Beraber Anne Olma Yolunda

geçmiş olsun canım , bundan sonra zaman o kadar çabuk geçecek ki anlamayacaksın bile
betiimm gerçekten zaman okadar hızlı geçiyor ki anlamıyorum bende.ne ara 25 haftalık oldum bi bakmışız kucağımızda.tutundu tutunacak değer arttı artacak diyesiye şimdi tekmelerini seviyorum

sen hareket hissetmeye başladın mı canım

maysu canım ufak bişiler bazen oluyordu ama gaz mı ne anlamıyordum. Dün akşam elimle okşarken iki kere pıt pıt yaptı vurdu hafiften artık ben burdayım dedi :) Şimdi de müzikle hareketlendi galiba içimde bişiler kayıyor sanki. Sen 25 haftalıksın neler yapıyordur seninkiii

canım bende ilk senin gibi hissetmiştim.gaz mı değilmi diye karnımı okşarken elimde pıt pıt hissetmiştim senin haftanda :) ooo benim ki taklalar açıyor karnımda dışardan bile görülüyor hareketlerii

Topigi anca buldum cok sukur. Bizde butun sorunlarimizi atlattik 15.haftada bi oglum olacagini ogrendim cok istiyordum bi oglum olmasini cok sukur rabbim nasip etti binlerce kez sukurler olsun.
Biz cok saglikliyiz 19+1 iz dun aksam babamiz ilk kez oglumun tekmesini hissetti ve agladi esimle dunyadan kopup bambaska bir hayt yasiyorum hamile kaldigimdan beri allahima hep sukrediyorum ki saglikli ve gonlumuze gore veriyo rabbim simdi tek duam hayirlisi ile normal dogum yaparak bebegimi kucagima almak

Bende yemistim hamileyken ayvayi:)) bakalım nasıl olacak bizim bebisler

maysu bizde görsek o günleri inşallah böyle vursa babasına da hissettirse babamız çok hevesli çok Ne çok ayva dediniz, olsa da yesek şimdi böyle buruş buruş ola ola

Sağol canım inşaallah hepimizin kucakları bebişle şenlenir.Allahım önce göbüşe sonra kucağa versin sağlıkla hayırla inşaallah.

Baba ya bak pipi resmi bile istiyo maşaallah.:))Bizim babamız daha inanamıyo şoktan çıkamadı adamcagız.:))

İnşaAllah güzel olacaklar. Yine ayva çıksada yesek doğurmadan
Inşallah canım. Benim bu hafta kontrolum vardı doktor izne çıkmış haftaya gelecekmis. Artık haftaya kadar beklicem başka doktora da gitmek istemiyorum belki bu hafta çatı muayenesi yapar bir de başka doktora gidersem o yapar sonra bir de benim doktor yapar bende öyle olsun istemiyorum. Mecbur bir hafta daha beklicem

prof olunca havalı mı oluyo ne gıcık hiç bilgi vermiyo eşim de diyo ki bidaha konusmazsa arkadan şaplağı indirecem ensesine ne güzel valla biz de tatildeyen gittiğimizde adam yarım saat anlattı oo ne iyi dedik benm muayeneler 5 dk sürüyo :S
evet aldık kuzum haftaya bugün inşallah o da devlette o da konuşmaz kesin onu ikilemeyi düşünüyorum bakalım özele de giderim yüzeysel olursa

Güldürdün beni eşinin şaplagı indircem demedine enseden şaplagı indirme videoları geldi gözümün önüne çoook güldüm çokk

Güldürdün beni eşinin şaplagı indircem demedine enseden şaplagı indirme videoları geldi gözümün önüne çoook güldüm çokk
ben de çok güldüm o öyle diyince doktor arkası dönük oturuyo ya ondan diyo koptum valla tak demiş artık iki kelime etsin diyo bi de diyo ki gözlüklerini de alacam göremesin cinsiyet falan zaten yanlış görüyo alem benimkisi

@betiboop valla eşin haklı Detaylıya gitmeden önce kendine soru listesi hazırla, sordukça cevap verip daha çok bakmak zorunda kalsın.
hyb77 babamız pipiyle bozdu da kafayı. kız olsa bigün evlenmek istermiş diye zoruna gidiyor erkek olunca adamın kafası rahatladı resmen
Ben kaçar güzel hatunlar, yemek ve sonra yürüyüş zamanı. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın. Bir de demet akalın dinletin bebişlere benimki şuan pıtpıt yapmaya devam ediyor atarlandı yavrum galiba

Geç olsun güç olmasın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…