Beraber Anne Olma Yolunda

kuzum o bende de oluyor gün içinde bi iki kez kendini biryere bastırıyor gibi hatta dokunuyorum ya omuzu ya ayağı ya totosu hangisiyse hissediliyor.önemli birşeyse bende sorayım doktoruma

Hoşgeldin canm Nasılsın çoktandır görmüyorm seni.

Hoşbuldum sağol canım iyiyim canım çok şükür evet uzun zamandır girmiyorum uzaklaşmak istedim ama bir sorunla karşılaştık sizden bilgi almadan yapamayacagım için geri geldim fikirlere ihtiyacım var

hoşşşgeldinnnnnnnn

canım bizim bu topic çok ama çok uğurlu millett patır patır hamile kaldı bak gör sendende yakın zamanda güzel haberi alıccaz

Ahh bebeğim durumları biliyorsun Allah büyük inşallah hayırlısıyla nasip olacak ama benimki patır patırmı olur onu bilemiyorum işte...

Ahh bebeğim durumları biliyorsun Allah büyük inşallah hayırlısıyla nasip olacak ama benimki patır patırmı olur onu bilemiyorum işte...
olurrr olurrr canımm merak etme sennnn çokta mühim bir problem değil sonuçta kaynak var sayıda maşallahh biraz ittirmek gerekiyor okadar

olurrr olurrr canımm merak etme sennnn çokta mühim bir problem değil sonuçta kaynak var sayıda maşallahh biraz ittirmek gerekiyor okadar

Ayy ilahi sen ittirmek gerekiyor Çok şükür canım çözümü olmayan birşey değil sadece zamana ihtiyacımız var galiba

Hayırdır canım nedir sorunun ciddi birşey degildir inşaallah.

Eşim dr gitti değerleri düşük çıktı canım dr ürolojiye yönlendirdi ne olacak nasıl olacak bilmiyorum
sayı iyi ama hareketlilik kötü dr çocugunuz olur sayu iyi dedi ama hareketliliği yükseltebiecekmiyiz bilmiyorum iki saatin sonunda hareketlilerin tamamı ölüyor yarı hareketlinin %5 kalıyor yerinde hareketlinin %10 hareketsiz oranı %85
toplam sayı 58.500.000 ml de ise 13.000.000 bu 13.000.000 de biraz düşük dedi kafam karısık ne olacak nasıl olacak bilmiyorum bu hareketlilik yükselirmi aşılama mı tüp mü ne olacak bilemiyorum yada normal yolla olacakmı hareketlilik yükselirmi binlerce soru var kafamda

Iyi yapiyorsun olsun simdiden sonra kullan en onemli zamanlari organlar olusuyor ben hic balik yagi kullanmadim demir ilaci kullaniyorum ama her seyden tuketiyorum gidalarla almak en guzeli ac kalma bebisinde ac kalir istahsizlik yinede guzel sey :):):) sonradan bu gunleri ararsin gerci ben bu aylarda cok acikirim diyordum ama sag olsun sicak tamamen aldi istahi normal yiyorum :)

Hic birini dusunme elisam once esini cook iyi bitkisel besle bir iki ay ve dr un onerilerini yap sonra olmadi stres yaparsan asilama ile denersin oda olmadi tup bebisle lovely gibi hemne kavusursun yavruna hayirlisi nasil olacaksa o olsun bir suru yontem var esinden dolayi sansin da var allah nasip ederse neden olmasin bunca zamandir bos yere stres yaptin bundan sonra cozumleri deneyerek umutla yeniden basla ve bizde cookk dua ediyoruz bebis gelsin :)

kuzum o bende de oluyor gün içinde bi iki kez kendini biryere bastırıyor gibi hatta dokunuyorum ya omuzu ya ayağı ya totosu hangisiyse hissediliyor.önemli birşeyse bende sorayım doktoruma

Degil degil esnetiyolar bizi :) ama yani saat icinde iki uc oluyorsa dr jna danis allah korusun erken dogum riski olmasin ama insan hissediyor kasilmanin boyutunu sen suphe ederdin o kadar kotu olsaydi eminim

Canım ürologa gitsin eşin belki varikosel vardır eşinde tedavi olsun hemen hamiş kalırsın.bu varikosel kendini pek bellietmiyo galiba ama sipermlerin sağlığını bozuyo kaç kişi öyle varikosel tedavisinden hemen sonra hamile kaldı.Çok şükür sayı iyi diyosun ama ömürleri kısa ki hemen ölüyo.Sen hiç bekletme kocanı ürolağa götür geniş bir testten geçirsimler en ufak şeyi gözden kaçırma ve tedavisini aksattırma.Ameliyatsa ameliyat ilaçsa ilaç .Ondan sonra buraya yaz Hamileyimm diye inşaallah.

Teşekkür ederim kaygılım eşim il dışında işe başladı 1.5 ay oldu sadece hafta sonları bır gun gelebiliyor beslenmesıne bek dıkkat edemıyorum haftaya dr ıcın randevu alacagız üroloji dr ne diyecek onu merak edıyorum benım dr um ürolije gidin ondan sonra biz görüşürüz senlik sorun yok suan dedi

Canim kullanfigin vitamin femibion olmasi lazim.2 numarayi 13.haftadan itibaren basliyorsun.1 numarayi ben hamile olmadan 2 ay once doktorum vermisti o zamandan beri kullaniyorum.bizde sigorta odemiyor.2 numaraya gecince buyuk olanindan al 192 lik sanirim 85€ falan tutuyor 3 ay yetiyor.

İnşallah hamileyim diye yazmak nasip olur canım benim dr umda varkisoel olabilir ürülogla görüşün dedi sayı iyi canım çok şükür haftaya randevu alacagız inşalalh eşim işe yeni başladı şimdi izin almasıda sıkıntı olacak nasıl olacak hiç bilmiyorum valla

Neys
Bana ilk gittigimde verdi 2 numarayı canm.İyikide verdi yoksa digerinden hiç hayır yoktu bir tablet bile yazmadı bana.Siğorta ödemiyor canım sadece birazını ödüyodur diye tahmin ediyorum.1 aylık zaten bitince yenisine geçilir herhalde.

Senin ozel olarak beslemene gerek yok dr un onerisinde bi seyler alir ve kullanir ister bitkisel ister ilacla :) isi icin hayirlisi olsun az gorusmek skinti gibi gorunsede degil nasipte varsa zaten belli gunler degerlendirmek yeterli :) hayirlisi olsun elisam

Güzel olacak canım çok güzel olacak hemde.Zten kadının yumurtasının en dış kabugu çok saglam bir yapıya sahipmiş sadece güçlü ve sağlıklı olan spermlerin gücü yetermiş delip girmeye o yüzden sayı degil kaliteyi yükseltmek lazım bence.Bide burda bir ebe söylemişti kocana bolbol kuru incir yedir çünkü incirdeki çekirdeklerin yapsı testislerin yapısıyla aynı testisleri besliyo sipermlerde besleniyo demişti.Tabi ben kocanın ağzına bile aldıramadım o başka :))Ama bana bol bol alıp gelirdi.Kızlar aklıma gelmişken ben hamile kaldığım ay paket paket haç hurması yedim eşimde oruç vesilesiyle cevizle beraber hurma yedi acaba onun da etkisi olmuşmudur ki bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…