demişsin nasıl anlaşılıyor kasılmalar ?

canım benimm inan ki çok üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır.illaki gelecek bebişin.bununda ardı sağlıklı gebelik olacak gör bak.

:):):) valla ben hep allahim merhametli adil iyi yurekli hayirli bir evlat olsun dedim akilli da olsun cevresine yararli olsun dedim insallah boyle olur seninde kizin olursa iyilerle karsilasir insallah kimbilir birbirlerini bulurlar belki :):)
Amiin. Hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasibet rabbim diye dua ettim bende herzaman.

canım geçmiş olsun hayırdır neyin var ?? tatlım kasılma demişsin nasıl anlaşılıyor kasılmalar ?

Maysum sag ol normalde hareket ediyor tepiniyor bizimki ama bu sefer bi yana yanasiyo asiri bastiriyo ama rahatsiz ediyo iyice gunde 2 3 defa olunca insan tedirgin oluyor ama yalanci dogum sancilari doguma hazirlikmis bunlar yinede cok artmadigi icin dr a henuz sormadim bugun baska dr a ugrayacagim ona soracagim nasil gidiyor :)

Kuzum Allah'im yardım etsin hayırlı sağlıklı bir şekilde nasıl olacaksa süreç o şekilde olsun seni o kadar iyi anlıyorum ki Allah büyük üç evlat kaybettim kaç kere kimyasal geçirdim doktorlar bebeğin olmaz dedi bak gün sayıyorum bırakma kendini emi.

Insallah oyle olurlar rabbim evlatlarimizdan yuzumuzu guldursun insallah sen iki uc hafta yatis yapiyorsun taze anne dikkat et
Zaten o moddayım canm.Adamda sağolsun kasmıyo beni dün akşam yemegi bile yapmadım iş çıkışı dışarda işi vardı döner yemiş kendisi.Bende canım bişey çekmiyo acıkma duygumu biryerde unutmuşum bu aralar ve işimede geliyo az kilo veririm bari diye :))Veddigimde yokta işte.Vitamin hapı vermişti doktor günde bir defa ondan kulla ıyorum.bir tablet birde sıvı dolu kapsül ikisi bir alınıyo. galiba balık yagı diye düşünüyorum sıvılı olanı.Aslında hamilelik öncesi Aynı tabletin 1 numaralısını kullanmak gerekiyomuş hamile oluncada 2 numaralı pakete geçiliyomuş benim kıçından haberi olmayan eski doktor bana yazmadı bu hapı.Israrla sormuştum yardımcı ilaç yokmu hamilelige hazırlık diye yok demişti uyuz kadın.Siğorta çok azını karşılıyo ama ayda 1 pakette fakir olunmaz yani.

Kızlar merhaba nasılsınız ben geldim yeniden iyi haberlerle gelmek isterdim ama malesef iyi haberlerle gelemedim
Anne olan tüm annelere çocuklarıyla musmutlu günler geçirmelerini hamile olanlara bebeklerini sağlıcakla kucaklarına almayı Rabbim nasip etsin...

Hoşgeldin canm Nasılsın çoktandır görmüyorm seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…