Beraber Anne Olma Yolunda

son 6 demirbaş

Son düzenleme:
Bende 2hafta sonra başlıycam hurmaları yemeye.bekletmesin annişini meleğim. Dün gece ilk defa gördüm kızımı. Emzirdim. Gözlerine baktım. Yemyeşildi gözleri yavrumun.Rabbim hepimize kucağımıza sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin

Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım benim kolay bi doğumun olsun İnşallah

Oyyy kuzum İNŞALLAH işe yarar bu çabalarınız... Rabbim gönlünün muradını versin...Senin minik 2016 miniği olacak ben eminim annesi hatta seni de fındıktan kurtaracak seneye Bu arada bilgi için sağol balım ayva çıksında kilo kilo yiyim

KIZLAAAAR BAKIN SİZE Bİ SİTE ÖNERİSİ

https://www.radyobebek.com/

içinde minikleriniz için çok çeşitli müzik seçenekleri var...anne karnında dinlenecekler, uyku müzikleri, masallar falan...bi üyelik yetiyo...

bence ayva ya da gerek yok bu kadar güzel bir yürekten çirkin bebek çıkmaz zaten ....yani bi zahmet bidaki fındıktan kurtarsın yaa bu yıl çok tembel bu yavrucak anasını yorucak

hyb77 ablacım geçmiş olsuuunnn, bu da geldi geçti maşallah bebişine gümbür gümbür sağlıkla tutunuyor sana
@betiboop Mogami park yatakta karar verilmiştir öyleyse :) insanın içi kaynıyor valla odada alayım yatakta alayım park yatakta alayım her bişeyi alayım diye
yarenim99 az kalmış bebişeee ard arda bebişkolar geliyor topikte şenleniyoruz büyüyoruuzz Benim bebişimde zayıf hatta fotosunu görenler bana kızdı bu ne zayıf diye ama doktorumuz hep maşallah diyerek baktı bizimkinin yapısı zayıf ve uzunmuş hatta normalden biraz daha uzunmuş. Büyüdükçe sağlam tekmeler savuracak bana anlaşılan. Sende üzme canını zayıf olsun sağlıklı olsunlar yavrularımız.
Bu arada evet erkek bebişler tembel oluyor, cumartesi günü pasta yedim evden çıktım, hastanede çikolata yedim ultrasonda yine tepetaklak olmuş duruyordu bizimki. Tembel sıpa bir de her gittiğimizde ters duruyor başı dönmüyor mu içerde acaba

Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım benim kolay bi doğumun olsun İnşallah
Amin.canım benim inşa Allah normal doğum olacak benimki. Papatyam pozisyonunu almış zaten. Rabbim bizede buradan resimlerini paylaşmayı nasip etsin

AYNENNN BENDE SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM CANIM.HATTA BAZALI YATAK YAPCAM 2 YIL SONRA TÜM IVIRINI ZIVIRINI ALIR HEM.BEBEK ODASI ÇOK GEREKSİZ GELİYOR

benim kızz fırlama canım 12.haftada çıkmaya başladı göbek hemde okadar kusmaya rağmen bize hep tatil canım yazlığa git gel yapıyoruz çok uzak değil.7 gibi evde oluyorz c.tesi pazarda eklenince miss gibi oluyor.deniz şehrinde yaşamanın faydaları

unuttum ben tabi şanslıgillerdensin desene evet canım bende hala senin 17.haftadaki göbek yok iyi mi maşallah fındık kızına

herşeyi alası geliyo insanın şanslı şimdi ki sıpalar benmki de düşünüyodu eli yüzünde doktorum da ne olacak bu memleketin hali diye düşünüyo dedi ama duruşunu falan algılayamıyorum doktora da çok konuşmuyo benimki boy kilo bile söylemiyo

verdim yüksek ses müziği benim sıpaya azcık hareketlensin, işi var bu çocuğun benimle
@betiboop ben doktorumu en çok bu yüzden seviyorum çok konuşuyor istediğimiz kadar fotoğraf veriyor saolsun. Eşim pipi resmi istedi onu bile verdi güle güle. O memleketi düşünen pozlarını sevip, ellerini öpceksin onun minnoşlarımız bizim detaylıya ne zaman giriyorsun? Aldın mı tarihini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…