son 6 demirbaşTEMMUZ BAT
Eminebi ----------------> 14 Temmuz -------> 11.Deneme ------->
RuyaHayal -------------> 15 Temmuz -------> 6. Deneme -------> HAMİŞ
Jasmine53 -------------> 23 Temmuz -------> 20.Deneme ------>
Ayseygt1453 -----------> 24 Temmuz -------> 13. Deneme ------>
Sabis35 ----------------->24 Temmuz -------> 12.Deneme ------->
Hyb77 -------------------> 24 Temmuz ------> 10. Deneme -------> HAMİŞ
Gulbike -----------------> 30 Temmuz -------> 14. Deneme ------>
AĞUSTOS BAT
Pesettim342 -----------> 1 Ağustos --------> 33.Deneme ------->
Eminebi ----------------> 4 Ağustos --------> 12.Deneme
Jasmine53 -------------> 10 Ağustos -------> 21.Deneme
Arsinli ------------------> 10 Ağustos -------> 16.Deneme
Friendly8584 ---------> 13 Ağustos --------> 16.Deneme
EYLÜL BAT
Pesettim342 -----------> 1 Eylül --------> 34.Deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
Bende 2hafta sonra başlıycam hurmaları yemeye.bekletmesin annişini meleğim. Dün gece ilk defa gördüm kızımı. Emzirdim. Gözlerine baktım. Yemyeşildi gözleri yavrumun.Rabbim hepimize kucağımıza sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsinBilgilendirme için sağol balım da ayva çıkmadı da ha anca ekim gibi yemeye başlarım...hurma zaten aklımda hatta şöyle 30 haftalık olalım hergün 2-3 yicem...son ay tabak tabak yerim herhalde yanında bi de yürüyüş bolca...umarım o kadar çabaya 10 cm açılırızlohusayken hurma sütü de arttırırmış hurma delisi olucam belli oldu
Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım benim kolay bi doğumun olsun İnşallahBende 2hafta sonra başlıycam hurmaları yemeye.bekletmesin annişini meleğim. Dün gece ilk defa gördüm kızımı. Emzirdim. Gözlerine baktım. Yemyeşildi gözleri yavrumun.Rabbim hepimize kucağımıza sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin
Göremem cnm ultrason ürolojide çünkü. Jimekolojideli randevum haftaya salı çok heyacanlıyım görenilcekmiyiz acaba hem bebegi hem kalp atışını.Çok geçmiş olsun canım. İnşa Allah yarın miniğini görürsün
Oyyy kuzum İNŞALLAH işe yarar bu çabalarınız... Rabbim gönlünün muradını versin...Senin minik 2016 miniği olacak ben eminim annesi hatta seni de fındıktan kurtaracak seneye“Rivayet edilmiştir ki, bir kavim / topluluk, çocuklarının çirkinliğini peygamberlerine şikâyet etmiştir. Bunun üzerine Allah o peygambere; ‘Onlara; gebe olan hanımlarına ayva yedirmelerini tavsiye et, çünkü bu meyve çocuklara güzellik sağlar.’ diye vahiy etmiştir.”(İhya, IV/278). ....ah mogişim ah pazartesi gününe randövü alıcam kocacığıma ürolog dan bakalım bu ne diycek bize ilaç bişi verirsede ekim-kasıma kadar etkisini gösterir artık inşallah ilk aşılamada tutar
Sağol canım allah razı olsun sanada allah zihin açıklıgı versin inşaallah.Bitanem çok sevindim bu işlemi de sorunsuz atlatmana çok şükür gerçektenben birazdan derse kaçıyore
bence ayva ya da gerek yok bu kadar güzel bir yürekten çirkin bebek çıkmaz zaten ....yani bi zahmet bidaki fındıktan kurtarsın yaaOyyy kuzum İNŞALLAH işe yarar bu çabalarınız... Rabbim gönlünün muradını versin...Senin minik 2016 miniği olacak ben eminim annesi hatta seni de fındıktan kurtaracak seneyeBu arada bilgi için sağol balım ayva çıksında kilo kilo yiyim
bence ayva ya da gerek yok bu kadar güzel bir yürekten çirkin bebek çıkmaz zaten ....yani bi zahmet bidaki fındıktan kurtarsın yaabu yıl çok tembel bu yavrucak anasını yorucak
cuma gideceğim bende bakalim ne kadar olmus tospikim bende merak ediyorumKızlar 32+6 olduk bugün itibariyle.ve kızım 1800grammış. Doktor normal dedi ama sanki zayıf gibi geldi bana. Sizinkiler kaç gram olmuş bakiym
Amin.canım benim inşa Allah normal doğum olacak benimki. Papatyam pozisyonunu almış zaten. Rabbim bizede buradan resimlerini paylaşmayı nasip etsinAllahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım benim kolay bi doğumun olsun İnşallah
Git bakalım. Yakışıklı kaç kilo olmuşcuma gideceğim bende bakalim ne kadar olmus tospikim bende merak ediyorum
Görürsün inşa Allah canım benim. Onun o pıt pıtları yeterGöremem cnm ultrason ürolojide çünkü. Jimekolojideli randevum haftaya salı çok heyacanlıyım görenilcekmiyiz acaba hem bebegi hem kalp atışını.
