kuzum o bende de oluyor gün içinde bi iki kez kendini biryere bastırıyor gibi hatta dokunuyorum ya omuzu ya ayağı ya totosu hangisiyse hissediliyor.önemli birşeyse bende sorayım doktorumaMaysum sag ol normalde hareket ediyor tepiniyor bizimki ama bu sefer bi yana yanasiyo asiri bastiriyo ama rahatsiz ediyo iyice gunde 2 3 defa olunca insan tedirgin oluyor ama yalanci dogum sancilari doguma hazirlikmis bunlar yinede cok artmadigi icin dr a henuz sormadim bugun baska dr a ugrayacagim ona soracagim nasil gidiyor :)
Hoşgeldin canm Nasılsın çoktandır görmüyorm seni.
hoşşşgeldinnnnnnnnKızlar merhaba nasılsınız ben geldim yeniden iyi haberlerle gelmek isterdim ama malesef iyi haberlerle gelemedim
Anne olan tüm annelere çocuklarıyla musmutlu günler geçirmelerini hamile olanlara bebeklerini sağlıcakla kucaklarına almayı Rabbim nasip etsin...
canım bizim bu topic çok ama çok uğurlu millett patır patır hamile kaldı bak gör sendende yakın zamanda güzel haberi alıccazHoşbuldum maysumm
canım bizim bu topic çok ama çok uğurlu millett patır patır hamile kaldı bak gör sendende yakın zamanda güzel haberi alıccaz
olurrr olurrr canımm merak etme sennnn çokta mühim bir problem değil sonuçta kaynak var sayıda maşallahhAhh bebeğim durumları biliyorsun Allah büyük inşallah hayırlısıyla nasip olacak ama benimki patır patırmı olur onu bilemiyorum işte...
olurrr olurrr canımm merak etme sennnn çokta mühim bir problem değil sonuçta kaynak var sayıda maşallahhbiraz ittirmek gerekiyor okadar
Hayırdır canım nedir sorunun ciddi birşey degildir inşaallah.Ayy ilahi sen ittirmek gerekiyorÇok şükür canım çözümü olmayan birşey değil sadece zamana ihtiyacımız var galiba
Hayırdır canım nedir sorunun ciddi birşey degildir inşaallah.
Zaten o moddayım canm.Adamda sağolsun kasmıyo beni dün akşam yemegi bile yapmadım iş çıkışı dışarda işi vardı döner yemiş kendisi.Bende canım bişey çekmiyo acıkma duygumu biryerde unutmuşum bu aralar ve işimede geliyo az kilo veririm bari diye :))Veddigimde yokta işte.Vitamin hapı vermişti doktor günde bir defa ondan kulla ıyorum.bir tablet birde sıvı dolu kapsül ikisi bir alınıyo. galiba balık yagı diye düşünüyorum sıvılı olanı.Aslında hamilelik öncesi Aynı tabletin 1 numaralısını kullanmak gerekiyomuş hamile oluncada 2 numaralı pakete geçiliyomuş benim kıçından haberi olmayan eski doktor bana yazmadı bu hapı.Israrla sormuştum yardımcı ilaç yokmu hamilelige hazırlık diye yok demişti uyuz kadın.Siğorta çok azını karşılıyo ama ayda 1 pakette fakir olunmaz yani.
Eşim dr gitti değerleri düşük çıktı canım dr ürolojiye yönlendirdi ne olacak nasıl olacak bilmiyorum
sayı iyi ama hareketlilik kötü dr çocugunuz olur sayu iyi dedi ama hareketliliği yükseltebiecekmiyiz bilmiyorum iki saatin sonunda hareketlilerin tamamı ölüyor yarı hareketlinin %5 kalıyor yerinde hareketlinin %10 hareketsiz oranı %85
toplam sayı 58.500.000 ml de ise 13.000.000 bu 13.000.000 de biraz düşük dedi kafam karısık ne olacak nasıl olacak bilmiyorum bu hareketlilik yükselirmi aşılama mı tüp mü ne olacak bilemiyorum yada normal yolla olacakmı hareketlilik yükselirmi binlerce soru var kafamda
kuzum o bende de oluyor gün içinde bi iki kez kendini biryere bastırıyor gibi hatta dokunuyorum ya omuzu ya ayağı ya totosu hangisiyse hissediliyor.önemli birşeyse bende sorayım doktoruma
Canım ürologa gitsin eşin belki varikosel vardır eşinde tedavi olsun hemen hamiş kalırsın.bu varikosel kendini pek bellietmiyo galiba ama sipermlerin sağlığını bozuyo kaç kişi öyle varikosel tedavisinden hemen sonra hamile kaldı.Çok şükür sayı iyi diyosun ama ömürleri kısa ki hemen ölüyo.Sen hiç bekletme kocanı ürolağa götür geniş bir testten geçirsimler en ufak şeyi gözden kaçırma ve tedavisini aksattırma.Ameliyatsa ameliyat ilaçsa ilaç .Ondan sonra buraya yaz Hamileyimm diye inşaallah.Eşim dr gitti değerleri düşük çıktı canım dr ürolojiye yönlendirdi ne olacak nasıl olacak bilmiyorum
sayı iyi ama hareketlilik kötü dr çocugunuz olur sayu iyi dedi ama hareketliliği yükseltebiecekmiyiz bilmiyorum iki saatin sonunda hareketlilerin tamamı ölüyor yarı hareketlinin %5 kalıyor yerinde hareketlinin %10 hareketsiz oranı %85
