betiimm gerçekten zaman okadar hızlı geçiyor ki anlamıyorum bende.ne ara 25 haftalık oldumgeçmiş olsun canım , bundan sonra zaman o kadar çabuk geçecek ki anlamayacaksın bile
sen hareket hissetmeye başladın mı canımverdim yüksek ses müziği benim sıpaya azcık hareketlensin, işi var bu çocuğun benimle
@betiboop ben doktorumu en çok bu yüzden seviyorum çok konuşuyor istediğimiz kadar fotoğraf veriyor saolsun. Eşim pipi resmi istedi onu bile verdi güle güle. O memleketi düşünen pozlarını sevip, ellerini öpceksin onun minnoşlarımız bizimdetaylıya ne zaman giriyorsun? Aldın mı tarihini?
canım bende ilk senin gibi hissetmiştim.gaz mı değilmi diye karnımı okşarken elimde pıt pıt hissetmiştim senin haftanda :) ooo benim ki taklalar açıyor karnımda dışardan bile görülüyor hareketleriimaysu canım ufak bişiler bazen oluyordu ama gaz mı ne anlamıyordum. Dün akşam elimle okşarken iki kere pıt pıt yaptı vurdu hafiften artık ben burdayım dedi :) Şimdi de müzikle hareketlendi galiba içimde bişiler kayıyor sanki. Sen 25 haftalıksın neler yapıyordur seninkiii
Bende yemistim hamileyken ayvayi:)) bakalım nasıl olacak bizim bebislerHamileyken ayva yiyenin bebeği güzel yüzlü olurmuş. Hadisi şerifte geçer. Bide lohusayken 40gün boyunca hurma yiyeninde çocuğu yumuşak huylu uslu olurmuş. Bunları da benden öğrenin bakayım. Ben ayvamı yedim. İnşa Allah lohusaykende bol bol hurmamı yerim
İnşaAllah güzel olacaklar. Yine ayva çıksada yesek doğurmadanBende yemistim hamileyken ayvayi:)) bakalım nasıl olacak bizim bebisler
Sağol canım inşaallah hepimizin kucakları bebişle şenlenir.Allahım önce göbüşe sonra kucağa versin sağlıkla hayırla inşaallah.hyb77 ablacım geçmiş olsuuunnn, bu da geldi geçti maşallah bebişine gümbür gümbür sağlıkla tutunuyor sana
@betiboopMogami park yatakta karar verilmiştir öyleyse :) insanın içi kaynıyor valla odada alayım yatakta alayım park yatakta alayım her bişeyi alayım diye
yarenim99 az kalmış bebişeee ard arda bebişkolar geliyor topikte şenleniyoruz büyüyoruuzz Benim bebişimde zayıf hatta fotosunu görenler bana kızdı bu ne zayıf diye ama doktorumuz hep maşallah diyerek baktı bizimkinin yapısı zayıf ve uzunmuş hatta normalden biraz daha uzunmuş. Büyüdükçe sağlam tekmeler savuracak bana anlaşılan. Sende üzme canını zayıf olsun sağlıklı olsunlar yavrularımız.
Bu arada evet erkek bebişler tembel oluyor, cumartesi günü pasta yedim evden çıktım, hastanede çikolata yedim ultrasonda yine tepetaklak olmuş duruyordu bizimki. Tembel sıpa bir de her gittiğimizde ters duruyor başı dönmüyor mu içerde acaba
İnşaallah canım allah hepimizin gönlündekini nasibetsin.Görürsün inşa Allah canım benim. Onun o pıt pıtları yeter
Baba ya bak pipi resmi bile istiyo maşaallah.:))Bizim babamız daha inanamıyo şoktan çıkamadı adamcagız.:))verdim yüksek ses müziği benim sıpaya azcık hareketlensin, işi var bu çocuğun benimle
@betiboop ben doktorumu en çok bu yüzden seviyorum çok konuşuyor istediğimiz kadar fotoğraf veriyor saolsun. Eşim pipi resmi istedi onu bile verdi güle güle. O memleketi düşünen pozlarını sevip, ellerini öpceksin onun minnoşlarımız bizimdetaylıya ne zaman giriyorsun? Aldın mı tarihini?
Inşallah canım. Benim bu hafta kontrolum vardı doktor izne çıkmış haftaya gelecekmis. Artık haftaya kadar beklicem başka doktora da gitmek istemiyorum belki bu hafta çatı muayenesi yapar bir de başka doktora gidersem o yapar sonra bir de benim doktor yapar bende öyle olsun istemiyorum. Mecbur bir hafta daha beklicemİnşaAllah güzel olacaklar. Yine ayva çıksada yesek doğurmadan
prof olunca havalı mı oluyo ne gıcık hiç bilgi vermiyo eşim de diyo ki bidaha konusmazsa arkadan şaplağı indirecem ensesineverdim yüksek ses müziği benim sıpaya azcık hareketlensin, işi var bu çocuğun benimle
Güldürdün beni eşinin şaplagı indircem demedine enseden şaplagı indirme videoları geldi gözümün önüne çoook güldüm çokkprof olunca havalı mı oluyo ne gıcık hiç bilgi vermiyo eşim de diyo ki bidaha konusmazsa arkadan şaplağı indirecem ensesinene güzel valla biz de tatildeyen gittiğimizde adam yarım saat anlattı oo ne iyi dedik benm muayeneler 5 dk sürüyo :S
evet aldık kuzum haftaya bugün inşallah o da devlette o da konuşmaz kesin onu ikilemeyi düşünüyorum bakalım özele de giderim yüzeysel olursa
ben de çok güldüm o öyle diyince doktor arkası dönük oturuyo ya ondan diyo koptum valla tak demiş artık iki kelime etsin diyo bi de diyo ki gözlüklerini de alacam göremesin cinsiyet falan zaten yanlış görüyo alem benimkisiGüldürdün beni eşinin şaplagı indircem demedine enseden şaplagı indirme videoları geldi gözümün önüne çoook güldüm çokk
Geç olsun güç olmasın canım.Inşallah canım. Benim bu hafta kontrolum vardı doktor izne çıkmış haftaya gelecekmis. Artık haftaya kadar beklicem başka doktora da gitmek istemiyorum belki bu hafta çatı muayenesi yapar bir de başka doktora gidersem o yapar sonra bir de benim doktor yapar bende öyle olsun istemiyorum. Mecbur bir hafta daha beklicem
Birsey olmaz demi canım bir haftadan. Kendimi bu haftaya gitmeye odaklamıştım gidemeyince tuhaf oldum.Geç olsun güç olmasın canım.
Yok canım bişey olmaz. Odaklanınca tuhaf oluyor insan. Bende öyleyim.Birsey olmaz demi canım bir haftadan. Kendimi bu haftaya gitmeye odaklamıştım gidemeyince tuhaf oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?