AYNENNN BENDE SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM CANIM.HATTA BAZALI YATAK YAPCAM 2 YIL SONRA TÜM IVIRINI ZIVIRINI ALIR HEM.BEBEK ODASI ÇOK GEREKSİZ GELİYORkuzum ben park yatak tavsiye ederim araştırmalarıma göre mobilya yataktan memnun kalan çok yok...annemin iki komşusuda doğum yaptılar bi heves gidip mobilya yatak aldılar sonra bebek ayaklanınca mecburen gidip park yatak aldılar...ikisinden de duydum keşke başta park yatak alsaydım lafını...bende gidip park yatak aldım tamam çok şirin gözükmüyorlar ama katladım mı minicik oluyorlar ve 2 yıl kullan sonra git isteediğin gibi oda yap kafasındayım ben...iki yıl yatsın benim yanımda daha sonra onda genç odası kıvamında bi oda yapıcam yıllarca kullansın bebek odasını en fazla kaç yıl kullanırsın ki
benim kızz fırlama canım 12.haftada çıkmaya başladı göbekbence benmki kız hala umudum var
valla çook derinden bi kıpırtı hissediyorum ama bilmiyorum artık :) senin göbiş de kocaman maşallah bende o da yok bebek mağazasındaki kız inanamadı kilo da almayınca kimse hamileden saymıyo benisenin tatilin bitti mi canım ben döndüm ankara günlerine
unuttum ben tabi şanslıgillerdensin desenebenim kızz fırlama canım 12.haftada çıkmaya başladı göbekhemde okadar kusmaya rağmen bize hep tatil canım yazlığa git gel yapıyoruz çok uzak değil.7 gibi evde oluyorz c.tesi pazarda eklenince miss gibi oluyor.deniz şehrinde yaşamanın faydaları
geçmiş olsun canım , bundan sonra zaman o kadar çabuk geçecek ki anlamayacaksın bileGöremem cnm ultrason ürolojide çünkü. Jimekolojideli randevum haftaya salı çok heyacanlıyım görenilcekmiyiz acaba hem bebegi hem kalp atışını.
herşeyi alası geliyo insanın şanslı şimdi ki sıpalarhyb77 ablacım geçmiş olsuuunnn, bu da geldi geçti maşallah bebişine gümbür gümbür sağlıkla tutunuyor sana
@betiboopMogami park yatakta karar verilmiştir öyleyse :) insanın içi kaynıyor valla odada alayım yatakta alayım park yatakta alayım her bişeyi alayım diye
yarenim99 az kalmış bebişeee ard arda bebişkolar geliyor topikte şenleniyoruz büyüyoruuzz Benim bebişimde zayıf hatta fotosunu görenler bana kızdı bu ne zayıf diye ama doktorumuz hep maşallah diyerek baktı bizimkinin yapısı zayıf ve uzunmuş hatta normalden biraz daha uzunmuş. Büyüdükçe sağlam tekmeler savuracak bana anlaşılan. Sende üzme canını zayıf olsun sağlıklı olsunlar yavrularımız.
Bu arada evet erkek bebişler tembel oluyor, cumartesi günü pasta yedim evden çıktım, hastanede çikolata yedim ultrasonda yine tepetaklak olmuş duruyordu bizimki. Tembel sıpa bir de her gittiğimizde ters duruyor başı dönmüyor mu içerde acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?