toplam sayı 58.500.000 ml de ise 13.000.000 bu 13.000.000 de biraz düşük dedi kafam karısık ne olacak nasıl olacak bilmiyorum bu hareketlilik yükselirmi aşılama mı tüp mü ne olacak bilemiyorum yada normal yolla olacakmı hareketlilik yükselirmi binlerce soru var kafamda
Hic birini dusunme elisam once esini cook iyi bitkisel besle bir iki ay ve dr un onerilerini yap sonra olmadi stres yaparsan asilama ile denersin oda olmadi tup bebisle lovely gibi hemne kavusursun yavruna hayirlisi nasil olacaksa o olsun bir suru yontem var esinden dolayi sansin da var allah nasip ederse neden olmasin bunca zamandir bos yere stres yaptin bundan sonra cozumleri deneyerek umutla yeniden basla ve bizde cookk dua ediyoruz bebis gelsin :)
Canim kullanfigin vitamin femibion olmasi lazim.2 numarayi 13.haftadan itibaren basliyorsun.1 numarayi ben hamile olmadan 2 ay once doktorum vermisti o zamandan beri kullaniyorum.bizde sigorta odemiyor.2 numaraya gecince buyuk olanindan al 192 lik sanirim 85€ falan tutuyor 3 ay yetiyor.Zaten o moddayım canm.Adamda sağolsun kasmıyo beni dün akşam yemegi bile yapmadım iş çıkışı dışarda işi vardı döner yemiş kendisi.Bende canım bişey çekmiyo acıkma duygumu biryerde unutmuşum bu aralar ve işimede geliyo az kilo veririm bari diye :))Veddigimde yokta işte.Vitamin hapı vermişti doktor günde bir defa ondan kulla ıyorum.bir tablet birde sıvı dolu kapsül ikisi bir alınıyo. galiba balık yagı diye düşünüyorum sıvılı olanı.Aslında hamilelik öncesi Aynı tabletin 1 numaralısını kullanmak gerekiyomuş hamile oluncada 2 numaralı pakete geçiliyomuş benim kıçından haberi olmayan eski doktor bana yazmadı bu hapı.Israrla sormuştum yardımcı ilaç yokmu hamilelige hazırlık diye yok demişti uyuz kadın.Siğorta çok azını karşılıyo ama ayda 1 pakette fakir olunmaz yani.
Canım ürologa gitsin eşin belki varikosel vardır eşinde tedavi olsun hemen hamiş kalırsın.bu varikosel kendini pek bellietmiyo galiba ama sipermlerin sağlığını bozuyo kaç kişi öyle varikosel tedavisinden hemen sonra hamile kaldı.Çok şükür sayı iyi diyosun ama ömürleri kısa ki hemen ölüyo.Sen hiç bekletme kocanı ürolağa götür geniş bir testten geçirsimler en ufak şeyi gözden kaçırma ve tedavisini aksattırma.Ameliyatsa ameliyat ilaçsa ilaç .Ondan sonra buraya yaz Hamileyimm diye inşaallah.
Bana ilk gittigimde verdi 2 numarayı canm.İyikide verdi yoksa digerinden hiç hayır yoktu bir tablet bile yazmadı bana.Siğorta ödemiyor canım sadece birazını ödüyodur diye tahmin ediyorum.1 aylık zaten bitince yenisine geçilir herhalde.Canim kullanfigin vitamin femibion olmasi lazim.2 numarayi 13.haftadan itibaren basliyorsun.1 numarayi ben hamile olmadan 2 ay once doktorum vermisti o zamandan beri kullaniyorum.bizde sigorta odemiyor.2 numaraya gecince buyuk olanindan al 192 lik sanirim 85€ falan tutuyor 3 ay yetiyor.
Teşekkür ederim kaygılım eşim il dışında işe başladı 1.5 ay oldu sadece hafta sonları bır gun gelebiliyor beslenmesıne bek dıkkat edemıyorum haftaya dr ıcın randevu alacagız üroloji dr ne diyecek onu merak edıyorum benım dr um ürolije gidin ondan sonra biz görüşürüz senlik sorun yok suan dedi
Güzel olacak canım çok güzel olacak hemde.Zten kadının yumurtasının en dış kabugu çok saglam bir yapıya sahipmiş sadece güçlü ve sağlıklı olan spermlerin gücü yetermiş delip girmeye o yüzden sayı degil kaliteyi yükseltmek lazım bence.Bide burda bir ebe söylemişti kocana bolbol kuru incir yedir çünkü incirdeki çekirdeklerin yapsı testislerin yapısıyla aynı testisleri besliyo sipermlerde besleniyo demişti.Tabi ben kocanın ağzına bile aldıramadım o başka :))Ama bana bol bol alıp gelirdi.Kızlar aklıma gelmişken ben hamile kaldığım ay paket paket haç hurması yedim eşimde oruç vesilesiyle cevizle beraber hurma yedi acaba onun da etkisi olmuşmudur ki bize.İnşallah hamileyim diye yazmak nasip olur canım benim dr umda varkisoel olabilir ürülogla görüşün dedi sayı iyi canım çok şükür haftaya randevu alacagız inşalalh eşim işe yeni başladı şimdi izin almasıda sıkıntı olacak nasıl olacak hiç bilmiyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?